Speciaal voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar in Lelystad. Olympisch Gewichtheffen, Fitness, Gymnastiek en Cardio oefeningen komen aan bod. Je zoon of dochter wordt onder andere fitter, sterker, sneller, leniger en flexibeler.

De RAF Strong Kids Club

Bijna een uur lang klimmen, springen en zware dingen optillen. Dat gebeurt allemaal tijdens een Strong Kids Club training. Fitness en Olympisch Gewichtheffen wordt ook bij kinderen steeds populairder.

RAF Sport Lelystad heeft in samenwerking met Dutch Strength en de Nederlandse Gewichthefbond de Strong Kids Club ontwikkeld. Bij de Strong Kids Club kunnen de kinderen maar liefst 7 verschillende certificaten verdienen. Elke 3 tot 6 maanden zullen de kinderen examen doen om hun certificaat te behalen. Opa’s, oma’s, nichtjes en neefjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn dan van harte uitgenodigd om te komen kijken bij het examen.

De Strong Kids Club is een methode voor kinderen ontworpen door experts in hun vakgebied. Door deze unieke methode kunnen we er voor zorgdragen dat ieder kind op zijn eigen niveau zal werken. Daarnaast beschikken we over een team van gecertificeerde trainers met pedagogische en medische kennis. We houden rekening met kinderen die in de groei zijn en zorgen dat er geen overbelasting is, maar juist uitgebalanceerde trainingen. We werken aan de 5 grondmotorische eigenschappen:

 1. Uithoudingsvermogen;
 2. Coördinatie;
 3. Kracht;
 4. Snelheid;
 5. Lenigheid.

Denk bijvoorbeeld aan Olympisch Gewichtheffen, fitness oefeningen, klimmen, rennen en verschillende leuke spelletjes. Hoe geweldig is het dat je zoon of dochter met veel plezier de 7 certificaten van de Nederlandse Gewichthefbond behaald?!

Woensdag en Vrijdag om 16.00 uur of om 17.00 uur. Lesduur: ± 50 – 55 minuten.
Maximaal 12 kinderen per groep.

De RAF Strong Kids Club is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

Meer informatie over de RAF Strong Kids Club?

Wil je meer informatie over de RAF Strong Kids Club? Vul dan het formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 0320-851296. Of kom gewoon langs.

  Voor jouw doel een passend programma!

  RAF-Sport-maps

  Wil je afvallen? Wil je spieren opbouwen? Wil je fit worden? Of zoek je juist wat meer ontspanning? Het kan allemaal bij RAF Sport. Kijk snel welke programma's, groepslessen en modules we hebben ontwikkelt die bij jouw doelstelling(en) passen.

  weighlifting-club

  RAF Olympisch Gewichtheffen

  / / /
  RAF-Strong-Fit-Club-uitgelicht

  Strong Fit Club – 13 weken

  / / / / /
  RAF-Functional

  RAF Functional

  / / /
  personal-training

  Personal Training

  / / /
  bokszaktraining-bij-RAF

  RAF Bokszak Training

  / / /
  Bodybalance-bij-RAF

  Les Mills Body Balance

  /
  Bodypump

  Les Mills Bodypump

  / / /
  RPM

  Les Mills RPM

  / /
  RAF-spinning

  RAF Spinning

  / /

  Vraag een inspiratiepas aan

  Voor een persoonlijk en op maat gemaakt advies kunnen we het beste een gratis inspiratiesessie inplannen. Dit duurt ongeveer een half uur en is nog zonder sporten.   Jol 11-07, Lelystad