weegschaal-icon-wit

Veel afvallen

hart-wit

Word fitter

Afslanken-wit

Word Slank & Strak

sterker-icoon-wit

Meer Kracht

flexible-icon-wit

Meer flexibiliteit

slaap-icon-wit

Slaap beter

De nieuwe editie van de RAF Strong Fit Club start op maandag 6 januari 2019 - Programma van 13 weken

We hebben maar 24 plekken, VOL = VOL!

Wat is de RAF Strong Fit Club?

Wil je afvallen, sterk en fit worden? Heb je al van alles geprobeerd maar wil het maar niet lukken?
Dan is de RAF Strong Fit Club bij RAF Sport echt iets voor jou! Een lifestyle programma van 13 weken om op een verantwoorde wijze je doelstelling te behalen. Deze unieke combinatie van bewegen, de juiste voeding en professionele betaalbare begeleiding is niet alleen uniek in Lelystad maar ook in heel Nederland.
Dit programma is geschikt voor iedere sporter die begint of juist al een tijdje bezig is met verandering in beweging en voeding en hier extra begeleiding bij kan gebruiken. Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden en/of sterker zou willen worden; Het is ons doel je veilig in beweging te laten komen en je niet alleen te laten richten op de korte termijn resultaten maar ook op de lange termijn resultaten. RAF Sport is dé sportschool in Lelystad die dit unieke programma heeft ontwikkelt dat ervoor zorgt dat je op een gedegen wijze je doelstelling(en) kunt behalen.
In de RAF Strong Fit Club kun je het volgende verwachten:
 • 2 vaste verplichte sportmomenten in de week;
 • Sporten in een vaste groep (maximaal 12 personen);
 • Elke week een nieuw persoonlijk voedingsschema;
 • Wekelijks meten en wegen;
 • Onbeperkt gebruik van de fitnessfaciliteiten van RAF Sport Lelystad;
 • Een persoonlijk trainingsschema persoonlijk aan jou uitgelegd;
 • Onbeperkt toegang tot alle groepslessen van RAF Sport Lelystad;
 • Maandelijks een evaluatiemoment (naast de voedingsconsulten) voor het opstellen van een nieuw persoonlijk trainingsschema.
Voor meer informatie ben je van harte welkom bij RAF Sport. Meld je snel aan, VOL = VOL.

Meer informatie over RAF Strong Fit Club of je aanmelden?

Wil je meer informatie over RAF Strong Fit Club of je wilt je aanmelden? Vul dan het formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 0320-851296. Of kom gewoon langs.

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Wat kun je verwachten met RAF Strong Fit Club?

  RAF-Sport-maps
  groepslessen-icoon-zwart

  Groep met hetzelfde doel

  Met de RAF Strong Fit Club werk je 2 keer in de week op een vast moment in een groep van maximaal 12 personen onder begeleiding van een personal trainer. Iedereen in de groep heeft maar 1 doel, op een verantwoorde wijze in een korte periode je verantwoord te leren bewegen en goed te eten! Met name veel mensen die willen afvallen vind je in deze groep.

  voedingscoaching

  Persoonlijk voedingsplan

  Je krijgt wekelijks een een persoonlijk voedingsschema met een boodschappenlijst. Daarbij is ons doel om jou inzicht en kennis te geven in een verantwoord eetpatroon. Elke week weer een nieuw schema dat rekening houdt met jouw wensen en behoeftes.

  weegschaal-icon-zwart

  Elke week wegen

  Natuurlijk willen we wel in de gaten houden of je goed op weg bent en blijft. Daarom zullen we je iedere week meten en wegen. Met goede voeding, een goede training en de begeleiding van RAF Sport kan het niet anders dan dat je positieve resultaten gaat behalen.

  trainer-icoon-zwart

  Team van experts

  Altijd DE professionals om je heen om je te helpen met je doelstelling. Deze professionals staan binnen de openingstijden van RAF Sport altijd voor je klaar voor vragen en/of motivatie!

  trainen-icon

  Onbeperkt trainen

  Naast alle begeleiding mag je onbeperkt gebruik komen maken van de faciliteiten van RAF Sport Lelystad. Je mag onbeperkt meedoen aan alle groepslessen en zo vaak komen trainen in de fitnesszaal als je uit komt.

  Personal-Training-75x55

  Permanente begeleiding

  Tijdens je vrije trainingssessies zal er altijd een trainer in de buurt zijn om je in de gaten te houden. Is je techniek in orde? Train je op de juiste intensiteit? En natuurlijk is er ook tijd voor een gezellig gesprek.

  Meer informatie over RAF Strong Fit Club of je aanmelden?

  Wil je meer informatie over RAF Strong Fit Club of je wilt je aanmelden? Vul dan het formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 0320-851296. Of kom gewoon langs.

