weegschaal-icon-wit

Veel afvallen

hart-wit

Word fitter

Afslanken-wit

Word Slank & Strak

sterker-icoon-wit

Meer Kracht

flexible-icon-wit

Meer flexibiliteit

slaap-icon-wit

Slaap beter

De nieuwe editie van de RAF Sport Bootcamp Club start op dinsdag 9 april 2019 - Programma van 13 weken

We hebben maar 15 plekken, VOL = VOL!

Wat is de RAF Sport Bootcamp Club?

Samen met anderen lekker trainen in de buitenlucht en bewustwording van je eigen voedingspatroon, dat is waar de RAF Sport Bootcamp Club om draait. Onder begeleiding van de RAF Bootcamp trainer werk jij aan je kracht, conditie en aan een gezond voedingspatroon. Wil jij serieus trainen met heel veel plezier en ook nog eens  wat strakker in je vel komen te zitten? Dan is de RAF Sport Bootcamp Club wat voor jou! Deze unieke combinatie van bewegen, de juiste voeding en professionele betaalbare begeleiding is niet alleen uniek in Lelystad maar ook in heel Nederland.
De RAF Sport Bootcamp Club is geschikt voor iedere sporter die lekker buiten wilt sporten en bewust met zijn/haar voeding om wilt gaan en hier extra begeleiding bij kan gebruiken. 
In de RAF Sport Bootcamp Club kun je het volgende verwachten:
  • 2 vaste verplichte Bootcamp momenten in de week, weer of geen weer;
  • Sporten in een vaste groep (maximaal 15 personen);
  • Elke week een nieuw persoonlijk voedingsschema;
  • Elke week meten en wegen;
  • Onbeperkt gebruik van de fitnessfaciliteiten van RAF Sport Lelystad;
  • Een persoonlijk trainingsschema persoonlijk aan jou uitgelegd;
  • Onbeperkt toegang tot alle groepslessen van RAF Sport Lelystad;
  • Elke maand een evaluatiemoment (naast de voedingsconsulten) voor het opstellen van een nieuw persoonlijk trainingsschema.
Voor meer informatie ben je van harte welkom bij RAF Sport. Meld je snel aan, VOL = VOL.

Wat kun je verwachten met RAF Sport Bootcamp Club?

RAF-Sport-maps
groepslessen-icoon-zwart

Groep met hetzelfde doel

Met de RAF Sport Bootcamp Club werk je 2 keer in de week op een vast moment in een groep van maximaal 15 personen onder begeleiding van een Bootcamp Trainer. Iedereen in de groep heeft maar 1 doel, op een verantwoorde wijze in een korte periode je verantwoord in de buitenlucht te leren bewegen en goed te eten! Met name veel mensen die willen afvallen, fitter en sterker willen worden vind je in deze groep.

voedingscoaching

Persoonlijk voedingsplan

Je krijgt wekelijks een een persoonlijk voedingsschema met een boodschappenlijst. Daarbij is ons doel om jou inzicht en kennis te geven in een verantwoord eetpatroon. Elke week weer een nieuw schema dat rekening houdt met jouw wensen en behoeftes.

weegschaal-icon-zwart

Elke week wegen

Natuurlijk willen we wel in de gaten houden of je goed op weg bent en blijft. Daarom zullen we je iedere week meten en wegen. Met goede voeding, een goede training en de begeleiding van RAF Sport kan het niet anders dan dat je positieve resultaten gaat behalen.

trainer-icoon-zwart

Team van experts

Altijd DE professionals om je heen om je te helpen met je doelstelling. Deze professionals staan binnen de openingstijden van RAF Sport altijd voor je klaar voor vragen en/of motivatie!

trainen-icon

Onbeperkt trainen

Naast alle begeleiding mag je onbeperkt gebruik komen maken van de faciliteiten van RAF Sport Lelystad. Je mag onbeperkt meedoen aan alle groepslessen en zo vaak komen trainen in de fitnesszaal als je uit komt.

Personal-Training-75x55

Permanente begeleiding

Tijdens je vrije trainingssessies zal er altijd een trainer in de buurt zijn om je in de gaten te houden. Is je techniek in orde? Train je op de juiste intensiteit? En natuurlijk is er ook tijd voor een gezellig gesprek.

Meer informatie over RAF Sport Bootcamp Club of je aanmelden?

Wil je meer informatie over RAF Sport Bootcamp Club of je wilt je aanmelden? Vul dan het formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 0320-851296. Of kom gewoon langs.

Vraag een inspiratiepas aan

Voor een persoonlijk en op maat gemaakt advies kunnen we het beste een gratis inspiratiesessie inplannen. Dit duurt ongeveer een half uur en is nog zonder sporten.


Jol 11-07, Lelystad