weegschaal-icon-wit

Afvallen

hart-wit

Fitter worden

Afslanken-wit

Slank & Strak worden?

sterker-icoon-wit

Spiermassa opbouwen

flexible-icon-wit

Leniger en flexibeler worden

slaap-icon-wit

Beter slapen

Personal RAF Plan - 12 weken

Ben je er ook klaar mee dat:

 • …het niet lukt een voedingsplan of dieet vol te houden?
 • …je te weinig resultaat ziet ten opzichte van de inspanningen die je doet?
 • …je eigenlijk niet echt weet wat nou wel en niet werkt?
 • …je eigenlijk stiekem al afscheid hebt genomen van een slanker lijf?

Als u JA op één van bovenstaande vragen hebt geantwoord, blijf dan lezen.

Het Personal RAF Plan is een individueel programma gebaseerd op jouw persoonlijke doelstellingen!

RAF-Sport-maps

Beginnen op het moment dat het jou uitkomt met individuele afspraken!

Wat is het Personal RAF Plan?

RAF-Sport-maps

Het Personal RAF Plan is een programma van minimaal 12 weken om op een verantwoorde wijze in een korte periode je doelstelling te behalen. Deze unieke combinatie van bewegen, de juiste voeding en professionele betaalbare begeleiding is niet alleen uniek in Lelystad, maar ook in heel Nederland.

Of je nu wilt afvallen, fitter zou willen worden of je spiermassa zou willen verhogen, samen met je eigen trainer van RAF wordt je doelstelling opgesteld. Daarna zal er een voedingsplan en trainingsschema worden opgemaakt zodat je aan de slag kan. De experts van RAF Sport staan voor je klaar!

Elke week heb je een afspraak met je trainer om je voedingsschema te evalueren, je resultaat bij te houden en je huidige schema bij te werken. Wekelijks ontvang je een uitgebreid voedingsschema met boodschappenlijst compleet afgestemd op jouw behoeftes en jouw doel(en). 

 • Elke week een persoonlijk voedingsschema, speciaal voor jou opgesteld op basis van jouw behoeften;
 • Een persoonlijk trainingsschema;
 • Elke week meten en wegen;
 • Elke 4 weken een uitgebreide personal training van je vaste trainer;
 • Dagelijks mogelijkheid tot ondersteuning van één van onze trainers;
 • Onbeperkt sporten onder begeleiding van de experts van RAF Sport;
 • Onbeperkt deelname aan al onze groepslessen.

Wat kun je verwachten met het Personal RAF Plan?

RAF-Sport-maps
trainen-icon

Individueel traject

Het Personal RAF Plan is een individueel traject. Je kan dus komen trainen wanneer je wilt en de afspraken worden persoonlijk en alleen met jou gemaakt. 1 keer per week een voedingsconsult en 1 keer per week een sportcoaching moment.

voedingscoaching

Persoonlijk voedingsplan

Je krijgt een persoonlijk voedingsplan. Met dit plan wordt er rekening gehouden met jouw behoefte, smaak en dieetwensen. Ben je vegetarisch of heb je een allergie? Ook daar houden we rekening mee. Wekelijks een nieuw schema met een boodschappenlijst!

weegschaal-icon-zwart

Elke week een voedingsconsult

Natuurlijk willen we wel in de gaten houden of je goed op weg bent en blijft. Daarom hebben we elke week een voedingsconsult. We zullen je hierbij meten en wegen en je nieuwe voedingsschema met boodschappenlijst voor de week bespreken.

trainer-icoon-zwart

Periodiek een Personal Training

Elke 4 weken heb je een Personal Training van je eigen Personal Trainer die je weer extra motiveert en stimuleert. Je trainingsschema zal worden bijgewerkt en er kunnen weer extra stappen worden gemaakt tot het verhogen van de intensiteit van training indien noodzakelijk.

trainen-icon

Onbeperkt trainen

Naast alle begeleiding mag je onbeperkt gebruik komen maken van de faciliteiten van RAF Sport Lelystad. Je mag onbeperkt meedoen aan alle groepslessen en zo vaak komen trainen in de fitnesszaal als je uit komt.

Personal-Training-75x55

Permanente begeleiding

Tijdens je vrije trainingssessies zal er altijd een trainer in de buurt zijn om je in de gaten te houden. Is je techniek in orde? Train je op de juiste intensiteit? En natuurlijk is er ook tijd voor een gezellig gesprek.

Personal RAF Plan

Meer informatie?

