weegschaal-icon-wit

Veel afvallen

hart-wit

Word fitter

Afslanken-wit

Word Slank & Strak

sterker-icoon-wit

Meer Kracht

flexible-icon-wit

Meer flexibiliteit

slaap-icon-wit

Slaap beter

De nieuwe editie van de RAF Strong Fit Club start op maandag 6 januari 2019 - Programma van 13 weken

We hebben maar 24 plekken, VOL = VOL!

Wat is de RAF Strong Fit Club?

Wil je afvallen, sterk en fit worden? Heb je al van alles geprobeerd maar wil het maar niet lukken?
Dan is de RAF Strong Fit Club bij RAF Sport echt iets voor jou! Een lifestyle programma van 13 weken om op een verantwoorde wijze je doelstelling te behalen. Deze unieke combinatie van bewegen, de juiste voeding en professionele betaalbare begeleiding is niet alleen uniek in Lelystad maar ook in heel Nederland.
Dit programma is geschikt voor iedere sporter die begint of juist al een tijdje bezig is met verandering in beweging en voeding en hier extra begeleiding bij kan gebruiken. Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden en/of sterker zou willen worden; Het is ons doel je veilig in beweging te laten komen en je niet alleen te laten richten op de korte termijn resultaten maar ook op de lange termijn resultaten. RAF Sport is dé sportschool in Lelystad die dit unieke programma heeft ontwikkelt dat ervoor zorgt dat je op een gedegen wijze je doelstelling(en) kunt behalen.
In de RAF Strong Fit Club kun je het volgende verwachten:
 • 2 vaste verplichte sportmomenten in de week;
 • Sporten in een vaste groep (maximaal 12 personen);
 • Elke week een nieuw persoonlijk voedingsschema;
 • Wekelijks meten en wegen;
 • Onbeperkt gebruik van de fitnessfaciliteiten van RAF Sport Lelystad;
 • Een persoonlijk trainingsschema persoonlijk aan jou uitgelegd;
 • Onbeperkt toegang tot alle groepslessen van RAF Sport Lelystad;
 • Maandelijks een evaluatiemoment (naast de voedingsconsulten) voor het opstellen van een nieuw persoonlijk trainingsschema.
Voor meer informatie ben je van harte welkom bij RAF Sport. Meld je snel aan, VOL = VOL.

Meer informatie over RAF Strong Fit Club of je aanmelden?

Wil je meer informatie over RAF Strong Fit Club of je wilt je aanmelden? Vul dan het formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 0320-851296. Of kom gewoon langs.

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Wat kun je verwachten met RAF Strong Fit Club?

  RAF-Sport-maps
  groepslessen-icoon-zwart

  Groep met hetzelfde doel

  Met de RAF Strong Fit Club werk je 2 keer in de week op een vast moment in een groep van maximaal 12 personen onder begeleiding van een personal trainer. Iedereen in de groep heeft maar 1 doel, op een verantwoorde wijze in een korte periode je verantwoord te leren bewegen en goed te eten! Met name veel mensen die willen afvallen vind je in deze groep.

  voedingscoaching

  Persoonlijk voedingsplan

  Je krijgt wekelijks een een persoonlijk voedingsschema met een boodschappenlijst. Daarbij is ons doel om jou inzicht en kennis te geven in een verantwoord eetpatroon. Elke week weer een nieuw schema dat rekening houdt met jouw wensen en behoeftes.

  weegschaal-icon-zwart

  Elke week wegen

  Natuurlijk willen we wel in de gaten houden of je goed op weg bent en blijft. Daarom zullen we je iedere week meten en wegen. Met goede voeding, een goede training en de begeleiding van RAF Sport kan het niet anders dan dat je positieve resultaten gaat behalen.

  trainer-icoon-zwart

  Team van experts

  Altijd DE professionals om je heen om je te helpen met je doelstelling. Deze professionals staan binnen de openingstijden van RAF Sport altijd voor je klaar voor vragen en/of motivatie!

  trainen-icon

  Onbeperkt trainen

  Naast alle begeleiding mag je onbeperkt gebruik komen maken van de faciliteiten van RAF Sport Lelystad. Je mag onbeperkt meedoen aan alle groepslessen en zo vaak komen trainen in de fitnesszaal als je uit komt.

  Personal-Training-75x55

  Permanente begeleiding

  Tijdens je vrije trainingssessies zal er altijd een trainer in de buurt zijn om je in de gaten te houden. Is je techniek in orde? Train je op de juiste intensiteit? En natuurlijk is er ook tijd voor een gezellig gesprek.

  Meer informatie over RAF Strong Fit Club of je aanmelden?

  Wil je meer informatie over RAF Strong Fit Club of je wilt je aanmelden? Vul dan het formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 0320-851296. Of kom gewoon langs.

   [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

   Voor jouw doel een passend programma!

