X
X
Back to the top
X

Hmmm, best interessant toch?!

Vraag een gratis inspiratiesessie aan. Deze is bedoeld om te bekijken wat je wensen en doelen zijn en tegelijk kunnen we je uitleggen wat onze werkwijze is. Dit duurt een half uurtje en is nog even zonder sport. Vanuit daar gaan we een planning maken hoe we je het beste kunnen helpen met het behalen van je doelstelling(en) en welk pakket het beste bij je past. Natuurlijk ben je tot niets verplicht na deze inspiratiesessie.


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Personal training bij RAF Sport met de RAF Plannen – Master RAF Plan

  Master RAF

  Voor 55-plussers die fit willen zijn om het maximale uit het leven te halen; of dit nu geldt voor de laatste fase van hun carrière of voor de fase daarna.

  Wij hebben een aantal speciale PT programma’s ontwikkeld, de zogenaamde ‘RAF’ programma’s. Uiteraard wordt het programma van jouw keuze op maat aangepast. Hierbij krijg je alle persoonlijke begeleiding die je nodig hebt op het gebied van voeding, training, herstel en lifestyle.

  De samenstelling van het Master RAF programma is als volgt:

   • Duur: Vanaf 12 trainingen
   • Aandachtspunten: Fit worden en fit blijven
   • Zwaartepunt training: Total body workout, kracht, conditie, core stability
   • Beoogd resultaat: Betere conditie, lager vetpercentage en zo fit als het maar kan

  Elke Personal Training zal een uur duren en wordt op maat ingepland. Het kan zo zijn dat we bijvoorbeeld 45 minuten zullen trainen en de laatste 15 minuten met je voedingsschema bezig zullen zijn en je zodoende kunnen meten en wegen. Zo zal een Personal Training er voor ieder persoon anders uitzien.

  Personal Training Tarieven

  RAF-Sport-maps

  Alle personal training tarieven netjes voor je op een rijtje. Koop je een pakket van 4 trainingen of meer, dan ontvang je de intake gratis. Kies je strippenkaart uit en koop hem direct online. We nemen dan binnen 24 uur contact met je op om de Personal Training sessie(s) met je in te plannen.

  Personal Trainingen van 30 minuten

  Vanaf 1 Januari 2022

  • 1 Personal Training Sessie van 30 minuten

   1 Personal Training
  • 39,95per training
  • Nu Kopen
  • 4 Personal Training Sessies van 30 minuten

   4 Personal Trainingen
  • 36,95per training
  • Nu Kopen
  • 8 Personal Training Sessies van 30 minuten

   8 Personal Trainingen
  • 34,95per training
  • Nu Kopen
  • 12 Personal Training Sessies van 30 minuten

   12 Personal Trainingen
  • 32,95per training
  • Nu Kopen

  Personal Trainingen van 60 minuten

  Vanaf 1 Januari 2022

  • 1 Personal Training Sessie van 60 minuten

   1 Personal Training
  • 74,95per training
  • Nu Kopen
  • 4 Personal Training Sessies van 60 minuten

   4 Personal Trainingen
  • 69,95per training
  • Nu Kopen
  • 8 Personal Training Sessies van 60 minuten

   8 Personal Trainingen
  • 66,95per training
  • Nu Kopen
  • 12 Personal Training Sessies van 60 minuten

   12 Personal Trainingen
  • 62,95per training
  • Nu Kopen
  RAF-Sport-logo-header

  Meer informatie?

  Neem vrijblijvend contact met ons op. We proberen binnen 24 uur te antwoorden.

   [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

   Maatwerk met de 'RAF' programma's
   Daar waar Sportcoaching is gericht op motivatie en inspiratie gaat Personal Training Bij RAF Sport nog een stap verder. Samen met je eigen Personal Trainer bereik je maximaal resultaat in minder tijd. Doelgericht, effectief en persoonlijk. Dit kan 1 op 1, maar ook met 2 of meer personen. Wij hebben een aantal speciale Personal Training programma's ontwikkeld, de zogenaamde ‘RAF’ programma's. Uiteraard wordt het pakket van jouw keuze op maat aangepast. Hierbij krijg je alle persoonlijke begeleiding die je nodig hebt.