   [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

   Voor jouw doel een passend programma!

   RAF-Sport-maps

   Wil je afvallen? Wil je spieren opbouwen? Wil je fit worden? Of zoek je juist wat meer ontspanning? Het kan allemaal bij RAF Sport. Kijk snel welke programma's, groepslessen en modules we hebben ontwikkelt die bij jouw doelstelling(en) passen.

   weighlifting-club

   RAF Olympisch Gewichtheffen

   / / /
   personal-training

   Personal Training

   / / /
   bokszaktraining-bij-RAF

   RAF Bokszak Training

   / / /
   RAF-spinning

   RAF Spinning

   / /

   Vraag een inspiratiepas aan

   Voor een persoonlijk en op maat gemaakt advies kunnen we het beste een gratis inspiratiesessie inplannen. Dit duurt ongeveer een half uur en is nog zonder sporten.


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    We kunnen met trots melden dat er 200 zonnepanelen op het dak liggen en dat we eind oktober volledig van het gas af zijn!! Hierbij houden we de energiekosten laag en kunnen we lekker blijven douchen op de club 😉. We zijn dus oprecht de groenste sportschool in de omgeving! #rafsport #riseabovefitness #lelystad #energietransitie #vanhetgasaf #groenstesportschool #komsporten #investeerinjezelf ...

    58 1

    We did it!! De 12 km van de Mudmasters!! #rafsport #riseabovefitness #lelystad #mudmasters #mudrun #12km #huilendoenweonderdedouche ...

    74 2

    Bij RAF Sport nu elke maand de masterclass weightlifting!! Wil jij je Olympische lifts verbeteren onder een ervaren en gecertificeerde coach? Schrijf je dan snel in via de app! Voor leden is dit gratis, wel vragen we enige affiniteit of ervaring in het liften.

    ~Wees er snel bij, want er zijn maximaal 12 plekken: elke eerste woensdag van de maand om 20:00~

    Wil je graag de technieken van het olympisch gewichtheffen vanaf het begin aanleren? dan is er binnenkort een korte cursus beschikbaar, hierover later meer!

    #masterclass #olympischgewichtheffen #olylifting #coaching #cleananjerk #snatch #gewichtheffen #ngb #nederlandsegewichthefbond #rafsport #lelystad #personaltraining
    ...

    8 0

    We gaan weer aan de slag met Crossfit Teens!! Elke woensdag en vrijdag om 17.00 uur! Maximaal 12 deelnemers in een groep! Ben je benieuwd, wil je graag meedoen?! Eerst doe je de Fitness Fundamental Cursus van RAF, daarna kan je je inschrijven voor een abonnement #crossfit #teens #rafsport #lelystad #riseabovefitness ...

    12 0

    Na weken van intensieve WODs gericht op het olympisch gewichtheffen, testte de crossfitters vandaag hun techniek en kracht in met name de clean. Davey haalde vandaag het mooie resultaat van zwart 1 op onze progressiekaart! Maar ook alle anderen crossfitters stegen boven zich zelf uit en kwamen in groen of blauw! Een steeds fittere en sterke groep, met trotse trainers, jullie zijn geweldig bezig!

    Wil je ook gericht trainen? Boven jezelf uitstijgen, in techniek, kracht en fitheid?
    In onze Crossfit lessen werken we aan jouw doelen met een duidelijk plan! Voor iedereen inzichtelijk te volgen via onze unieke progressie kaart 😃🔥💪🏻

    #crossfit #goals #plan #progression #progressiekaart #rafsport #riseabove #lelystad #olympicweightlifting #olylifting #gewichtheffen #mobility #workout #stronger
    ...

    40 2

    Zaterdag en zondag 1 en 2 oktober organiseren we weer een KNKF beginnerswedstrijd Powerlifting. Maar liefst 100 atleten komen dit weekend naar RAF Sport om uit te maken wie de sterkste is op de onderdelen #squat #bench en #deadlift. Kom je ook kijken?? Leden van RAF krijgen gratis toegang. Geen lid van RAF, entree kosten voor toeschouwers is € 5,- inclusief een consumptie. Tot over twee weken!! #rafsport #riseabovefitness #lelystad #powerlifting #beginnerstoernooi #beginnerswedstrijd #powerliften ...

    33 1

    Zondag 25 september doen we mee met de MudMasters. 12 km en we hebben nog een paar tickets vrij! Doe je mee? Start om 12.30 uur in Biddinghuizen! Ticket verkrijgbaar bij ons aan de balie! Kom snel want op is op #rafsport #riseabovefitness #lelystad #mudmasters #modder ...

    16 0
    Jol 11-07, Lelystad