X
X
Back to the top
X

Geïnteresseerd? Vraag de gratis 3 dagen trainen pas dan aan!

Wil jij RAF Sport geheel vrijblijvend 3x gratis uitproberen?
klik op onderstaand knop, en vul je gegevens daar dan in. Je ontvangt een gratis strippenkaart ter waarde van € 30,- via de mail.
De 3 trainingen zijn een maand geldig en worden automatisch 
beëindigd.

X

Online Sportcoaching bij RAF Sport Lelystad

Online Sport Coaching

Wat is (online) Sportcoaching van RAF Sport?

(Online) Sportcoaching van RAF Sport Lelystad is zeer geschikt voor mensen die graag zelfstandig met een schema trainen. Je gaat aan de slag met het trainingsschema dat in overleg is afgestemd. Er wordt gezorgd voor een uitdagend en gevarieerd schema. Vervolgens kun je de trainingen met video opnemen en de coach zal deze analyseren en waar nodig feedback geven. Natuurlijk kan de coach ook live meekijken bij je technieken wanneer je bij RAF Sport traint. De coach checkt regelmatig bij je in, dit zorgt er namelijk voor dat je een stok achter de deur hebt om te gaan trainen.

Sportcoaching van RAF Sport bieden we het gehele jaar door aan. Tijdens dit coachingstraject ga je met de RAF Sport trainer van jouw keuze aan de slag om jouw persoonlijke trainingsdoelen te halen. Het Sportcoachingstraject begint met een (telefonisch) intake, die ongeveer 30 minuten duurt. Tijdens deze intake kijken we onder andere naar jouw trainingsdoelen, ook bespreken we hoe we het Sportcoachingstraject gaan invullen.

Behaal jouw doel onder leiding van je persoonlijke coach!

 • Een uitgebreide intake
 • Wekelijks bijwerken of aanpassen van je trainingsschema
 • Coaching op techniek en goed doordachte methode’s om je training aanzienlijk te verbeteren
 • Individueel app contact met je Personal Coach
 • Periodiek groepstrainingen met alle lifters (indien je aan gewichtheffen of powerliften doet)
 • Een georganiseerde app groep (voor contact met andere lifters)
 • Inclusief inschrijfkosten voor wedstrijden (elke 6 maanden)
 • Mogelijkheid tot coaching op de wedstrijden

Wat is het individuele Sportcoaching traject?

RAF-Sport-maps

Het persoonlijke coaching traject van RAF sport is zeer geschikt voor mensen die graag met een duidelijk plan en doel trainen. Je traint zelfstandig met een op maat gemaakt schema, welke elke keer wordt aangepast en afgestemd op jouw persoonlijke ontwikkeling. Het schema biedt elke keer voldoende uitdaging en variatie waarmee je zelfstandig aan de slag kan. Periodiek analyseert je coach je en geeft daar waar nodig feedback. Hierdoor heb je een stok achter de deur om daadwerkelijk je trainingen uit te voeren. Wil je sterker worden, je krachttraining aanzienlijk verbeteren maar heb je geen Personal Trainer nodig? Dan is het Sportcoaching traject echt wat voor jou!

Het coaching traject bieden we het gehele jaar aan. Je kan gecoacht worden door Sandra, Elsa of Roel en jij kiest van tevoren met wie je dit traject aan wilt gaan om jouw persoonlijke trainingsdoelen te behalen. We beginnen altijd met een intake van ongeveer 30 minuten. Tijdens deze intake kijken we onder andere naar jouw trainingsdoelen en ervaring. We bespreken hoe we het persoonlijke (online) coaching traject vorm zullen geven passend bij jouw persoonlijke behoeften. 

Daarnaast is er de mogelijkheid om bij onze appgroep aan te sluiten zodat je in contact kan komen met gelijk gestemden, ideeën kan uitwisselen en/of afspreken om samen te trainen. Ook worden er periodiek groepstrainingen georganiseerd met iedereen die deelneemt aan het coaching traject.

