X
Back to the top
X

Geïnteresseerd? Vraag de gratis 3 dagen trainen pas dan aan!

Wil jij RAF Sport geheel vrijblijvend 3x gratis uitproberen?
klik op onderstaand knop, en vul je gegevens daar dan in. Je ontvangt een gratis strippenkaart ter waarde van € 37,50 via de mail.
De 3 trainingen zijn een maand geldig en worden automatisch 
beëindigd.
Je moet hiervoor alleen wel 18 jaar of ouder zijn én in Lelystad wonen.

Crossfit bij RAF Sport Lelystad

CrossFit Teens - 12 t/m 16 jaar

RAF-Sport-maps

Het CrossFit Teens trainingsprogramma bij RAF Sport Lelystad is voor jongeren in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar. Het programma is speciaal ontworpen voor de specifieke ontwikkelingsbehoeften van jongeren. Hierdoor worden jongeren niet alleen fitter en sterker, maar wordt er ook gewerkt aan fundamentele motorische vaardigheden, sportiviteit, leiderschap, zelfdiscipline en omgangsvormen. De Workout Of the Day (WOD) bevat verschillende onderdelen waarin krachttraining wordt gecombineerd met conditietraining. Daarnaast worden de 9 fundamentele CrossFit oefeningen aangeleerd: air squat, front squat, overhead squat, shoulder press, push press, push jerk, deadlift, sumo deadlift high pull en de clean. Er worden hierbij halters, dumbells en kettlebells gebruikt. Natuurlijk komt er ook Olympisch Gewichtheffen (Snatch en Clean & Jerk) aan bod en Powerlifting (Squat, Bench en Deadlift).

Kickstart Pakket verplicht voor de Teens

RAF-Sport-maps

Ieder persoon van 12 t/m 16 jaar die lid wilt worden van RAF Sport en mee wilt doen aan de Crossfit Teens en daarnaast óók vrij wilt trainen in de fitnesszaal, is verplicht een Kickstartpakket af te nemen. Iedere tiener die het Kickstartpakket heeft afgerond, mag zelfstandig komen trainen én meedoen met de lessen bij RAF Sport Lelystad. 

Het Kickstartpakket is een één op één begeleidingspakket waarbij je éénmalig een Intake krijgt, en twee personal training sessies. Tijdens de intake en personal training sessies met één van onze trainers, worden de basisbeginselen doorgenomen van trainen in de sportschool, wordt er een trainingsschema opgesteld én wordt dit trainingsschema van begin tot eind in zijn geheel uitgelegd. Je gaat dan ook écht trainen met een Personal Trainer. Op deze manier weet je wat je precies moet doen in de sportschool.

Kosten Crossfit Teens

RAF-Sport-maps

Meer informatie over de Crossfit Kids?

Wil je meer informatie over Crossfit Kids? Vul dan het formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 0320-851296. Of kom gewoon langs.

  Wauw!! @thalitavanr en @cindyhooites zijn gewoon geëindigd op de derde plaats in hun leeftijdscategorie bij de @hyroxnl fitnessrace in Rotterdam! Dames van harte gefeliciteerd 🥳 #hyroxrotterdam2024 #hyroxworld #hyroxworkout #hyroxnl #rafsport #rafsportlelystad #riseabovefitness ...

  63 7

  Crossfit Open 24.2
  AMRAP 20 min:
  (As many rounds as possible in 20 min)
  300m row
  10 deadlifts 84/56kg
  50 double-unders

  2/3 workouts zitten er al weer op! Lekker gedaan weer allemaal, voor elk ‘puntje’ gestreden! 💪🏻💪🏻
  ...

  36 2

  Crossfit Open 24.1
  Vorig weekend stond in het teken van 24.1, de eerste workout van de Crossfit Open 2024! Db snatches en burpees stonden op het programma. 🥵 Wat was het leuk om te zien hoe iedereen elkaar aanmoedigden en hielp om tot het gaatje te gaan! Dat beloofd wat voor de volgende 2 workouts!

  Wij zijn in iedergeval klaar voor de volgende workout a.s. weekend! 💪🏻
  ...

  74 5

  Bij RAF Sport Lelystad zijn we op zoek naar een veelzijdige en enthousiaste Allround Fitness Trainer / Groepsles Instructeur en/of Personal Trainer om ons team te versterken. We zijn op zoek naar gepassioneerde individuen die affiniteit hebben met sport en fitness, en die bereid zijn om zich in te zetten voor verdere opleidingen en ontwikkeling.

  Verantwoordelijkheden:
  * Het geven van inspirerende en effectieve groepsfitness lessen voor verschillende niveaus en doelgroepen. (Crossfit, Hyrox, Hitzone, Spinning, Bokszaktraining, Mobility, Kids, Masters);
  * Het geven van persoonlijke trainingssessies die zijn afgestemd op de individuele behoeften en doelen van onze leden;
  * Het bieden van deskundige begeleiding en ondersteuning om onze leden te helpen hun fitnessdoelen te bereiken en te overtreffen;
  * Het creëren van een positieve en motiverende omgeving waarin onze leden worden aangemoedigd en ondersteund;
  * Actieve promotie van onze diensten en het aantrekken van nieuwe leden door uitstekende klantenservice en professionele interactie.

