X
X
Back to the top
X

Hmmm, best interessant toch?!

Vraag een gratis inspiratiesessie aan. Deze is bedoeld om te bekijken wat je wensen en doelen zijn en tegelijk kunnen we je uitleggen wat onze werkwijze is. Dit duurt een half uurtje en is nog even zonder sport. Vanuit daar gaan we een planning maken hoe we je het beste kunnen helpen met het behalen van je doelstelling(en) en welk pakket het beste bij je past. Natuurlijk ben je tot niets verplicht na deze inspiratiesessie.


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  CrossFit Teens in Lelystad

  permanente-begeleiding-icon-wit

  Leer alles over Fitness

  sterker-icoon-wit-2

  Sterker worden!

  hart-wit-2

  Fitter worden!

  personal-trainer-wit

  Olv. een fitness expert

  Een programma van 6 maanden voor jongeren van 12 t/m 16 jaar die verantwoord willen leren trainen met behulp van Fitness en CrossFit onder leiding van een CrossFit Level 1 coach, gewichtheftrainer en fitness expert!

  CrossFit Teens - 12 t/m 16 jaar

  RAF-Sport-maps

  Tegenwoordig willen steeds meer jongeren in de sportschool trainen. Ook bij RAF Sport zien we dat er steeds meer jongeren geïnteresseerd zijn in krachttraining en/of CrossFit. Probleem is echter dat niet iedere sportschool daarvoor de juiste begeleiding biedt of dat niet iedere sportschool daarvoor de juiste kennis in huis heeft.

  Dit is precies de reden waarom RAF Sport het CrossFit Teens programma heeft ontwikkeld. Het programma leert jongeren van 12 t/m 16 jaar op een verantwoorde wijze te trainen en leert hen in 7 blokken van 4 weken (6 maanden) verschillende Fitness en CrossFit oefeningen op een verantwoorde wijze aan. Elke 4 weken zal er een nieuw programma worden geïntroduceerd met nieuwe oefeningen in een les van maximaal 12 personen. Er worden dan oefeningen op de cardio- en fitnessapparatuur of met halters en dumbells aangeleerd. Het doel van dit programma is de deelnemers aan het eind van de 6 maanden op een verantwoorde wijze de volgende oefeningen kunnen uitvoeren met de juiste intensiteit: Squat, Deadlift, Bench Press, Snatch, Clean & Jerk en Pull-Ups.

  De deelnemer van de CrossFit Teens groep is 2 keer per week welkom bij RAF Sport. Eén keer per week is er een groepsles waar er gezamenlijk zal worden getraind. Er worden dan elke 4 weken weer nieuwe oefeningen doorgenomen. In deze 4 weken worden de oefeningen geperfectioneerd en wordt er op ieder individu de intensiteit en belastbaarheid verhoogd. Eén keer per week kan het lid zelfstandig komen trainen. Het is dan de bedoeling dat hetgeen wat er tijdens de les is aangeleerd wordt geoefend in de open gym. Natuurlijk is er altijd een trainer in de buurt om te assisteren.

  Na 6 maanden stopt het abonnement automatisch en indien er minimaal 3 lessen (van de 4) van elk blok zijn gevolgd, ontvangt het lid een certificaat wat hem/haar de mogelijkheid geeft om een regulier fitness en/of CrossFit abonnement af te sluiten. Er kan dan onbeperkt getraind worden bij RAF Sport.

  De Tarieven van de CrossFit Teens

  RAF-Sport-maps

  Meer informatie over de Crossfit Kids?

  Wil je meer informatie over Crossfit Kids? Vul dan het formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 0320-851296. Of kom gewoon langs.

   [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

   Jol 11-07, Lelystad

   Bekijk onze promo video!

   Openingstijden

   Maandag t/m Vrijdag8.30 uur tot 21.30 uur
   Zaterdag9.00 uur tot 15.00 uur
   Zondag9.00 uur tot 15.00 uur

   Contactgegevens

   0320 85 12 96

   Jol 11-07, Lelystad

   Open chat
   1
   Hoi!
   Je kan ons ook appen voor meer informatie. Makkelijk toch?!