X
X
Back to the top
X

Hmmm, best interessant toch?!

Vraag een gratis inspiratiesessie aan. Deze is bedoeld om te bekijken wat je wensen en doelen zijn en tegelijk kunnen we je uitleggen wat onze werkwijze is. Dit duurt een half uurtje en is nog even zonder sport. Vanuit daar gaan we een planning maken hoe we je het beste kunnen helpen met het behalen van je doelstelling(en) en welk pakket het beste bij je past. Natuurlijk ben je tot niets verplicht na deze inspiratiesessie.


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Crossfit Kids in Lelystad

  bewegen-wit-icoon

  Lekker bewegen!

  sterker-icoon-wit-2

  Sterker worden!

  hart-wit-2

  Fitter worden!

  personal-trainer-wit

  Olv. een docent LO

  Speciaal voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar in Lelystad. Olympisch Gewichtheffen, Fitness, Gymnastiek en Cardio oefeningen komen aan bod. Je zoon of dochter wordt onder andere fitter, sterker, sneller, leniger en flexibeler.

  Crossfit Kids - 7 t/m 11 jaar

  RAF-Sport-maps

  Bijna een uur lang klimmen, springen en zware dingen optillen. Dat gebeurt allemaal tijdens een Strong Kids Club training. Fitness, CrossFit en Olympisch Gewichtheffen wordt ook bij kinderen steeds populairder.

  RAF Sport Lelystad heeft in samenwerking met Dutch Strength en de Nederlandse Gewichthefbond de Crossfit Kids ontwikkeld. Bij CrossFit Kids kunnen de kinderen maar liefst 7 verschillende certificaten verdienen. Elke 6 maanden zullen de kinderen examen doen om hun certificaat te behalen. Opa’s, oma’s, nichtjes en neefjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn dan van harte uitgenodigd om te komen kijken bij het examen.

  CrossFit Kids is een methode voor kinderen ontworpen door experts in hun vakgebied. Door deze unieke methode kunnen we er voor zorgdragen dat ieder kind op zijn eigen niveau zal werken. Daarnaast beschikken we over een team van gecertificeerde trainers met pedagogische en medische kennis. We houden rekening met kinderen die in de groei zijn en zorgen dat er geen overbelasting is, maar juist uitgebalanceerde trainingen. We werken aan de 5 grondmotorische eigenschappen:

  1. Uithoudingsvermogen;
  2. Coördinatie;
  3. Kracht;
  4. Snelheid;
  5. Lenigheid.

  Denk bijvoorbeeld aan Olympisch Gewichtheffen, fitness oefeningen, klimmen, rennen en verschillende leuke spelletjes. Hoe geweldig is het dat je zoon of dochter met veel plezier de 7 certificaten van de Nederlandse Gewichthefbond behaald?!

  De Tarieven van de Crossfit Kids

  RAF-Sport-maps

  Meer informatie over de Crossfit Kids?

  Wil je meer informatie over Crossfit Kids? Vul dan het formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 0320-851296. Of kom gewoon langs.

   [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

   Jol 11-07, Lelystad

   Bekijk onze promo video!

   Openingstijden

   Maandag t/m Vrijdag8.30 uur tot 21.30 uur
   Zaterdag9.00 uur tot 15.00 uur
   Zondag9.00 uur tot 15.00 uur

   Contactgegevens

   0320 85 12 96

   Jol 11-07, Lelystad

   Open chat
   1
   Hoi!
   Je kan ons ook appen voor meer informatie. Makkelijk toch?!