X
X
Back to the top
X

Hmmm, best interessant toch?!

Vraag een gratis inspiratiesessie aan. Deze is bedoeld om te bekijken wat je wensen en doelen zijn en tegelijk kunnen we je uitleggen wat onze werkwijze is. Dit duurt een half uurtje en is nog even zonder sport. Vanuit daar gaan we een planning maken hoe we je het beste kunnen helpen met het behalen van je doelstelling(en) en welk pakket het beste bij je past. Natuurlijk ben je tot niets verplicht na deze inspiratiesessie.


X

Fysiotherapie bij RAF Sport Lelystad ism Advies en Behandelcentrum Coloriet

Fysiotherapie, Diëtetiek, Ergotherapie & Logopedie

Eerstelijns zorg ook bij RAF Sport in samenwerking met Advies en Behandelcentrum Coloriet: "Het leven is van jou"!

Coloriet Behandelcentrum is een nieuw initiatief van Coloriet. Jongeren, volwassenen én senioren kunnen hier terecht voor behandelingen. Fysiotherapie, diëtist, logopedie en ergotherapie onder één dak, gevestigd in de Jol – Lelystad. Bij Coloriet Behandelcentrum kan je met verschillende vragen terecht. Met de slogan ‘Het leven is van jou’ ligt de focus op het samen kleur geven aan waardevol leven.  

freshfocus_coloriet_12_verkleind

Contactgegevens Behandelcentrum Coloriet

0320 40 16 80

Jol 11-07, Lelystad

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

Wil je meer informatie over wat het Advies en Behandelcentrum voor jou kan betekenen? Of wil je graag een afspraak maken? Vul dan het onderstaand formulier in, we zullen je dan binnen 1 werkdag contacten. Kun je simpelweg niet wachten dan is het ook mogelijk om ons te bellen om 0320 40 16 80.


Vraag een inspiratiepas aan

Voor een persoonlijk en op maat gemaakt advies kunnen we het beste een gratis inspiratiesessie inplannen. Dit duurt ongeveer een half uur en is nog zonder sporten.


Jol 11-07, Lelystad

Bekijk onze promo video!

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag8.30 uur tot 21.30 uur
Zaterdag9.00 uur tot 15.00 uur
Zondag9.00 uur tot 15.00 uur

Contactgegevens

0320 85 12 96

Jol 11-07, Lelystad

Open chat
1
Hoi!
Je kan ons ook appen voor meer informatie. Makkelijk toch?!