X
X
Back to the top
X

Geïnteresseerd? Vraag de gratis 3 dagen trainen pas dan aan!

Wil jij RAF Sport geheel vrijblijvend 3x gratis uitproberen?
klik op onderstaand knop, en vul je gegevens daar dan in. Je ontvangt een gratis strippenkaart ter waarde van € 30,- via de mail.
De 3 trainingen zijn een maand geldig en worden automatisch 
beëindigd.

X

Content | Instagram

Arie had vandaag één opdracht tijdens zijn wedstrijd op de Spring Cup, laten zien dat hij sterker is geworden dan zijn coach.. Op de clean & jerk is dat gelukt met 2kg!! Super goed gedaan Arie! Helemaal omdat Elsa moest invallen om te jureren, gelukkig kon Roel komen coachen en kon Elsa niet alle beurten afkeuren, omdat Arie gewoon een geweldige performance neerzette!

Een mooie liftdag! Op naar de volgende! Wil je ook eens trainen voor een wedstrijd? Informeer naar de mogelijkheden, we helpen je graag! En wie weet wordt jij dan binnenkort ook sterker dan je eigen trainer! Alles is mogelijk bij RAF Sport Lelystad 💪🏻🥇

#risesbovefitness #rafsportlelystad #junior #olypicweightlifting #olylifting #coaching #snatch #cleanandjerk #training #personaltraining #wedstrijdsport
...

77 0

Vandaag vond het NK master gewichtheffen in Zwaag plaats! @judithvt190 behaalde samen met coach Roel een mooi totaal van 97kg wat goed was voor de 3e plaats!
Van harte gefeliciteerd Judith!!

Binnenkort starten ook de voorrondes van het NK teams gewichtheffen! Waarin 12 teams uit heel NL de strijd met elkaar aan gaan. Wij doen dit jaar mee met maar liefst 10 RAF Sport atleten!! Geweldig toch!

#olympischgewichtheffen #olylifting #snatch #cleanandjerk #coaching #masterweightlifting #nkteams #nederlandsegewichthefbond #personaltraining
...

92 8

In de sportschool van de toekomst is data de basis. Concrete doelstellingen, performance-metingen en RAF punten begeleiden je naar het gewenste resultaat. Je traject wordt gemonitord en bijgehouden in onze app. Zo bewijzen we dat je vooruitgang boekt.

Met onze hartslagsensor houden we real-time je hartslag in de gaten. Tijdens de workout zie je dus steeds of je in de goede hartslagzone zit. Zo sport je altijd op de juiste intensiteit. Na afloop ontvang je gedetailleerd statistieken, zodat je je vooruitgang kunt volgen. 

Doordat we je tracken, wordt een workout afgestemd op jouw persoonlijke kunnen. De coach ziet het wanneer je een tandje harder mag gaan of juist een stap terug moet nemen. Je doet dus niets wat buiten je kunnen ligt. Het is geen onderlinge competitie, maar een persoonlijk proces. 

Bij RAF Sport zijn we gespecialiseerd in Fitnesstrainingen op maat, Crossfit, Spinning en de HITzone. We zijn de enige Powerlifting en Weightlifting Club in Flevoland en zijn er voor beginners en gevorderden! Of je nu fitter wilt worden, gewicht wilt verliezen of juist sterker wilt worden, bij RAF Sport ben je op het juiste adres!

Laat je uitdagen door RAF Sport, daar waar elke hartslag telt! #rafsport #riseabovefitness #lelystad #slimtrainen #hartslagtraining #personaltraining #professionals
...

17 0

Het was weer een mooi weekend voor RAF Sport Lelystad! Onze Sandra, hoofdcoach powerlifting, liet in Groningen zien dat ze, na al het rennen van marathons, ook nog steeds ontzettend goed kan liften! Met een ijzer-sterk totaal van 280kg op de squat, bench & deadlift!
Gewichthef coach Elsa evenaarde de dag erna in Friesland haar pr Snatch met 65kg. Maar de hoofdrol was voor onze Judith! Weken ontzettend hard gewerkt aan haar techniek in het olympischgewichtheffen en klaar gestoomd voor haar eerste wedstrijd! En wat deed ze het geweldig! Met name de jerks (het uitstoten boven het hoofd) die eerder voor nadrukken zorgde, nu ijzersterk en strak! We kunnen niet trotser zijn! Goed gedaan @judithvt190!!!!

Denk je nu, wauw!! Dit wil ik ook! Vraag onze coaches om advies in de verschillende coaching-trajecten, we gaan graag met je aan de slag om het beste uit jezelf te halen!

#powerlifting #olympischgewichtheffen #coaching #personalcoach #training #competion #pr #hardwork #gewichtheffen #krachttraining #snatch #cleanandjerk #squat #bench #deadlift #jerk #rafsport #leystad #riseabovefitness
...

63 1

Vrijdag sloten wij de eerste crossfit-week van 2023 af met een 1rm back squat! Iedereen heeft afgelopen weken hard gewerkt aan het opbouwen in kracht en vrijdag was de kers op de taart met een hoop nieuwe pr’s!
Geweldig gedaan allemaal!
Op naar volgende week, dan is de benchpress aan de beurt! Heb je nou afgelopen tijd ook hard (zelf) getraind en ben je toe aan een pr beurt onder professionele begeleiding? schrijf je dan in voor de les! We helpen je graag!

#crossfit #lelystad #rafsport #riseabove #1rm #backsquat #powerlifting #powerlifter #personaltraining #expertise #fitnessmotivation #prtime #krachttraining
...

70 4

We beginnen de eerste week van het jaar gelijk weer goed bij RAF Sport!
* Met deze week (vandaag dus al!) de nieuwe release van de HITZone!
* Vanaf morgen de nieuwe release Spinning!
* Woensdag weer de masterclass olympisch gewichtheffen om 20:00 uur!
* Vrijdag tijdens de crossfit lessen max-out op de back squat!

Voor iedereen genoeg te doen dus! Schrijf je in doe mee en begin de eerste week van 2023 gelijk goed!! 😃💪🏻

#rafsport #lelystad #newrelease #hitzone #spinning #crossfit #olylifting #olympicweightlifting #pr #backsquat #newyear #happynewyear
...

42 0
Chat openen
1
Hoi!
Je kan ons ook appen voor meer informatie. Makkelijk toch?!