  Vereisten:
  * Affiniteit met sport en fitness, en de bereidheid om opleidingen en bijscholing te volgen.
  * Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om een positieve relatie op te bouwen met onze leden, juist met jong én oud;
  * Flexibiliteit in werktijden, inclusief avonden en weekenden. Werktijden in overleg;
  * Ervaring in fitnessinstructie, groepslesinstructie en/of personal training is een pluspunt maar geen vereiste.

  Wat wij bieden:
  * Een dynamische en ondersteunende werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  * Mogelijkheden voor verdere opleidingen en bijscholing;
  * Een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (Tussen de € 2340,- en € 3900,- bruto per maand);
  * Gratis toegang tot onze faciliteiten en korting op diensten en producten.

  Het aantal (vaste) uren per week is in overleg. Toch zoeken we het liefst naar iemand voor minimaal 20-25 uur per week. Indien je minder zou willen werken dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren
  Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Vaste baan

  Indien je zou willen solliciteren, neem dan contact op met Roel Velstra.
  ...

  33 0

  RAF SPORT OFFICIAL HYROX PARTNER 🤝🏻⚡️
  RAF Sport Lelystad is een trotse partner van HYROX en biedt alle sporters de mogelijkheid om deel te nemen aan de HYROX lessen.

  HYROX staat bekend om functionele fitness oefeningen die geschikt zijn voor iedereen. Dit maakt de trainingen uitdagend en leuk, zelfs voor beginnende sporters. Het is dan ook niet voor niets dat HYROX bekend staat als ’the fitness competition for every body’.

  Of je nu wilt trainen voor de competitie of gewoon op zoek bent naar een uitdagende en unieke manier om aan je kracht en uithoudingsvermogen te werken, bij RAF Sport Lelystad ben je aan het juiste adres.
  Onze ervaren trainers helpen je bij het behalen van je doelen en motiveren je om het beste uit jezelf te halen! 💪🏻

  Wil jij jezelf fysiek en mentaal uitdagen en je fitnessniveau verbeteren? Schrijf je dan nu in voor een HYROX training en ontdek waarom het dé nieuwe uitdaging is voor iedereen! 💥
  ...

  52 3

  NEW HITZONE RELEASE! 💥
  We starten het nieuwe jaar weer goed met een nieuwe Hitzone release! 💪🏻

  Met deze keer de volgende oefeningen:
  •Deadlifts, high pulls en cleans
  •Side raise, arnold press en chest press
  •Skill mill push, skill mill pull en sprints
  •Back squat en lunges (links en rechts)

  Wanneer zien we jou in de les? 😉
  ...

  40 6

  Wij zijn gek van CrossFit. We zijn nog gekker op het coachen van CrossFit.

  Als coaches kunnen we jou laten zien hoe leuk, veilig en effectief CrossFit kan zijn.
  Els die een kilometer kan rennen zonder te stoppen, Kim die haar eerste pull up doet, Daniel die 20 kilo afvalt en stopt met roken, Fabian die geen rugpijn meer heeft en Lizette die beter haar werk kan doen omdat ze sterker is. Na duizenden uren coachen worden wij nog steeds heel blij van het delen van deze overwinningen met onze leden en we kunnen niet wachten om ze ook met jou te delen! Kom eens langs bij RAF Sport voor Crossfit!
  ...

  19 0

  Het is definitief! Vanaf 2 januari 2024 zullen we een nieuwe les aanbieden: Hyrox!
  HYROX is een mix van hardlopen en functionele krachtoefeningen, waarbij het doel is om zo snel mogelijk door een volledige serie heen te komen. Bij een HYROX-evenement doen alle deelnemers dezelfde oefeningen op hetzelfde parcours. Het is de bedoeling dat je het gehele parcours zo snel mogelijk aflegt. Natuurlijk wel altijd op je eigen niveau en eigen tempo, daar zijn de lessen ook opgebouwd.

  De lessen Hyrox bij RAF zullen zijn op de volgende momenten:

  Maandag 19.30 uur
  Dinsdag 18.30 uur
  Woensdag: 18.00 uur
  Donderdag 20.00 uur
  Vrijdag 18.30 uur

  Tot snel bij RAF Sport! 💪💪
  ...

  33 0
  Jol 11-07, Lelystad

  Openingstijden

  Ma t/m Vr8.30 uur tot 22.00 uur
  Zaterdag9.00 uur tot 15.00 uur
  Zondag9.00 uur tot 15.00 uur

  Contactgegevens

  0320 85 12 96

  Chat openen
  1
  Hoi!
  Je kan ons ook appen voor meer informatie. Makkelijk toch?!