X
X
Back to the top
X

Geïnteresseerd? Vraag de gratis 3 dagen trainen pas dan aan!

Wil jij RAF Sport geheel vrijblijvend 3x gratis uitproberen?
klik op onderstaand knop, en vul je gegevens daar dan in. Je ontvangt een gratis strippenkaart ter waarde van € 30,- via de mail.
De 3 trainingen zijn een maand geldig en worden automatisch 
beëindigd.

X

CrossFit Teens in Lelystad

permanente-begeleiding-icon-wit

Leer alles over Fitness

sterker-icoon-wit-2

Sterker worden!

hart-wit-2

Fitter worden!

personal-trainer-wit

Olv. een fitness expert

Een programma van 6 weken voor jongeren van 12 t/m 16 jaar die verantwoord willen leren trainen met behulp van Fitness en CrossFit onder leiding van een CrossFit Level 1 coach, gewichtheftrainer en fitness expert!

CrossFit Teens - 12 t/m 16 jaar

RAF-Sport-maps

Het CrossFit Teens trainingsprogramma bij RAF Sport Lelystad is voor jongeren in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar. Het programma is speciaal ontworpen voor de specifieke ontwikkelingsbehoeften van jongeren. Hierdoor worden jongeren niet alleen fitter en sterker, maar wordt er ook gewerkt aan fundamentele motorische vaardigheden, sportiviteit, leiderschap, zelfdiscipline en omgangsvormen. De Workout Of the Day (WOD) bevat verschillende onderdelen waarin krachttraining wordt gecombineerd met conditietraining. Daarnaast worden de 9 fundamentele CrossFit oefeningen aangeleerd: air squat, front squat, overhead squat, shoulder press, push press, push jerk, deadlift, sumo deadlift high pull en de clean. Er worden hierbij babbels, dumbells en kettlebells gebruikt. Natuurlijk komt er ook Olympisch Gewichtheffen (Snatch en Clean & Jerk) aan bod en Powerlifting (Squat, Bench en Deadlift).

Fitness Fundamentals Cursus

RAF-Sport-maps

Ieder persoon van 12 t/m 16 jaar die Fitness Fundamentals Cursus heeft afgerond, mag zelfstandig komen trainen én meedoen met de lessen bij RAF Sport Lelystad. 

De Fitness Fundamentals Cursus is speciaal voor jongeren opgesteld die willen beginnen met sporten bij RAF. De cursus duurt 6 weken (6 lessen van een uur) en geeft je ook oefeningen mee zodat je naast de lessen ook nog zelfstandig aan de slag moet. Tijdens deze cursus leren we je hoe de apparaten werken bij RAF, hoe je op de juiste manier zou moeten trainen voor resultaat en we leren je de basistechnieken (Fundamentals) van Crossfit.

Na deze cursus mag je een abonnement afsluiten bij RAF Sport.

Kosten van de Fitness Fundamentals Cursus

RAF-Sport-maps

Meer informatie over de Crossfit Kids?

Wil je meer informatie over Crossfit Kids? Vul dan het formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 0320-851296. Of kom gewoon langs.


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Het was weer een mooi weekend voor RAF Sport Lelystad! Onze Sandra, hoofdcoach powerlifting, liet in Groningen zien dat ze, na al het rennen van marathons, ook nog steeds ontzettend goed kan liften! Met een ijzer-sterk totaal van 280kg op de squat, bench & deadlift!
  Gewichthef coach Elsa evenaarde de dag erna in Friesland haar pr Snatch met 65kg. Maar de hoofdrol was voor onze Judith! Weken ontzettend hard gewerkt aan haar techniek in het olympischgewichtheffen en klaar gestoomd voor haar eerste wedstrijd! En wat deed ze het geweldig! Met name de jerks (het uitstoten boven het hoofd) die eerder voor nadrukken zorgde, nu ijzersterk en strak! We kunnen niet trotser zijn! Goed gedaan @judithvt190!!!!

  Denk je nu, wauw!! Dit wil ik ook! Vraag onze coaches om advies in de verschillende coaching-trajecten, we gaan graag met je aan de slag om het beste uit jezelf te halen!

  #powerlifting #olympischgewichtheffen #coaching #personalcoach #training #competion #pr #hardwork #gewichtheffen #krachttraining #snatch #cleanandjerk #squat #bench #deadlift #jerk #rafsport #leystad #riseabovefitness
  ...

  61 1

  Vrijdag sloten wij de eerste crossfit-week van 2023 af met een 1rm back squat! Iedereen heeft afgelopen weken hard gewerkt aan het opbouwen in kracht en vrijdag was de kers op de taart met een hoop nieuwe pr’s!
  Geweldig gedaan allemaal!
  Op naar volgende week, dan is de benchpress aan de beurt! Heb je nou afgelopen tijd ook hard (zelf) getraind en ben je toe aan een pr beurt onder professionele begeleiding? schrijf je dan in voor de les! We helpen je graag!

  #crossfit #lelystad #rafsport #riseabove #1rm #backsquat #powerlifting #powerlifter #personaltraining #expertise #fitnessmotivation #prtime #krachttraining
  ...