   RAF-Sport-maps

   Wil je afvallen? Wil je spieren opbouwen? Wil je fit worden? Of zoek je juist wat meer ontspanning? Het kan allemaal bij RAF Sport. Kijk snel welke programma's, groepslessen en modules we hebben ontwikkelt die bij jouw doelstelling(en) passen.

   weighlifting-club

   RAF Olympisch Gewichtheffen

   / / /
   RAF-Functional

   RAF Functional

   / / /
   personal-training

   Personal Training

   / / /
   bokszaktraining-bij-RAF

   RAF Bokszak Training

   / / /
   RAF-spinning

   RAF Spinning

   / /

   Vraag een inspiratiepas aan

   Voor een persoonlijk en op maat gemaakt advies kunnen we het beste een gratis inspiratiesessie inplannen. Dit duurt ongeveer een half uur en is nog zonder sporten.


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    Vanavond tijdens de crossfit testen we onze squat! Vanmorgen zijn er in de les al mooie resultaten neergezet!!
    We testen via onze unieke RAF Sport progressiekaart. Hierdoor test je altijd op jouw niveau en op een veilig manier! Tegelijk heb je zicht (met behulp van de trainer) welke stappen je kunt ondernemen om de volgende periode op een veilige manier nog sterker te worden!
    Wil je dit ook ervaren, ben je benieuwd geworden? Doe dan vooral mee!
    Tot vanavond!!!
    Ps. Vrijdag is de deadlift aan de beurt

    #squat #progressie #progressiekaart #rafsport #lelystad #riseabove #crossfit #powerlifting #olympischgewichtheffen
    ...

    21 1

    Spinning is een erg populaire les bij RAF Sport. Onze op hartslag gebaseerde Indoor Cycling les van 55 minuten heeft één doel: resultaat! Met onze technologie zie jij tijdens de workout je progressie live op de schermen. Met flinke muziek en licht effecten, zullen we je in de juiste (hartslag)zone brengen om een maximaal resultaat te behalen! Een spinning les bij RAF Sport zal je nooit vervelen! Ben jij bereid om een flink aantal calorieën per les te verbranden? Probeer de RAF Spinning les snel uit! #rafsport #riseabovefitness #lelystad #indoorcycling #spinning ...

    18 0

    Met behulp van onze unieke progressiekaart gaan we volgende week in de crossfit-lessen ons kracht-blok afsluiten met een week maximale kracht op de onderdelen: press, squat en deadlift. Hierdoor weet je waar staat, welke vooruitgang je boekt en hoe je veilig kan werken om je kracht (nog meer) te verbeteren.
    Heb je de afgelopen tijd niet mee gedaan aan onze crossfit-lessen? maar wil je wel weten waar je staat op de verschillende onderdelen, doe dan vooral mee!
    We gaan testen op een veilige en verantwoorde manier, met ons unieke analytisch hulpmiddel: De RAF Sport progressie kaart, tijdens alle crossfit-lessen op:
    Maandag 20/6 bench & press
    Woensdag 22/6 squats
    Vrijdag 24/6 deadlift

    #maximalekracht #maxout #crossfit #sqaut #bench #deadlift #press #lelystad #progressiekaart #rafsportprogressie #rafsport #personaltraining #trainingmotivation
    ...

    17 0

    Of je nu een beginner of juist al een gevorderde sporter bent, bij RAF Sport helpen we je met de juiste intensiteit en techniek met een gepersonaliseerd trainingsschema. We zijn de enige club in flevoland en omstreken die is aangesloten bij de KNKF en de NGB. We weten dus heel goed wat een deadlift, bench press, squat, snatch en Clean & Jerk inhoudt! We hebben atleten die meedoen aan wedstrijden op Nederlands, Europees en zelfs mondiaal niveau! Vanaf 12 jaar kun je al (onder begeleiding) aan de slag. Maar ook de 65 plussers dagen we met al deze oefeningen uit! Binnenkort hebben we een geweldig aanbod voor de serieuze powerlifters en gewichtheffers! Ben je nieuwsgierig, kom maar alvast eens kijken 💪 check ook onze Crossfit Box! #rafsport #riseabovefitness #lelystad #nederlandsegewichthefbond #powerlifting #snatch #cleanandjerk #benchpress #deadlift #squat #crossfit ...

    29 0

    Of je nu een beginner of juist al een gevorderde sporter bent, bij RAF Sport helpen we je met de juiste intensiteit en techniek met een gepersonaliseerd trainingsschema. We zijn de enige club in flevoland en omstreken die is aangesloten bij de KNKF en de NGB. We weten dus heel goed wat een deadlift, bench press, squat, snatch en Clean & Jerk inhoudt! We hebben atleten die meedoen aan wedstrijden op Nederlands, Europees en zelfs mondiaal niveau! Vanaf 12 jaar kun je al (onder begeleiding) aan de slag. Binnenkort hebben we een geweldig aanbod voor de serieuze powerlifters en gewichtheffers! Ben je nieuwsgierig, kom maar alvast eens kijken 💪 check ook onze Crossfit Box! #rafsport #riseabovefitness #lelystad #nederlandsegewichthefbond #powerlifting #snatch #cleanandjerk #benchpress #deadlift #squat #crossfit ...

    27 0
    Jol 11-07, Lelystad