X
X
Back to the top
X

Hmmm, best interessant toch?!

Vraag een gratis inspiratiesessie aan. Deze is bedoeld om te bekijken wat je wensen en doelen zijn en tegelijk kunnen we je uitleggen wat onze werkwijze is. Dit duurt een half uurtje en is nog even zonder sport. Vanuit daar gaan we een planning maken hoe we je het beste kunnen helpen met het behalen van je doelstelling(en) en welk pakket het beste bij je past. Natuurlijk ben je tot niets verplicht na deze inspiratiesessie.


X

Voorstel Centrada

Mogelijkheden Centrada

Allereerst een stappenplan 🙂

 1. Intake

  Eerst voor iedere geïnteresseerde medewerker een intake. Inzage krijgen in doelstelling(en) en interesses. Ook zullen we de medewerker meten en wegen (Gewicht, vetpercentage en bloeddruk). Voor elke intake rekenen we € 15,- per medewerker.

 2. Advies

  Er wordt een rapportage van de intakes opgemaakt zodat directie en HRM inzicht heeft in interesses en hulpvraag van medewerkers op het gebied van Sport & Gezondheid

 3. Vaststellen

  Vaststellen welke medewerkers er zullen gaan starten aan 1 van de 4 beweeg en/of voeding pakketten.

De mogelijkheden:

Mogelijkheid 1:

RAF-Sport-maps
 • Basispakket 3 maanden

  Voor minimaal 3 maanden
 • €49,95per maand
 • EĂ©nmalig kickstart van € 44,95
 • Maandelijks evalueren.
 • Onbeperkt Fitness
 • Onbeperkt Groepslessen
 • Begeleiding op de fitnessvloer
 • Toegang tot de besloten Facebook groep
 • Onbeperkt gebruik van de RAF Sport App

Medewerker sport bij RAF Sport met een basispakket

Deze mogelijkheid is voor medewerkers die gewoonweg wat meer willen bewegen en die het wel zien zitten om te beginnen met fitness of groepslessen. De medewerker krijgt een kickstartpakket waarbij men een intake krijgt (al gedaan bij de opstartfase), 2 personal training sessies (om een persoonlijk trainingsschema uit te leggen) en na 4 weken een evaluatiemoment (eens kijken wat de verschillen zijn en het bijwerken van het huidige trainingsschema. Elke maand hebben we een afspraak met de medewerker om de voortgang te monitoren en het trainingsschema aan te passen en deze opnieuw uit te leggen (45 min). Natuurlijk is er altijd tijdens de training de mogelijkheid om ondersteuning te vragen aan Ă©Ă©n van onze trainers. De medewerker volgt dit traject voor minimaal 3 maanden.

Mogelijkheid 2:

RAF-Sport-maps
 • Voedingscoaching

  Voor minimaal 3 maanden
 • €49,95per maand
 • Elke week een nieuw voedingsschema
 • Elke week een boodschappenlijst
 • Elke week meten en wegen
 • Toegang tot de besloten Facebook groep
 • Onbeperkt gebruik van de RAF Sport App

Medewerker krijgt voedingscoaching

Deze mogelijkheid is voor medewerkers die al ergens sporten of bewegen maar wel gezonder willen leren eten en op gewicht willen komen. Elke week ontvangt de medewerker een voedingsschema op maat op basis van wat hij/of zij dagelijks nodig heeft. We houden hierbij rekening met allergieĂ«n en andere dieetwensen (vegatarisch, veganistisch, etc.). Ook ontvangt de medewerker een kant en klare boodschappenlijst bij het voedingsschema. Wekelijks zullen we de medewerker meten en wegen tijdens het voedingsconsult om de progressie bij te houden en hem/haar te coachen in het traject. Een voedingsconsult zal zo’n 10 tot 15 minuten duren. Het RAF Sport voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creĂ«ert tussen jouw nieuwe eetpatroon, je beweegpatroon en ontspanning.

Mogelijkheid 3:

RAF-Sport-maps

Personal RAF Plan

Het Personal RAF Plan is voor de medewerker die het roer nu echt eens om zou willen gooien op het gebied van sport en gezondheid. Het Personal RAF Plan is een pakket waarbij mogelijkheid 1 en mogelijkheid 2 worden samengevoegd. De medewerker zal dus bij RAF Sport komen sporten op het moment dat het hem/haar uitkomt en daarnaast ook nog de uitgebreide voedingsbegeleiding krijgen. Ook zal er iedere week na de meting en weging een opstart zijn met de training zodat de medewerker een echte stok achter de deur heeft. Ook dit programma zal voor minimaal 3 maanden worden gevolgd.

Mogelijkheid 4:

RAF-Sport-maps

Centrada Strong Fit Club

De Centrada Strong Fit Club is het Personal RAF Plan maar dan nog eens met 2 verplichte sportmomenten in een vaste groep. Minimaal 8 en maximaal 15 deelnemers per groep

RAF-Strong-Fit-Club-Slider

Bekijk onze promo video!

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag8.30 uur tot 21.30 uur
Zaterdag9.00 uur tot 15.00 uur
Zondag9.00 uur tot 15.00 uur

Contactgegevens

0320 85 12 96

Jol 11-07, Lelystad

1
Hoi!
Je kan ons ook appen voor meer informatie. Makkelijk toch?!
Powered by