Andere begeleiding mogelijkheden:

RAF-Sport-maps

Maak een afspraak voor meer informatie

RAF-Sport-maps

  Arie had vandaag één opdracht tijdens zijn wedstrijd op de Spring Cup, laten zien dat hij sterker is geworden dan zijn coach.. Op de clean & jerk is dat gelukt met 2kg!! Super goed gedaan Arie! Helemaal omdat Elsa moest invallen om te jureren, gelukkig kon Roel komen coachen en kon Elsa niet alle beurten afkeuren, omdat Arie gewoon een geweldige performance neerzette!

  Een mooie liftdag! Op naar de volgende! Wil je ook eens trainen voor een wedstrijd? Informeer naar de mogelijkheden, we helpen je graag! En wie weet wordt jij dan binnenkort ook sterker dan je eigen trainer! Alles is mogelijk bij RAF Sport Lelystad 💪🏻🥇

  #risesbovefitness #rafsportlelystad #junior #olypicweightlifting #olylifting #coaching #snatch #cleanandjerk #training #personaltraining #wedstrijdsport
  ...

  77 0

  Vandaag vond het NK master gewichtheffen in Zwaag plaats! @judithvt190 behaalde samen met coach Roel een mooi totaal van 97kg wat goed was voor de 3e plaats!
  Van harte gefeliciteerd Judith!!

  Binnenkort starten ook de voorrondes van het NK teams gewichtheffen! Waarin 12 teams uit heel NL de strijd met elkaar aan gaan. Wij doen dit jaar mee met maar liefst 10 RAF Sport atleten!! Geweldig toch!

  #olympischgewichtheffen #olylifting #snatch #cleanandjerk #coaching #masterweightlifting #nkteams #nederlandsegewichthefbond #personaltraining
  ...

  92 8

  In de sportschool van de toekomst is data de basis. Concrete doelstellingen, performance-metingen en RAF punten begeleiden je naar het gewenste resultaat. Je traject wordt gemonitord en bijgehouden in onze app. Zo bewijzen we dat je vooruitgang boekt.

  Met onze hartslagsensor houden we real-time je hartslag in de gaten. Tijdens de workout zie je dus steeds of je in de goede hartslagzone zit. Zo sport je altijd op de juiste intensiteit. Na afloop ontvang je gedetailleerd statistieken, zodat je je vooruitgang kunt volgen. 

  Doordat we je tracken, wordt een workout afgestemd op jouw persoonlijke kunnen. De coach ziet het wanneer je een tandje harder mag gaan of juist een stap terug moet nemen. Je doet dus niets wat buiten je kunnen ligt. Het is geen onderlinge competitie, maar een persoonlijk proces. 

  Bij RAF Sport zijn we gespecialiseerd in Fitnesstrainingen op maat, Crossfit, Spinning en de HITzone. We zijn de enige Powerlifting en Weightlifting Club in Flevoland en zijn er voor beginners en gevorderden! Of je nu fitter wilt worden, gewicht wilt verliezen of juist sterker wilt worden, bij RAF Sport ben je op het juiste adres!

  Laat je uitdagen door RAF Sport, daar waar elke hartslag telt! #rafsport #riseabovefitness #lelystad #slimtrainen #hartslagtraining #personaltraining #professionals
  ...

  17 0

  Het was weer een mooi weekend voor RAF Sport Lelystad! Onze Sandra, hoofdcoach powerlifting, liet in Groningen zien dat ze, na al het rennen van marathons, ook nog steeds ontzettend goed kan liften! Met een ijzer-sterk totaal van 280kg op de squat, bench & deadlift!
  Gewichthef coach Elsa evenaarde de dag erna in Friesland haar pr Snatch met 65kg. Maar de hoofdrol was voor onze Judith! Weken ontzettend hard gewerkt aan haar techniek in het olympischgewichtheffen en klaar gestoomd voor haar eerste wedstrijd! En wat deed ze het geweldig! Met name de jerks (het uitstoten boven het hoofd) die eerder voor nadrukken zorgde, nu ijzersterk en strak! We kunnen niet trotser zijn! Goed gedaan @judithvt190!!!!

  Denk je nu, wauw!! Dit wil ik ook! Vraag onze coaches om advies in de verschillende coaching-trajecten, we gaan graag met je aan de slag om het beste uit jezelf te halen!

