X
X
Back to the top
X

Geïnteresseerd? Vraag de gratis 3 dagen trainen pas dan aan!

Wil jij RAF Sport geheel vrijblijvend 3x gratis uitproberen?
klik op onderstaand knop, en vul je gegevens daar dan in. Je ontvangt een gratis strippenkaart ter waarde van € 30,- via de mail.
De 3 trainingen zijn een maand geldig en worden automatisch 
beëindigd.

X

Muscle Plus voor Mannen

RAF-Sport-maps

Je wilt sterker worden en groter groeien? Dan ben je bij RAF Sport aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen het juiste assortiment professionele kracht toestellen en trainings benodigdheden aan, maar ook de juiste 1-op-1 begeleiding. Het trainen van de spieren omvat meer dan alleen zware gewichten heffen. Er komt veel meer bij kijken om effectief spieren op te bouwen en sterker te worden. Denk aan op maat gemaakte voedingsschema’s, op elkaar afgestemde gevarieerde technische oefeningen en tot de juiste ingestelde rustperiodes. Je Personal Trainer stelt samen met jou dit juiste sport- voedingsschema samen, volledig op jou afgestemd. Zo bouw je snel spiermassa op en wordt je steeds sterker. Dit is wat het Muscle Plus traject van 6 weken globaal inhoudt.

samen icon

We doen het samen!

Gedurende de komende 6 weken zal je worden ondersteund door de medewerkers van RAF Sport. Na die 6 weken stopt je inschrijving automatisch en bepaal jij zelf hoe en op welke manier je door wilt in het behouden van jouw verkregen gezonde levensstijl!

Fitness

Met professionele begeleiding

Tijdens de komende 6 weken word je begeleid door een echte professional! Je leert wat écht trainen is en volgt een effectief op maat gemaakt voedingsprogramma.

Afslanken

Zeker resultaat

De RAF Personal Trainer zal voor jou klaarstaan zodat je op een gezonde manier en eigen niveau aan de slag gaat en zo effectief mogelijk spiermassa op zal gaan bouwen. En ben je toch niet tevreden? Dan geven we je oude lichaam weer terug 😉

100% resultaatgarantie

RAF-Sport-maps

De Personal Trainers van RAF Sport hebben ruime ervaring op het gebied van het opbouwen spiermassa tot het niveau van bodybuilding wedstrijden aan toe. Met een uitgedacht en op jouw lichaam afgestemde aanpak, inclusief sport- en voedingsschema, zorgen we ervoor dat je gezond sterker wordt en op een effectieve wijze meer spiermassa opbouwt. Onderdeel hiervan is de zogenaamde overload training.

musculous

Gezond sterker worden

Een van de belangrijkste taken waar je aan moet voldoen om sterker te worden is efficiënt en effectief trainen. We zien het vaak in de sportschool, iemand traint er een paar weken en blijft op hetzelfde gewicht trainen of raakt geblesseerd door een gebrekkige techniek. Onder andere door gebruik te maken van overload training zorgen we dat je progressie blijft boeken. De RAF Personal Trainer zorgt er verder voor dat je altijd door blijft ontwikkelen door het toepassen van diverse technieken en methoden om op gezonde wijze sterker en gespierder te worden. Met een minimale kans op blessures en met een resultaat dat uiteindelijk beter behouden blijft. Dat is één van de krachten van de 1-op-1 begeleiding door onze ervaren Personal Trainers.

musculous

Meetbare resultaten en garantie

Jouw vaste Personal Trainer stelt concrete en haalbare doelen. Vervolgens wordt je 1-op-1 begeleid en krijg je de volledige aandacht. De Personal Trainer zorgt ervoor dat je trainingen effectief zijn en de gestelde doelstellingen worden behaald. We maken de groei van jouw spiermassa tijdens het traject meetbaar. We monitoren de progressie richting de door ons samen opgestelde doelen. Dit maken we inzichtelijk door verschillende metingen, simpel met het meetlint en uiteraard met gebruik van onze geavanceerde weegschaal. Door onze ervaring en kennis geven we 100% resultaatgarantie!

samen icon

We doen het samen!

Gedurende de komende 6 weken zal je worden ondersteund door de medewerkers van RAF Sport en je eigen Personal Trainer. Na die 6 weken stopt je inschrijving automatisch en bepaal jij zelf hoe en op welke manier je door wilt in het behouden van jouw verkregen gezonde levensstijl!

Fitness

Met professionele begeleiding

Tijdens de komende 6 weken word je begeleid door een echte professional! Je leert wat écht trainen is en volgt een effectief op maat gemaakt voedingsprogramma.

Afslanken

Zeker resultaat

Bouw op een gezonde manier effectief spiermassa op. Dit doe je samen met de Personal Trainer. Je werkt altijd op je eigen niveau, waarbij we je blijven uitdagen en rekening houden met jouw trainingsverleden. En ben je toch niet tevreden? Dan geven we je oude lichaam weer terug 😉

Vraag een rondleiding aan

RAF-Sport-maps

Wil je weten je meer informatie over het Muscle Plus programma van RAF Sport of uitgebreidere informatie over de club? Zou je graag een gesprek willen met één van de trainers voor meer informatie en hoe we jou kunnen helpen? Vraag dan een rondleiding aan door het invullen van onderstaand formulier. We nemen binnen 24 uur contact met je op voor een afspraak.

  HYROX verovert de fitnesswereld en vanaf 1 januari 2024 zijn wij officieel partner met gekwalificeerde HYROX trainers!

