X
X
Back to the top
X

Geïnteresseerd? Vraag de gratis 3 dagen trainen pas dan aan!

Wil jij RAF Sport geheel vrijblijvend 3x gratis uitproberen?
klik op onderstaand knop, en vul je gegevens daar dan in. Je ontvangt een gratis strippenkaart ter waarde van € 30,- via de mail.
De 3 trainingen zijn een maand geldig en worden automatisch 
beëindigd.

X

Online Sportcoaching bij RAF Sport Lelystad

Online Sport Coaching

Wat is (online) Sportcoaching van RAF Sport?

(Online) Sportcoaching van RAF Sport Lelystad is zeer geschikt voor mensen die graag zelfstandig met een schema trainen. Je gaat aan de slag met het trainingsschema dat in overleg is afgestemd. Er wordt gezorgd voor een uitdagend en gevarieerd schema. Vervolgens kun je de trainingen met video opnemen en de coach zal deze analyseren en waar nodig feedback geven. Natuurlijk kan de coach ook live meekijken bij je technieken wanneer je bij RAF Sport traint. De coach checkt regelmatig bij je in, dit zorgt er namelijk voor dat je een stok achter de deur hebt om te gaan trainen.

Sportcoaching van RAF Sport bieden we het gehele jaar door aan. Tijdens dit coachingstraject ga je met de RAF Sport trainer van jouw keuze aan de slag om jouw persoonlijke trainingsdoelen te halen. Het Sportcoachingstraject begint met een (telefonisch) intake, die ongeveer 30 minuten duurt. Tijdens deze intake kijken we onder andere naar jouw trainingsdoelen, ook bespreken we hoe we het Sportcoachingstraject gaan invullen.

Behaal jouw doel onder leiding van je persoonlijke coach!

 • Een uitgebreide intake
 • Wekelijks bijwerken of aanpassen van je trainingsschema
 • Coaching op techniek en goed doordachte methode’s om je training aanzienlijk te verbeteren
 • Individueel app contact met je Personal Coach
 • Periodiek groepstrainingen met alle lifters (indien je aan gewichtheffen of powerliften doet)
 • Een georganiseerde app groep (voor contact met andere lifters)
 • Inclusief inschrijfkosten voor wedstrijden (elke 6 maanden)
 • Mogelijkheid tot coaching op de wedstrijden

Wat is het individuele Sportcoaching traject?

RAF-Sport-maps

Het persoonlijke coaching traject van RAF sport is zeer geschikt voor mensen die graag met een duidelijk plan en doel trainen. Je traint zelfstandig met een op maat gemaakt schema, welke elke keer wordt aangepast en afgestemd op jouw persoonlijke ontwikkeling. Het schema biedt elke keer voldoende uitdaging en variatie waarmee je zelfstandig aan de slag kan. Periodiek analyseert je coach je en geeft daar waar nodig feedback. Hierdoor heb je een stok achter de deur om daadwerkelijk je trainingen uit te voeren. Wil je sterker worden, je krachttraining aanzienlijk verbeteren maar heb je geen Personal Trainer nodig? Dan is het Sportcoaching traject echt wat voor jou!

Het coaching traject bieden we het gehele jaar aan. Je kan gecoacht worden door Sandra, Elsa of Roel en jij kiest van tevoren met wie je dit traject aan wilt gaan om jouw persoonlijke trainingsdoelen te behalen. We beginnen altijd met een intake van ongeveer 30 minuten. Tijdens deze intake kijken we onder andere naar jouw trainingsdoelen en ervaring. We bespreken hoe we het persoonlijke (online) coaching traject vorm zullen geven passend bij jouw persoonlijke behoeften. 

Daarnaast is er de mogelijkheid om bij onze appgroep aan te sluiten zodat je in contact kan komen met gelijk gestemden, ideeën kan uitwisselen en/of afspreken om samen te trainen. Ook worden er periodiek groepstrainingen georganiseerd met iedereen die deelneemt aan het coaching traject.

Andere begeleiding mogelijkheden:

RAF-Sport-maps

Maak een afspraak voor meer informatie

RAF-Sport-maps

  Bij RAF Sport Lelystad bundelen we de beste sportconcepten in één sportschool. Dit houdt in dat jij alle toffe groepslessen bij ons kunt volgen. Ja, alle toffe groepslessen van boutique fitnessclubs zijn gecombineerd in één abonnement!

  Bij ons vind jij de meest populaire lessen in de omgeving: Crossfit, Hitzone, RAF Spinning, Boxing Fit en Mobility. Daarnaast maak jij bij ons gebruik van performance metingen. Door onze hartslag gebaseerde workouts kun jij sneller resultaat behalen. Via deze unieke technologie zie jij tijdens jouw workout de progressie live op het scherm.

  Wij maken jouw sportprestaties inzichtelijk. De prestaties die jij kunt inzien zijn onder andere hartslag, calorieën en de daarbij behaalde RAF punten. Alles wordt gemeten tijdens deze lessen die jij kunt inzien in de app.

  Even geen zin in zo’n geweldige les? Geen probleem! In onze uitgebreide fitness en krachttraining zalen kun je onder deskundige begeleiding aan de slag. Wist je dat we de enige erkende Powerlifting en Gewichthef club in de omgeving zijn? RAF Sport beschikt over de laatste high-end fitnessapparatuur met de meest moderne loopbanden, fietsen, crosstrainers en nog veel meer!

  Dus waar wacht je nog op? Probeer deze unieke club eens uit met 3 gratis en vrijblijvende trainingen!

  Tot snel bij RAF Sport in Lelystad.
  ...