  #powerlifting #olympischgewichtheffen #coaching #personalcoach #training #competion #pr #hardwork #gewichtheffen #krachttraining #snatch #cleanandjerk #squat #bench #deadlift #jerk #rafsport #leystad #riseabovefitness
  ...

  63 1

  Vrijdag sloten wij de eerste crossfit-week van 2023 af met een 1rm back squat! Iedereen heeft afgelopen weken hard gewerkt aan het opbouwen in kracht en vrijdag was de kers op de taart met een hoop nieuwe pr’s!
  Geweldig gedaan allemaal!
  Op naar volgende week, dan is de benchpress aan de beurt! Heb je nou afgelopen tijd ook hard (zelf) getraind en ben je toe aan een pr beurt onder professionele begeleiding? schrijf je dan in voor de les! We helpen je graag!

  #crossfit #lelystad #rafsport #riseabove #1rm #backsquat #powerlifting #powerlifter #personaltraining #expertise #fitnessmotivation #prtime #krachttraining
  ...

  70 4

  We beginnen de eerste week van het jaar gelijk weer goed bij RAF Sport!
  * Met deze week (vandaag dus al!) de nieuwe release van de HITZone!
  * Vanaf morgen de nieuwe release Spinning!
  * Woensdag weer de masterclass olympisch gewichtheffen om 20:00 uur!
  * Vrijdag tijdens de crossfit lessen max-out op de back squat!

  Voor iedereen genoeg te doen dus! Schrijf je in doe mee en begin de eerste week van 2023 gelijk goed!! 😃💪🏻

  #rafsport #lelystad #newrelease #hitzone #spinning #crossfit #olylifting #olympicweightlifting #pr #backsquat #newyear #happynewyear
  ...

  42 0

  2022 was weer een mooi RAF Sport jaar!
  Een jaar waarin leden kilo’s verloren en hun doel gewicht haalde of juist spiermassa aanmaakte en groeiden. Leden die beter in hun vel kwamen te zitten en gezonder werden. Leden die angsten overwonnen en nieuwe dingen uit probeerden. Leden die we zagen groeien letterlijk en figuurlijk. We zagen fitte toekomstige moeders en de geboorte van nieuwe toekomstige leden 😉Er werden marathons gelopen, bergen opgefietst, eerste wedstrijden gedaan en een hele boel pr’s neergezet!
  We mochten als RAF Sport 2 succesvolle powerlift wedstrijden organiseren met behulp van een heel groot aantal van onze leden. Ook zagen we veel leden naar elkaar omkijken en elkaar helpen daar waar nodig. Er waren volle gezellige lessen in de spinning, hitzone, boksen en crossfit en vergeet niet onze trouwe groep fitte masters! Een voorbeeld voor velen, net als de kids en teens, die vol enthousiasme zoveel nieuws geleerd hebben.
  Er waren ook verdrietige momenten, momenten van ziekte, het verlies van dierbaren, tegenslagen en blessures. Wij zijn dankbaar dat we als RAF Sport een uitlaatklep konden zijn voor velen en plek om het hoofd leeg te maken, een plek van verbinding en tijd voor jezelf. Een plek waar je aan gezondheid kan werken met de grote schat aan kennis bij de ervaren trainers.

  En nu? Op naar 2023! Weer een mooi jaar vol doelen, prestaties, doorzetten en vooral heel veel plezier!
  Via deze weg de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar en we zien jullie graag weer op 2jan 2023!

  Last but not least: Wat is jouw mooiste (RAF)sportmoment geweest dit jaar??? We horen het graag! ⬇️

  #rafsport #lelystad #newyear #doelen #prs #bestmoments #fitness #personaltrainer #powerlifting #olympicweightlifting #marathontraining #crossfit #2023
  ...

  25 1
  Jol 11-07, Lelystad

  Openingstijden

  Ma t/m Vr8.30 uur tot 21.30 uur
  Zaterdag9.00 uur tot 15.00 uur
  Zondag9.00 uur tot 15.00 uur

  Contactgegevens

  0320 85 12 96

  Chat openen
  1
  Hoi!
  Je kan ons ook appen voor meer informatie. Makkelijk toch?!