X
X
Back to the top
X

Geïnteresseerd? Vraag de gratis 3 dagen trainen pas dan aan!

Wil jij RAF Sport geheel vrijblijvend 3x gratis uitproberen?
klik op onderstaand knop, en vul je gegevens daar dan in. Je ontvangt een gratis strippenkaart ter waarde van € 30,- via de mail.
De 3 trainingen zijn een maand geldig en worden automatisch 
beëindigd.

X

Crossfit Kids in Lelystad

bewegen-wit-icoon

Lekker bewegen!

sterker-icoon-wit-2

Sterker worden!

hart-wit-2

Fitter worden!

personal-trainer-wit

Olv. een docent LO

Speciaal voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar in Lelystad. Olympisch Gewichtheffen, Fitness, Gymnastiek en Cardio oefeningen komen aan bod. Je zoon of dochter wordt onder andere fitter, sterker, sneller, leniger en flexibeler.

Crossfit Kids - 7 t/m 11 jaar

RAF-Sport-maps

Bijna een uur lang klimmen, springen en zware dingen optillen. Dat gebeurt allemaal tijdens een Strong Kids Club training. Fitness, CrossFit en Olympisch Gewichtheffen wordt ook bij kinderen steeds populairder.

RAF Sport Lelystad heeft in samenwerking met Dutch Strength en de Nederlandse Gewichthefbond de Crossfit Kids ontwikkeld. Bij CrossFit Kids kunnen de kinderen maar liefst 7 verschillende certificaten verdienen. Elke 6 maanden zullen de kinderen examen doen om hun certificaat te behalen. Opa’s, oma’s, nichtjes en neefjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn dan van harte uitgenodigd om te komen kijken bij het examen.

CrossFit Kids is een methode voor kinderen ontworpen door experts in hun vakgebied. Door deze unieke methode kunnen we er voor zorgdragen dat ieder kind op zijn eigen niveau zal werken. Daarnaast beschikken we over een team van gecertificeerde trainers met pedagogische en medische kennis. We houden rekening met kinderen die in de groei zijn en zorgen dat er geen overbelasting is, maar juist uitgebalanceerde trainingen. We werken aan de 5 grondmotorische eigenschappen:

 1. Uithoudingsvermogen;
 2. Coördinatie;
 3. Kracht;
 4. Snelheid;
 5. Lenigheid.

Denk bijvoorbeeld aan Olympisch Gewichtheffen, fitness oefeningen, klimmen, rennen en verschillende leuke spelletjes. Hoe geweldig is het dat je zoon of dochter met veel plezier de 7 certificaten van de Nederlandse Gewichthefbond behaald?!

De Tarieven van de Crossfit Kids

RAF-Sport-maps

Meer informatie over de Crossfit Kids?

Wil je meer informatie over Crossfit Kids? Vul dan het formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 0320-851296. Of kom gewoon langs.


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Namens het team van RAF Sport wensen wij jullie hele fijne kerstdagen!
  Morgen staan we weer voor jullie klaar, zodat jullie verder kunnen werken aan jullie doelen!
  Geniet deze dagen vooral van de gezelligheid, cadeaus, het eten en bovenal de mensen die er voor jou toe doen!
  En onthou hierbij….
  “je komt niet aan tussen kerst en oud en nieuw, maar tussen oud en nieuw en kerst!”😉
  Zien we je morgen weer??? ❄️💪🏻🎄

  #teamrafsport #voedingscoaching #personaltraining #powerlifting #weightlifting #spinning #crossfit #hitzone #fijnekerstdagen
  ...

  44 3

  Afgelopen weekend was een mooi sportweekend voor een heel aantal van onze leden! Arie tilde een paar mooie pr’s op de wintercup in het olympisch gewichtheffen. Tegelijkertijd liepen een heel aantal leden de halve marathon in Dronten!
  Thalita, Martin, Geeske, Marco en Bert gefeliciteerd met jullie prestatie!
  🏆💪🏻💥

  Heb je ook een (fitness) doel voor volgend jaar? bespreek het met één van de trainers en wij helpen je, je doel te bereiken!

  #goals #weightlifting #olylifting #marathon #marathontraining #personaltraining #rafsport #riseabovefitness #weekendvibes
  ...

  65 2

  Linear Plate Loaded Leg Press in the house!! #rafsport #riseabovefitness #lelystad #fitness #legpress #personaltraining #benentrainen ...

  72 1

  Vanavond was de laatste in de serie van drie in onze barbellcycle tijdens de crossfit! Iedereen heeft in de afgelopen 3 weken de gewichten kunnen ophogen en is technisch beter geworden! 🔥💪🏻

  #rafsport #lelystad #crossfit #barbellworkout #barbellcycle #emom #powerclean #frontsquat #jerk #personaltrainer #weightlifting #olylifting
  ...

  30 0

  Na ongeveer je 65e levensjaar neemt je spiermassa flink af. Soms wel met 25%. Maar wist je dat krachttraining op latere leeftijd dit proces remt en je zelfs nog spiermassa kan opbouwen op latere leeftijd? Het is niet voor niets dat twee keer per week aan krachttraining doen opgenomen is in de Nederlandse Beweegnorm!

  Bij RAF Sport zorgen we dat jong en oud aan deze beweegnorm voldoen! Functionele trainingen zorgen ervoor dat we allemaal zo fit mogelijk blijven! Denk maar aan zware boodschappen tillen, je veters strikken, opstaan vanaf de bank, je (klein)kind op tillen, even een sprintje trekken om de bus te halen of iets hoog boven je hoofd in het keukenkastje pakken en ga zo maar door… Deze bewegingen komen veelvuldig aanbod in onze lessen en/of persoonlijke fitnessschema’s.
  En vergeet vooral niet: Sport verbindt! Een stukje gezelligheid, ook dat vind je hier bij RAF Sport!

  Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Kom eens langs! Of vraag één van onze trainers naar de mogelijkheden.

  #rafsport #lelystad #masters #krachttrainingvoorouderen #krachttraining #personaltraining #nederlandsebeweegnorm #functioneeltrainen #gezelligheid
  ...

  44 0

  Morgen de eerste WOD (work out of the day) in de wekelijkse barbell cycling tijdens CrossFit!
  3 weken lang op de woensdag werken aan techniek en kracht in de power clean, front squat en jerk!
  Lekker uitdagend, maar altijd passend bij jouw fitness niveau!
  Doe je ook mee de komende 3 woensdagen?

  #crossfit #lelystad #rafsport #riseabovefitness #wod #barbellworkout #barbellcycling #sterker #sneller #
  ...

  15 0

  Aanstaande maandag 7 November, gaan we tijdens de 20:00 uur CrossFit les 5km hardlopen onder leiding van Sandra! Heb je al enige ervaring in hardlopen? Schrijf je dan snel in! Trek je hardloopschoenen aan en ren mee!
  Lampjes worden geregeld, maar heb je een eigen lampje neem hem dan even voor de zekerheid mee!
  Wie zien we maandag?? 🏃🏽‍♂️🏃🏼‍♀️

  #hardlopen #hardlopenisleuk #5km #runningmotivation #crossfit #rafsport #lelystad #riseabovefitness
  ...

  21 1
  Jol 11-07, Lelystad

  Openingstijden

  Ma t/m Vr8.30 uur tot 21.30 uur
  Zaterdag9.00 uur tot 15.00 uur
  Zondag9.00 uur tot 15.00 uur

  Contactgegevens

  0320 85 12 96

  Chat openen
  1
  Hoi!
  Je kan ons ook appen voor meer informatie. Makkelijk toch?!