X
X
Back to the top
X

Hmmm, best interessant toch?!

Vraag een gratis inspiratiesessie aan. Deze is bedoeld om te bekijken wat je wensen en doelen zijn en tegelijk kunnen we je uitleggen wat onze werkwijze is. Dit duurt een half uurtje en is nog even zonder sport. Vanuit daar gaan we een planning maken hoe we je het beste kunnen helpen met het behalen van je doelstelling(en) en welk pakket het beste bij je past. Natuurlijk ben je tot niets verplicht na deze inspiratiesessie.


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  CrossFit Teens in Lelystad

  permanente-begeleiding-icon-wit

  Leer alles over Fitness

  sterker-icoon-wit-2

  Sterker worden!

  hart-wit-2

  Fitter worden!

  personal-trainer-wit

  Olv. een fitness expert

  Een programma van 6 maanden voor jongeren van 12 t/m 16 jaar die verantwoord willen leren trainen met behulp van Fitness en CrossFit onder leiding van een CrossFit Level 1 coach, gewichtheftrainer en fitness expert!

  CrossFit Teens - 12 t/m 16 jaar

  RAF-Sport-maps

  Tegenwoordig willen steeds meer jongeren in de sportschool trainen. Ook bij RAF Sport zien we dat er steeds meer jongeren geïnteresseerd zijn in krachttraining en/of CrossFit. Probleem is echter dat niet iedere sportschool daarvoor de juiste begeleiding biedt of dat niet iedere sportschool daarvoor de juiste kennis in huis heeft.

  Dit is precies de reden waarom RAF Sport het CrossFit Teens programma heeft ontwikkeld. Het programma leert jongeren van 12 t/m 16 jaar op een verantwoorde wijze te trainen en leert hen in 7 blokken van 4 weken (6 maanden) verschillende Fitness en CrossFit oefeningen op een verantwoorde wijze aan. Elke 4 weken zal er een nieuw programma worden geïntroduceerd met nieuwe oefeningen in een les van maximaal 12 personen. Er worden dan oefeningen op de cardio- en fitnessapparatuur of met halters en dumbells aangeleerd. Het doel van dit programma is de deelnemers aan het eind van de 6 maanden op een verantwoorde wijze de volgende oefeningen kunnen uitvoeren met de juiste intensiteit: Squat, Deadlift, Bench Press, Snatch, Clean & Jerk en Pull-Ups.

  De deelnemer van de CrossFit Teens groep is 2 keer per week welkom bij RAF Sport. Eén keer per week is er een groepsles waar er gezamenlijk zal worden getraind. Er worden dan elke 4 weken weer nieuwe oefeningen doorgenomen. In deze 4 weken worden de oefeningen geperfectioneerd en wordt er op ieder individu de intensiteit en belastbaarheid verhoogd. Eén keer per week kan het lid zelfstandig komen trainen. Het is dan de bedoeling dat hetgeen wat er tijdens de les is aangeleerd wordt geoefend in de open gym. Natuurlijk is er altijd een trainer in de buurt om te assisteren.

  Na 6 maanden stopt het abonnement automatisch en indien er minimaal 3 lessen (van de 4) van elk blok zijn gevolgd, ontvangt het lid een certificaat wat hem/haar de mogelijkheid geeft om een regulier fitness en/of CrossFit abonnement af te sluiten. Er kan dan onbeperkt getraind worden bij RAF Sport.

  De Tarieven van de CrossFit Teens

  RAF-Sport-maps

  Meer informatie over de Crossfit Kids?

  Wil je meer informatie over Crossfit Kids? Vul dan het formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 0320-851296. Of kom gewoon langs.

   [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

   Vanavond tijdens de crossfit testen we onze squat! Vanmorgen zijn er in de les al mooie resultaten neergezet!!
   We testen via onze unieke RAF Sport progressiekaart. Hierdoor test je altijd op jouw niveau en op een veilig manier! Tegelijk heb je zicht (met behulp van de trainer) welke stappen je kunt ondernemen om de volgende periode op een veilige manier nog sterker te worden!
   Wil je dit ook ervaren, ben je benieuwd geworden? Doe dan vooral mee!
   Tot vanavond!!!
   Ps. Vrijdag is de deadlift aan de beurt

   #squat #progressie #progressiekaart #rafsport #lelystad #riseabove #crossfit #powerlifting #olympischgewichtheffen
   ...