  69 4

  We beginnen de eerste week van het jaar gelijk weer goed bij RAF Sport!
  * Met deze week (vandaag dus al!) de nieuwe release van de HITZone!
  * Vanaf morgen de nieuwe release Spinning!
  * Woensdag weer de masterclass olympisch gewichtheffen om 20:00 uur!
  * Vrijdag tijdens de crossfit lessen max-out op de back squat!

  Voor iedereen genoeg te doen dus! Schrijf je in doe mee en begin de eerste week van 2023 gelijk goed!! 😃💪🏻

  #rafsport #lelystad #newrelease #hitzone #spinning #crossfit #olylifting #olympicweightlifting #pr #backsquat #newyear #happynewyear
  ...

  42 0

  2022 was weer een mooi RAF Sport jaar!
  Een jaar waarin leden kilo’s verloren en hun doel gewicht haalde of juist spiermassa aanmaakte en groeiden. Leden die beter in hun vel kwamen te zitten en gezonder werden. Leden die angsten overwonnen en nieuwe dingen uit probeerden. Leden die we zagen groeien letterlijk en figuurlijk. We zagen fitte toekomstige moeders en de geboorte van nieuwe toekomstige leden 😉Er werden marathons gelopen, bergen opgefietst, eerste wedstrijden gedaan en een hele boel pr’s neergezet!
  We mochten als RAF Sport 2 succesvolle powerlift wedstrijden organiseren met behulp van een heel groot aantal van onze leden. Ook zagen we veel leden naar elkaar omkijken en elkaar helpen daar waar nodig. Er waren volle gezellige lessen in de spinning, hitzone, boksen en crossfit en vergeet niet onze trouwe groep fitte masters! Een voorbeeld voor velen, net als de kids en teens, die vol enthousiasme zoveel nieuws geleerd hebben.
  Er waren ook verdrietige momenten, momenten van ziekte, het verlies van dierbaren, tegenslagen en blessures. Wij zijn dankbaar dat we als RAF Sport een uitlaatklep konden zijn voor velen en plek om het hoofd leeg te maken, een plek van verbinding en tijd voor jezelf. Een plek waar je aan gezondheid kan werken met de grote schat aan kennis bij de ervaren trainers.

  En nu? Op naar 2023! Weer een mooi jaar vol doelen, prestaties, doorzetten en vooral heel veel plezier!
  Via deze weg de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar en we zien jullie graag weer op 2jan 2023!

  Last but not least: Wat is jouw mooiste (RAF)sportmoment geweest dit jaar??? We horen het graag! ⬇️

  #rafsport #lelystad #newyear #doelen #prs #bestmoments #fitness #personaltrainer #powerlifting #olympicweightlifting #marathontraining #crossfit #2023
  ...

  25 1

  Namens het team van RAF Sport wensen wij jullie hele fijne kerstdagen!
  Morgen staan we weer voor jullie klaar, zodat jullie verder kunnen werken aan jullie doelen!
  Geniet deze dagen vooral van de gezelligheid, cadeaus, het eten en bovenal de mensen die er voor jou toe doen!
  En onthou hierbij….
  “je komt niet aan tussen kerst en oud en nieuw, maar tussen oud en nieuw en kerst!”😉
  Zien we je morgen weer??? ❄️💪🏻🎄

  #teamrafsport #voedingscoaching #personaltraining #powerlifting #weightlifting #spinning #crossfit #hitzone #fijnekerstdagen
  ...

  44 3

  Afgelopen weekend was een mooi sportweekend voor een heel aantal van onze leden! Arie tilde een paar mooie pr’s op de wintercup in het olympisch gewichtheffen. Tegelijkertijd liepen een heel aantal leden de halve marathon in Dronten!
  Thalita, Martin, Geeske, Marco en Bert gefeliciteerd met jullie prestatie!
  🏆💪🏻💥

  Heb je ook een (fitness) doel voor volgend jaar? bespreek het met één van de trainers en wij helpen je, je doel te bereiken!

  #goals #weightlifting #olylifting #marathon #marathontraining #personaltraining #rafsport #riseabovefitness #weekendvibes
  ...

  67 2

  Linear Plate Loaded Leg Press in the house!! #rafsport #riseabovefitness #lelystad #fitness #legpress #personaltraining #benentrainen ...

  72 1

  Vanavond was de laatste in de serie van drie in onze barbellcycle tijdens de crossfit! Iedereen heeft in de afgelopen 3 weken de gewichten kunnen ophogen en is technisch beter geworden! 🔥💪🏻

  #rafsport #lelystad #crossfit #barbellworkout #barbellcycle #emom #powerclean #frontsquat #jerk #personaltrainer #weightlifting #olylifting
  ...

  31 0
  Jol 11-07, Lelystad

  Openingstijden

  Ma t/m Vr8.30 uur tot 21.30 uur
  Zaterdag9.00 uur tot 15.00 uur
  Zondag9.00 uur tot 15.00 uur

  Contactgegevens

  0320 85 12 96

  Chat openen
  1
  Hoi!
  Je kan ons ook appen voor meer informatie. Makkelijk toch?!