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Vanavond tijdens de crossfit testen we onze squat! Vanmorgen zijn er in de les al mooie resultaten neergezet!!
  We testen via onze unieke RAF Sport progressiekaart. Hierdoor test je altijd op jouw niveau en op een veilig manier! Tegelijk heb je zicht (met behulp van de trainer) welke stappen je kunt ondernemen om de volgende periode op een veilige manier nog sterker te worden!
  Wil je dit ook ervaren, ben je benieuwd geworden? Doe dan vooral mee!
  Tot vanavond!!!
  Ps. Vrijdag is de deadlift aan de beurt

  #squat #progressie #progressiekaart #rafsport #lelystad #riseabove #crossfit #powerlifting #olympischgewichtheffen
  ...

  21 1

  Spinning is een erg populaire les bij RAF Sport. Onze op hartslag gebaseerde Indoor Cycling les van 55 minuten heeft één doel: resultaat! Met onze technologie zie jij tijdens de workout je progressie live op de schermen. Met flinke muziek en licht effecten, zullen we je in de juiste (hartslag)zone brengen om een maximaal resultaat te behalen! Een spinning les bij RAF Sport zal je nooit vervelen! Ben jij bereid om een flink aantal calorieën per les te verbranden? Probeer de RAF Spinning les snel uit! #rafsport #riseabovefitness #lelystad #indoorcycling #spinning ...

  18 0

  Met behulp van onze unieke progressiekaart gaan we volgende week in de crossfit-lessen ons kracht-blok afsluiten met een week maximale kracht op de onderdelen: press, squat en deadlift. Hierdoor weet je waar staat, welke vooruitgang je boekt en hoe je veilig kan werken om je kracht (nog meer) te verbeteren.
  Heb je de afgelopen tijd niet mee gedaan aan onze crossfit-lessen? maar wil je wel weten waar je staat op de verschillende onderdelen, doe dan vooral mee!
  We gaan testen op een veilige en verantwoorde manier, met ons unieke analytisch hulpmiddel: De RAF Sport progressie kaart, tijdens alle crossfit-lessen op:
  Maandag 20/6 bench & press
  Woensdag 22/6 squats
  Vrijdag 24/6 deadlift

  #maximalekracht #maxout #crossfit #sqaut #bench #deadlift #press #lelystad #progressiekaart #rafsportprogressie #rafsport #personaltraining #trainingmotivation
  ...

  17 0

  Of je nu een beginner of juist al een gevorderde sporter bent, bij RAF Sport helpen we je met de juiste intensiteit en techniek met een gepersonaliseerd trainingsschema. We zijn de enige club in flevoland en omstreken die is aangesloten bij de KNKF en de NGB. We weten dus heel goed wat een deadlift, bench press, squat, snatch en Clean & Jerk inhoudt! We hebben atleten die meedoen aan wedstrijden op Nederlands, Europees en zelfs mondiaal niveau! Vanaf 12 jaar kun je al (onder begeleiding) aan de slag. Maar ook de 65 plussers dagen we met al deze oefeningen uit! Binnenkort hebben we een geweldig aanbod voor de serieuze powerlifters en gewichtheffers! Ben je nieuwsgierig, kom maar alvast eens kijken 💪 check ook onze Crossfit Box! #rafsport #riseabovefitness #lelystad #nederlandsegewichthefbond #powerlifting #snatch #cleanandjerk #benchpress #deadlift #squat #crossfit ...

  29 0

  Of je nu een beginner of juist al een gevorderde sporter bent, bij RAF Sport helpen we je met de juiste intensiteit en techniek met een gepersonaliseerd trainingsschema. We zijn de enige club in flevoland en omstreken die is aangesloten bij de KNKF en de NGB. We weten dus heel goed wat een deadlift, bench press, squat, snatch en Clean & Jerk inhoudt! We hebben atleten die meedoen aan wedstrijden op Nederlands, Europees en zelfs mondiaal niveau! Vanaf 12 jaar kun je al (onder begeleiding) aan de slag. Binnenkort hebben we een geweldig aanbod voor de serieuze powerlifters en gewichtheffers! Ben je nieuwsgierig, kom maar alvast eens kijken 💪 check ook onze Crossfit Box! #rafsport #riseabovefitness #lelystad #nederlandsegewichthefbond #powerlifting #snatch #cleanandjerk #benchpress #deadlift #squat #crossfit ...

  27 0
  Jol 11-07, Lelystad