weegschaal-icon-wit

Afvallen

hart-wit

Fitter worden

Afslanken-wit

Slank & Strak worden?

sterker-icoon-wit

Spiermassa opbouwen

flexible-icon-wit

Leniger en flexibeler worden

slaap-icon-wit

Beter slapen

Het Personal RAF Plan is een individueel programma gebaseerd op jouw persoonlijke doelstellingen!

RAF-Sport-maps

Beginnen op het moment dat het jou uitkomt met individuele afspraken!

Wat is het Personal RAF Plan?

RAF-Sport-maps

Het Personal RAF Plan is een programma van 13 weken om op een verantwoorde wijze in een korte periode je doelstelling te behalen. Deze unieke combinatie van bewegen, de juiste voeding en professionele betaalbare begeleiding is niet alleen uniek in Lelystad, maar ook in heel Nederland.

Of je nu wilt afvallen, fitter zou willen worden of je spiermassa zou willen verhogen, samen met je eigen trainer van RAF wordt je doelstelling opgesteld. Daarna zal er een voedingsplan en trainingsschema worden opgemaakt zodat je aan de slag kan. De experts van RAF Sport staan voor je klaar!

Elke week heb je een afspraak met je trainer om je voedingsschema te evalueren, je resultaat bij te houden en je huidige schema bij te werken. Wekelijks ontvang je een uitgebreid voedingsschema met boodschappenlijst compleet afgestemd op jouw behoeftes en jouw doel(en). 

Wat kun je verwachten met het Personal RAF Plan?

RAF-Sport-maps
trainen-icon

Individueel traject

Het Personal RAF Plan is een individueel traject. Je kan dus komen trainen wanneer je wilt en de afspraken worden persoonlijk en alleen met jou gemaakt.

voedingscoaching

Persoonlijk voedingsplan

Je krijgt een persoonlijk voedingsplan. Met dit plan wordt er rekening gehouden met jouw behoefte, smaak en dieetwensen. Ben je vegetarisch of heb je een allergie? Ook daar houden we rekening mee. Wekelijks een nieuw schema met een boodschappenlijst!

weegschaal-icon-zwart

Elke week wegen

Natuurlijk willen we wel in de gaten houden of je goed op weg bent en blijft. Daarom zullen we je iedere week meten en wegen. Met goede voeding, een goede training en de begeleiding van RAF Sport kan het niet anders dan dat je positieve resultaten gaat behalen.

trainer-icoon-zwart

Team van experts

Altijd DE professionals om je heen om je te helpen met je doelstelling. Deze professionals staan binnen de openingstijden van RAF Sport altijd voor je klaar voor vragen en/of motivatie!

trainen-icon

Onbeperkt trainen

Naast alle begeleiding mag je onbeperkt gebruik komen maken van de faciliteiten van RAF Sport Lelystad. Je mag onbeperkt meedoen aan alle groepslessen en zo vaak komen trainen in de fitnesszaal als je uit komt.

Personal-Training-75x55

Permanente begeleiding

Tijdens je vrije trainingssessies zal er altijd een trainer in de buurt zijn om je in de gaten te houden. Is je techniek in orde? Train je op de juiste intensiteit? En natuurlijk is er ook tijd voor een gezellig gesprek.

Meer informatie over het Personal RAF Plan - 13 weken programma?

Wil je meer informatie over het Personal RAF Plan 13 weken programma? Vul dan het formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 0320-851296. Of kom gewoon langs.

Kies je doelstelling

Voor elke fitness doelstelling hebben we een passend programma of groepsles. Natuurlijk zullen ook je trainingsschema op je doelstelling afstemmen.

RAF-Sport-maps
hart

Fitter worden

Afslanken

Slank & Strak worden?

musculous

Spiermassa opbouwen

Vraag een inspiratiepas aan

Voor een persoonlijk en op maat gemaakt advies kunnen we het beste een gratis inspiratiesessie inplannen. Dit duurt ongeveer een half uur en is nog zonder sporten.


Jol 11-07, Lelystad