   Vanavond tijdens de crossfit testen we onze squat! Vanmorgen zijn er in de les al mooie resultaten neergezet!!
   We testen via onze unieke RAF Sport progressiekaart. Hierdoor test je altijd op jouw niveau en op een veilig manier! Tegelijk heb je zicht (met behulp van de trainer) welke stappen je kunt ondernemen om de volgende periode op een veilige manier nog sterker te worden!
   Wil je dit ook ervaren, ben je benieuwd geworden? Doe dan vooral mee!
   Tot vanavond!!!
   Ps. Vrijdag is de deadlift aan de beurt

   #squat #progressie #progressiekaart #rafsport #lelystad #riseabove #crossfit #powerlifting #olympischgewichtheffen
   ...

   21 1

   Spinning is een erg populaire les bij RAF Sport. Onze op hartslag gebaseerde Indoor Cycling les van 55 minuten heeft één doel: resultaat! Met onze technologie zie jij tijdens de workout je progressie live op de schermen. Met flinke muziek en licht effecten, zullen we je in de juiste (hartslag)zone brengen om een maximaal resultaat te behalen! Een spinning les bij RAF Sport zal je nooit vervelen! Ben jij bereid om een flink aantal calorieën per les te verbranden? Probeer de RAF Spinning les snel uit! #rafsport #riseabovefitness #lelystad #indoorcycling #spinning ...

   18 0

   Met behulp van onze unieke progressiekaart gaan we volgende week in de crossfit-lessen ons kracht-blok afsluiten met een week maximale kracht op de onderdelen: press, squat en deadlift. Hierdoor weet je waar staat, welke vooruitgang je boekt en hoe je veilig kan werken om je kracht (nog meer) te verbeteren.
   Heb je de afgelopen tijd niet mee gedaan aan onze crossfit-lessen? maar wil je wel weten waar je staat op de verschillende onderdelen, doe dan vooral mee!
   We gaan testen op een veilige en verantwoorde manier, met ons unieke analytisch hulpmiddel: De RAF Sport progressie kaart, tijdens alle crossfit-lessen op:
   Maandag 20/6 bench & press
   Woensdag 22/6 squats
   Vrijdag 24/6 deadlift

   #maximalekracht #maxout #crossfit #sqaut #bench #deadlift #press #lelystad #progressiekaart #rafsportprogressie #rafsport #personaltraining #trainingmotivation
   ...

   17 0

   Of je nu een beginner of juist al een gevorderde sporter bent, bij RAF Sport helpen we je met de juiste intensiteit en techniek met een gepersonaliseerd trainingsschema. We zijn de enige club in flevoland en omstreken die is aangesloten bij de KNKF en de NGB. We weten dus heel goed wat een deadlift, bench press, squat, snatch en Clean & Jerk inhoudt! We hebben atleten die meedoen aan wedstrijden op Nederlands, Europees en zelfs mondiaal niveau! Vanaf 12 jaar kun je al (onder begeleiding) aan de slag. Maar ook de 65 plussers dagen we met al deze oefeningen uit! Binnenkort hebben we een geweldig aanbod voor de serieuze powerlifters en gewichtheffers! Ben je nieuwsgierig, kom maar alvast eens kijken 💪 check ook onze Crossfit Box! #rafsport #riseabovefitness #lelystad #nederlandsegewichthefbond #powerlifting #snatch #cleanandjerk #benchpress #deadlift #squat #crossfit ...

   29 0

   Of je nu een beginner of juist al een gevorderde sporter bent, bij RAF Sport helpen we je met de juiste intensiteit en techniek met een gepersonaliseerd trainingsschema. We zijn de enige club in flevoland en omstreken die is aangesloten bij de KNKF en de NGB. We weten dus heel goed wat een deadlift, bench press, squat, snatch en Clean & Jerk inhoudt! We hebben atleten die meedoen aan wedstrijden op Nederlands, Europees en zelfs mondiaal niveau! Vanaf 12 jaar kun je al (onder begeleiding) aan de slag. Binnenkort hebben we een geweldig aanbod voor de serieuze powerlifters en gewichtheffers! Ben je nieuwsgierig, kom maar alvast eens kijken 💪 check ook onze Crossfit Box! #rafsport #riseabovefitness #lelystad #nederlandsegewichthefbond #powerlifting #snatch #cleanandjerk #benchpress #deadlift #squat #crossfit ...

   27 0
   Jol 11-07, Lelystad

   Bekijk onze promo video!

   Openingstijden

   Maandag t/m Vrijdag8.30 uur tot 21.30 uur
   Zaterdag9.00 uur tot 15.00 uur
   Zondag9.00 uur tot 15.00 uur

   Contactgegevens

   0320 85 12 96

   Jol 11-07, Lelystad

   Open chat
   1
   Hoi!
   Je kan ons ook appen voor meer informatie. Makkelijk toch?!