   21 1

   Spinning is een erg populaire les bij RAF Sport. Onze op hartslag gebaseerde Indoor Cycling les van 55 minuten heeft één doel: resultaat! Met onze technologie zie jij tijdens de workout je progressie live op de schermen. Met flinke muziek en licht effecten, zullen we je in de juiste (hartslag)zone brengen om een maximaal resultaat te behalen! Een spinning les bij RAF Sport zal je nooit vervelen! Ben jij bereid om een flink aantal calorieën per les te verbranden? Probeer de RAF Spinning les snel uit! #rafsport #riseabovefitness #lelystad #indoorcycling #spinning ...

   18 0

   Met behulp van onze unieke progressiekaart gaan we volgende week in de crossfit-lessen ons kracht-blok afsluiten met een week maximale kracht op de onderdelen: press, squat en deadlift. Hierdoor weet je waar staat, welke vooruitgang je boekt en hoe je veilig kan werken om je kracht (nog meer) te verbeteren.
   Heb je de afgelopen tijd niet mee gedaan aan onze crossfit-lessen? maar wil je wel weten waar je staat op de verschillende onderdelen, doe dan vooral mee!
   We gaan testen op een veilige en verantwoorde manier, met ons unieke analytisch hulpmiddel: De RAF Sport progressie kaart, tijdens alle crossfit-lessen op:
   Maandag 20/6 bench & press
   Woensdag 22/6 squats
   Vrijdag 24/6 deadlift

   #maximalekracht #maxout #crossfit #sqaut #bench #deadlift #press #lelystad #progressiekaart #rafsportprogressie #rafsport #personaltraining #trainingmotivation
   ...

   17 0

   Of je nu een beginner of juist al een gevorderde sporter bent, bij RAF Sport helpen we je met de juiste intensiteit en techniek met een gepersonaliseerd trainingsschema. We zijn de enige club in flevoland en omstreken die is aangesloten bij de KNKF en de NGB. We weten dus heel goed wat een deadlift, bench press, squat, snatch en Clean & Jerk inhoudt! We hebben atleten die meedoen aan wedstrijden op Nederlands, Europees en zelfs mondiaal niveau! Vanaf 12 jaar kun je al (onder begeleiding) aan de slag. Maar ook de 65 plussers dagen we met al deze oefeningen uit! Binnenkort hebben we een geweldig aanbod voor de serieuze powerlifters en gewichtheffers! Ben je nieuwsgierig, kom maar alvast eens kijken 💪 check ook onze Crossfit Box! #rafsport #riseabovefitness #lelystad #nederlandsegewichthefbond #powerlifting #snatch #cleanandjerk #benchpress #deadlift #squat #crossfit ...

   29 0

   Of je nu een beginner of juist al een gevorderde sporter bent, bij RAF Sport helpen we je met de juiste intensiteit en techniek met een gepersonaliseerd trainingsschema. We zijn de enige club in flevoland en omstreken die is aangesloten bij de KNKF en de NGB. We weten dus heel goed wat een deadlift, bench press, squat, snatch en Clean & Jerk inhoudt! We hebben atleten die meedoen aan wedstrijden op Nederlands, Europees en zelfs mondiaal niveau! Vanaf 12 jaar kun je al (onder begeleiding) aan de slag. Binnenkort hebben we een geweldig aanbod voor de serieuze powerlifters en gewichtheffers! Ben je nieuwsgierig, kom maar alvast eens kijken 💪 check ook onze Crossfit Box! #rafsport #riseabovefitness #lelystad #nederlandsegewichthefbond #powerlifting #snatch #cleanandjerk #benchpress #deadlift #squat #crossfit ...

   27 0
   Jol 11-07, Lelystad

   Bekijk onze promo video!

   Openingstijden

   Maandag t/m Vrijdag8.30 uur tot 21.30 uur
   Zaterdag9.00 uur tot 15.00 uur
   Zondag9.00 uur tot 15.00 uur

   Contactgegevens

   0320 85 12 96

   Jol 11-07, Lelystad

   Open chat
   1
   Hoi!
   Je kan ons ook appen voor meer informatie. Makkelijk toch?!