  33 0

  Wist je dat de CrossFit games nu bezig zijn? Hierbij strijden verschillende atleten uit alle landen voor de felbegeerde titel: “Fittest of the earth” CrossFit is een ontzettend populaire manier van trainen geworden, omdat hierbij alle facetten van fit zijn/worden aan de orde komen. Bij RAF Sport hebben we een grote groep “CrossFitters” die we zien groeien als atleten dmv onze lessen en open gym.
  Geïnteresseerd? Vraag naar de mogelijkheden!

  In het filmpje een blik op onze fitte CrossFit girls! 🤩💪🏻

  #grilpower #crossfit #crossfitgames #rulez #rafsport #riseabovefitness #fittestonearth #stronger #crossfitbox
  ...

  41 2

  Save the date!!
  Zaterdag 16 September houden we een clubwedstrijd voor de “big five” deze bestaat uit: squat- bench- deadlift- snatch- clean and jerk. Zo wordt je ultiem uitgedaagd in kracht en techniek! Met de totalen van deze 5 bepalen we een “overal” winnaar, maar we zullen ook per onderdeel winnaars uitroepen. Kortom een groot feest! En denk eraan dat meedoen al een doel op zichzelf is!
  We hopen dan ook dat veel leden meedoen of komen kijken: Twijfel je of het wat voor jou is, vraag het aan de trainers, we helpen je graag!
  Ben je klaar voor je maximale prestatie? Blokeer dan alvast 16 September in je agenda, meer informatie volgt binnenkort 😃💪🏻

  #clubkampioenschap #bigfive #rafsport #lelystad #squat #bench #deadlift #snatch #cleanandjerk #powerlifting #olympicweightlifting #crossfit #fitness #riseabovefitness
  ...

  39 6

  Wij zitten nu ook op Tiktok! Volg ons @rafsport_ 🤩 ...

  55 4

  Gisteren reden we met ons weightlifting-team weer naar Amsterdam, voor de laatste ronde in het NK-team olympisch gewichtheffen. 4 van onze atleten waren weer aan het strijden voor de club en eigen pr’s! Het was een mooie afsluiter met deze ronde een 2e plek in de regio.

  De komende tijd zullen we als club verder bouwen en werken aan de kracht en de techniek van onze atleten. Wil je dit ook? kom er dan lekker bij! RAF-Sport is de weightlifting-club van Flevoland! Bij ons geen one size fits all, maar trainers met echte aandacht en kennis!

  #rafsport #leystad #olypicweightlifting #flevoland #weightliftingclub #weightliftingteam #nkteams #nederlandsegewichthefbond #snatch #cleanandjerk #joinus #training #fitness #weightlfiting #📽️tessa
  ...

  76 2

  Do something today that your future self will thank you for!

  Wil je écht fitter worden, gewicht verliezen of hulp bij het opbouwen van een nieuw sportritme? Heb je het gehad met de manier waarop je de afgelopen tijd hebt geleefd en wil je er nu echt verandering in gaan brengen? Het 6 weken Fitplan helpt je met het maken van een gezonde frisse start!

  De 6 weken starten we met een uitgebreide intake, waarin we kennis maken en kijken naar jouw wensen, doelen, agenda, trainingsverleden, eventuele blessures, en alles wat maar ter sprake komt. Vanuit hier gaan we aan de slag met met liefst 8 personal training momenten! Ook ontvang je in de 6 weken elke week een voedingsschema op maat, deze combinatie zorgt dat jij weet wat je moet doen en een goede start maakt voor een gezonde levensstijl!

  Ben je klaar voor een gezonde frisse start?? Kies dan voor het 6 weken Fit Plan en we helpen jou op weg!

  #rafsport #riseabovefitness #Lelystad #lelystadwordtfitter #6wekenfitplan #gezondenfitworden #fitness
  ...

  4 0

  "Just remember, somewhere, a little Chinese girl is warming up with your max."

  De jager en verzamelaar van vroeger heeft plaats gemaakt voor de zakenman achter het bureau. De Griekse goden, aanbeden beelden van vroeger maar dat zien we in ons huidige straatbeeld allang niet meer terug. Maar wat nu als we je vertellen dat dit nog wel mogelijk is! Dat met de juiste training, goede voeding en rust, ook jij eruit kan komen te zien als een Griekse God! Geen Buddha… maar de sterkste versie van jezelf! Een gezond programma waarin je niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk sterker voelt dan ooit! Je fit en energiek voelen om weer te jagen op datgene wat jij wilt bereiken!
  Met het muscle plus programma voor mannen bieden we je een realistisch gezond voedingsprogramma in combinatie met professionele personal training sessies waarin we opzoek gaan naar jou ware kracht! Een verandering in levensstijl, passend bij jou ervaring en doelen! De sterkste versie van jezelf, zowel in de gym als daarbuiten!

  Ga de uitdaging aan, doe mee en ontdek hoe geweldig het voelt om echt sterk te zijn!

  #rafsport #riseabovefitness #Lelystad #lelystadwordtfitter #personaltraining #muscleplusvoormannen #mannen #fitness #krachttraining #sterkworden #Fitterworden #geenbuddha
  ...

  14 0
  Jol 11-07, Lelystad

  Openingstijden

  Ma t/m Vr8.30 uur tot 22.00 uur
  Zaterdag9.00 uur tot 15.00 uur
  Zondag9.00 uur tot 15.00 uur

  Contactgegevens

  0320 85 12 96

  Chat openen
  1
  Hoi!
  Je kan ons ook appen voor meer informatie. Makkelijk toch?!