X
X
Back to the top
X

Geïnteresseerd? Vraag de gratis 3 dagen trainen pas dan aan!

Wil jij RAF Sport geheel vrijblijvend 3x gratis uitproberen?
klik op onderstaand knop, en vul je gegevens daar dan in. Je ontvangt een gratis strippenkaart ter waarde van € 30,- via de mail.
De 3 trainingen zijn een maand geldig en worden automatisch 
beëindigd.

X
permanente-begeleiding-icon-wit

Leer alles over Fitness

sterker-icoon-wit-2

Sterker worden!

hart-wit-2

Fitter worden!

personal-trainer-wit

Olv. een fitness expert

Een programma van 6 weken voor jongeren van 12 t/m 16 jaar die verantwoord willen leren trainen met behulp van Fitness en CrossFit onder leiding van een CrossFit Level 1 coach, gewichtheftrainer en fitness expert!

CrossFit Teens - 12 t/m 16 jaar

RAF-Sport-maps

Het CrossFit Teens trainingsprogramma bij RAF Sport Lelystad is voor jongeren in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar. Het programma is speciaal ontworpen voor de specifieke ontwikkelingsbehoeften van jongeren. Hierdoor worden jongeren niet alleen fitter en sterker, maar wordt er ook gewerkt aan fundamentele motorische vaardigheden, sportiviteit, leiderschap, zelfdiscipline en omgangsvormen. De Workout Of the Day (WOD) bevat verschillende onderdelen waarin krachttraining wordt gecombineerd met conditietraining. Daarnaast worden de 9 fundamentele CrossFit oefeningen aangeleerd: air squat, front squat, overhead squat, shoulder press, push press, push jerk, deadlift, sumo deadlift high pull en de clean. Er worden hierbij babbels, dumbells en kettlebells gebruikt. Natuurlijk komt er ook Olympisch Gewichtheffen (Snatch en Clean & Jerk) aan bod en Powerlifting (Squat, Bench en Deadlift).

Fitness Fundamentals Cursus

RAF-Sport-maps

Ieder persoon van 12 t/m 16 jaar die Fitness Fundamentals Cursus heeft afgerond, mag zelfstandig komen trainen én meedoen met de lessen bij RAF Sport Lelystad. 

De Fitness Fundamentals Cursus is speciaal voor jongeren opgesteld die willen beginnen met sporten bij RAF. De cursus duurt 6 weken (6 lessen van een uur) en geeft je ook oefeningen mee zodat je naast de lessen ook nog zelfstandig aan de slag moet. Tijdens deze cursus leren we je hoe de apparaten werken bij RAF, hoe je op de juiste manier zou moeten trainen voor resultaat en we leren je de basistechnieken (Fundamentals) van Crossfit.

Na deze cursus mag je een abonnement afsluiten bij RAF Sport.

Kosten van de Fitness Fundamentals Cursus

RAF-Sport-maps

Meer informatie over de Crossfit Kids?

Wil je meer informatie over Crossfit Kids? Vul dan het formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 0320-851296. Of kom gewoon langs.

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  HYROX verovert de fitnesswereld en vanaf 1 januari 2024 zijn wij officieel partner met gekwalificeerde HYROX trainers!

  De combinatie van conditie en kracht maakt dat een HYROX workout toegankelijk is voor atleten en sportliefhebbers met verschillende achtergronden.

  HYROX trainingen zijn de ultieme uitdaging voor je lichaam met natuurlijke lichaamsbewegingen dmv functionele work-outs.

  Wil jij mee doen aan de HYROX RACE, kom dan bij ons trainen. HYROX is gemaakt als de fitnessrace voor iedereen, maar laten we niet vergeten dat het nog steeds een fitnessrace is die training en voorbereiding vereist, zowel qua kracht als qua uithoudingsvermogen. Vanaf januari 2024 zullen de HYROX lessen meerdere keren per week te volgen zijn. Hou ons in de gaten voor meer nieuws!
  @hyroxnl @rafsport
  ...

  21 0

  CROSSFIT KIDS - 7 T/M 11 JAAR 🏋️‍♀️

  Bijna een uur lang klimmen, springen en zware dingen optillen. Dat gebeurt allemaal tijdens een Crossfit Kids training bij RAF Sport in Lelystad. Crossfit is een combinatie tussen Turnen, Atletiek en Gewichtheffen en is erg populair onder de kinderen.

