X-FITTT 12 weken programma
X-Fittt is hét programma om op een verantwoorde wijze in een korte periode veel af te vallen.
weegschaal-icon-wit

Veel afvallen

hart-wit

Word fitter

Afslanken-wit

Word Slank & Strak

sterker-icoon-wit

Meer Kracht

flexible-icon-wit

Meer flexibiliteit

slaap-icon-wit

Slaap beter

X-FITTT Start op maandag 2 September 2019 - Programma van 12 weken

We hebben maar 20 plekken, VOL = VOL!

Wat is X-FITTT?

X-FITTT is een programma van 12 weken om op een verantwoorde wijze in een korte periode veel af te vallen, maar wel op een duurzame manier. Deze unieke combinatie van bewegen, de juiste voeding en professionele betaalbare begeleiding is niet alleen uniek in Lelystad, maar ook in heel Nederland.

X-FITTT is een programma voor mensen met een BMI hoger dan 28. De trainingen zijn 2 keer per week in een vaste groep en worden verzorgd door een personal trainer. Dagelijks dient u de voeding bij te houden in de app, dit wordt door ons X-FITTT team gecontroleerd waarna je een persoonlijk advies ontvangt. Naast de 2 vaste trainingsmomenten kan je onbeperkt gebruik maken van alle fitness en trainingsfaciliteiten in ons centrum.

Wat kun je verwachten met het X-FITTT programma?

RAF-Sport-maps
groepslessen-icoon-zwart

Groep met hetzelfde doel

Met X-FITTT werk je 2 keer in de week op een vast moment in een groep van maximaal 10 personen onder begeleiding van een personal trainer. Iedereen in de groep heeft maar 1 doel, VERANTWOORD AFVALLEN!

voedingscoaching

Persoonlijk voedingsplan

Je krijgt een persoonlijk voedingsplan. Daarbij is ons doel om jou inzicht en kennis te geven in de achterliggende gedachten van dit plan. Wij geven je DAGELIJKS begeleiding, bijsturing en advies rondom jouw voedingsplan.

weegschaal-icon-zwart

Elke week wegen

Natuurlijk willen we wel in de gaten houden of je goed op weg bent en blijft. Daarom zullen we je iedere week meten en wegen. Met goede voeding, een goede training en de begeleiding van RAF Sport kan het niet anders dan dat je positieve resultaten gaat behalen.

trainer-icoon-zwart

Team van experts

Altijd DE professionals om je heen om je te helpen met je doelstelling. Deze professionals staan binnen de openingstijden van RAF Sport altijd voor je klaar voor vragen en/of motivatie!

trainen-icon

Onbeperkt trainen

Naast alle begeleiding mag je onbeperkt gebruik komen maken van de faciliteiten van RAF Sport Lelystad. Je mag onbeperkt meedoen aan alle groepslessen en zo vaak komen trainen in de fitnesszaal als je uit komt.

Personal-Training-75x55

Permanente begeleiding

Tijdens je vrije trainingssessies zal er altijd een trainer in de buurt zijn om je in de gaten te houden. Is je techniek in orde? Train je op de juiste intensiteit? En natuurlijk is er ook tijd voor een gezellig gesprek.

Meer informatie over X-FITTT of je aanmelden?

Wil je meer informatie over het X-FITTT programma of je wilt je aanmelden? Vul dan het formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 0320-851296. Of kom gewoon langs.

Vraag een inspiratiepas aan

Voor een persoonlijk en op maat gemaakt advies kunnen we het beste een gratis inspiratiesessie inplannen. Dit duurt ongeveer een half uur en is nog zonder sporten.


Jol 11-07, Lelystad