  De combinatie van conditie en kracht maakt dat een HYROX workout toegankelijk is voor atleten en sportliefhebbers met verschillende achtergronden.

  HYROX trainingen zijn de ultieme uitdaging voor je lichaam met natuurlijke lichaamsbewegingen dmv functionele work-outs.

  Wil jij mee doen aan de HYROX RACE, kom dan bij ons trainen. HYROX is gemaakt als de fitnessrace voor iedereen, maar laten we niet vergeten dat het nog steeds een fitnessrace is die training en voorbereiding vereist, zowel qua kracht als qua uithoudingsvermogen. Vanaf januari 2024 zullen de HYROX lessen meerdere keren per week te volgen zijn. Hou ons in de gaten voor meer nieuws!
  @hyroxnl @rafsport
  ...

  21 0

  CROSSFIT KIDS - 7 T/M 11 JAAR 🏋️‍♀️

  Bijna een uur lang klimmen, springen en zware dingen optillen. Dat gebeurt allemaal tijdens een Crossfit Kids training bij RAF Sport in Lelystad. Crossfit is een combinatie tussen Turnen, Atletiek en Gewichtheffen en is erg populair onder de kinderen.

  Onze filosofie achter het Crossfit Kids programma begint bij het idee dat kracht een leven lang duurt. Wij maken het onze prioriteit om ze sterker te maken, zowel fysiek als mentaal, door veilig te bewegen met de juiste techniek op een leuke en speelse manier. Krachttraining met aangepaste intensiteit voor kinderen is dus helemaal niet slecht, maar draagt juist bij aan het zelfvertrouwen van het kind. Elke 50 minuten durende les bestaat uit een groepswarming-up, techniek training (skills) en een kleine tot middellange conditionele WOD (Workout Of the Day).

  CrossFit Kids is een methode voor kinderen ontworpen door experts in hun vakgebied. Door deze unieke methode kunnen we er voor zorgdragen dat ieder kind op zijn eigen niveau zal werken. Daarnaast beschikken we over een team van gecertificeerde trainers met pedagogische en medische kennis. We houden rekening met kinderen die in de groei zijn en zorgen dat er geen overbelasting zal plaatsvinden, maar juist uitgebalanceerde trainingen. We werken aan de 5 grondmotorische eigenschappen:

  •Uithoudingsvermogen;
  •Coördinatie;
  •Kracht;
  •Snelheid;
  •Lenigheid.

  Denk bijvoorbeeld aan Squats, Deadlifts, Snatches, Kettlebell Swings, klimmen, rennen en verschillende leuke spelletjes. Hoe geweldig is het dat je zoon of dochter met veel plezier sterker, fitter en zekerder wordt?!
  ...

  34 1

  Onze lessen zijn druk bezocht en dat is niet voor niets! 🤩
  Het aanbieden van op niveau gebaseerde trainingen met een wetenschappelijk bewezen aanpak, dat is waar RAF Sport zich mee onderscheid in vergelijking met andere sportcentra en CrossFit boxen in de omgeving!
  Het bewezen systeem in de lessen zorgt voor het verschil in niet-fit en wel-fit zijn! Met onze aanpak, kun je echt vertrouwen op jouw progressie!
  Benieuwd geworden? Vraag er naar bij onze trainers! 💪🏻

  #levelbased #trainingen #progressie #rafsport #lelystad #crossfit #hitzone #boxingfit #spinning #personaltraining #riseabovefitness
  ...

  34 2

  Afgelopen zaterdag hadden we een geweldige middag met de BIG5! 💥
  Voor ons als trainers was het mooi om te zien hoe iedereen er de afgelopen tijd zo naar toe heeft geleefd en als kers op de taart heel veel persoonlijke records hebben behaald! 🏋️‍♀️

  Arie (16jaar!) is overal winnaar geworden van de heren met op de 2e plaats David en 3e Rick. Bij de dames ging Ster er met de trofee van door als sterkste dame van RAF, Raquel veroverde de 2e plek en last but zeker not least Kim (12jaar!) werd 3e.
  Vooral onze dank naar alle laders en extra hulp! Zonder jullie had dit niet gekund! Dat maakt ons als RAF Sport zo’n bijzondere sportschool. Velen staat voor elkaar klaar en zijn betrokken op elkaar. 💪🏻

  Geniet van de beelden en laat je inspireren! En wil je nou ook eens echt records zetten en trainen voor een doel? Begin dan eens met personal training of denk eens aan de verschillende trajecten die wij aanbieden! Voor echte resultaten Rise Above Fitness 🤩

  #powerlifting #weightlifting #competition #community #support #gym
  ...

  60 4

  Morgen om 13:00 begint de big5 wedstrijd! 💥
  Onze leden gaan strijden om de sterkste van RAF te worden op de onderdelen: squat, bench, deadlift, snatch en clean and jerk! 🏋️‍♀️
  Maar we gaan er vooral een gezellige dag van maken! Kom je ook even langs om te kijken en om onze leden aan te moedigen? 🙂
  ...

  38 2
  Jol 11-07, Lelystad

  Openingstijden

  Ma t/m Vr8.30 uur tot 22.00 uur
  Zaterdag9.00 uur tot 15.00 uur
  Zondag9.00 uur tot 15.00 uur

  Contactgegevens

  0320 85 12 96

  Chat openen
  1
  Hoi!
  Je kan ons ook appen voor meer informatie. Makkelijk toch?!