  Onze filosofie achter het Crossfit Kids programma begint bij het idee dat kracht een leven lang duurt. Wij maken het onze prioriteit om ze sterker te maken, zowel fysiek als mentaal, door veilig te bewegen met de juiste techniek op een leuke en speelse manier. Krachttraining met aangepaste intensiteit voor kinderen is dus helemaal niet slecht, maar draagt juist bij aan het zelfvertrouwen van het kind. Elke 50 minuten durende les bestaat uit een groepswarming-up, techniek training (skills) en een kleine tot middellange conditionele WOD (Workout Of the Day).

  CrossFit Kids is een methode voor kinderen ontworpen door experts in hun vakgebied. Door deze unieke methode kunnen we er voor zorgdragen dat ieder kind op zijn eigen niveau zal werken. Daarnaast beschikken we over een team van gecertificeerde trainers met pedagogische en medische kennis. We houden rekening met kinderen die in de groei zijn en zorgen dat er geen overbelasting zal plaatsvinden, maar juist uitgebalanceerde trainingen. We werken aan de 5 grondmotorische eigenschappen:

  •Uithoudingsvermogen;
  •Coördinatie;
  •Kracht;
  •Snelheid;
  •Lenigheid.

  Denk bijvoorbeeld aan Squats, Deadlifts, Snatches, Kettlebell Swings, klimmen, rennen en verschillende leuke spelletjes. Hoe geweldig is het dat je zoon of dochter met veel plezier sterker, fitter en zekerder wordt?!
  ...

  34 1

  Onze lessen zijn druk bezocht en dat is niet voor niets! 🤩
  Het aanbieden van op niveau gebaseerde trainingen met een wetenschappelijk bewezen aanpak, dat is waar RAF Sport zich mee onderscheid in vergelijking met andere sportcentra en CrossFit boxen in de omgeving!
  Het bewezen systeem in de lessen zorgt voor het verschil in niet-fit en wel-fit zijn! Met onze aanpak, kun je echt vertrouwen op jouw progressie!
  Benieuwd geworden? Vraag er naar bij onze trainers! 💪🏻

  #levelbased #trainingen #progressie #rafsport #lelystad #crossfit #hitzone #boxingfit #spinning #personaltraining #riseabovefitness
  ...

  34 2

  Afgelopen zaterdag hadden we een geweldige middag met de BIG5! 💥
  Voor ons als trainers was het mooi om te zien hoe iedereen er de afgelopen tijd zo naar toe heeft geleefd en als kers op de taart heel veel persoonlijke records hebben behaald! 🏋️‍♀️

  Arie (16jaar!) is overal winnaar geworden van de heren met op de 2e plaats David en 3e Rick. Bij de dames ging Ster er met de trofee van door als sterkste dame van RAF, Raquel veroverde de 2e plek en last but zeker not least Kim (12jaar!) werd 3e.
  Vooral onze dank naar alle laders en extra hulp! Zonder jullie had dit niet gekund! Dat maakt ons als RAF Sport zo’n bijzondere sportschool. Velen staat voor elkaar klaar en zijn betrokken op elkaar. 💪🏻

  Geniet van de beelden en laat je inspireren! En wil je nou ook eens echt records zetten en trainen voor een doel? Begin dan eens met personal training of denk eens aan de verschillende trajecten die wij aanbieden! Voor echte resultaten Rise Above Fitness 🤩

  #powerlifting #weightlifting #competition #community #support #gym
  ...

  60 4

  Morgen om 13:00 begint de big5 wedstrijd! 💥
  Onze leden gaan strijden om de sterkste van RAF te worden op de onderdelen: squat, bench, deadlift, snatch en clean and jerk! 🏋️‍♀️
  Maar we gaan er vooral een gezellige dag van maken! Kom je ook even langs om te kijken en om onze leden aan te moedigen? 🙂
  ...

  38 2
  Jol 11-07, Lelystad

  Openingstijden

  Ma t/m Vr8.30 uur tot 22.00 uur
  Zaterdag9.00 uur tot 15.00 uur
  Zondag9.00 uur tot 15.00 uur

  Contactgegevens

  0320 85 12 96

  Chat openen
  1
  Hoi!
  Je kan ons ook appen voor meer informatie. Makkelijk toch?!