X
Back to the top
X

Geïnteresseerd? Vraag de gratis 3 dagen trainen pas dan aan!

Wil jij RAF Sport geheel vrijblijvend 3x gratis uitproberen?
klik op onderstaand knop, en vul je gegevens daar dan in. Je ontvangt een gratis strippenkaart ter waarde van € 37,50 via de mail.
De 3 trainingen zijn een maand geldig en worden automatisch 
beëindigd.
Je moet hiervoor alleen wel 18 jaar of ouder zijn én in Lelystad wonen.

Muscle Plus voor Vrouwen

RAF-Sport-maps

Je wilt sterker worden en meer spierdefinitie? Dan ben je bij RAF Sport aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen het juiste assortiment professionele kracht toestellen en trainings benodigdheden aan, maar ook de juiste 1-op-1 begeleiding. Het trainen van de spieren omvat meer dan alleen zware gewichten heffen. Er komt veel meer bij kijken om effectief spieren op te bouwen en sterker te worden. Denk aan op maat gemaakte voedingsschema’s, op elkaar afgestemde gevarieerde technische oefeningen en tot de juiste ingestelde rustperiodes. Je Personal Trainer stelt samen met jou dit juiste sport- voedingsschema samen, volledig op jou afgestemd. Zo bouw je snel spiermassa op en wordt je steeds sterker. Dit is wat het Muscle Plus traject van 6 weken globaal inhoudt.

samen icon

We doen het samen!

Gedurende de komende 6 weken zal je worden ondersteund door de medewerkers van RAF Sport. Na die 6 weken stopt je inschrijving automatisch en bepaal jij zelf hoe en op welke manier je door wilt in het behouden van jouw verkregen spiermassa!

Fitness

Met professionele begeleiding

Tijdens de komende 6 weken word je begeleid door een echte professional! Je leert wat écht trainen is en volgt een effectief op maat gemaakt voedingsprogramma.

Afslanken

Zeker resultaat

De RAF Personal Trainer zal voor jou klaarstaan zodat je op een gezonde manier en eigen niveau aan de slag gaat en zo effectief mogelijk spiermassa op zal gaan bouwen. En ben je toch niet tevreden? Dan geven we je oude lichaam weer terug 😉

100% resultaatgarantie

RAF-Sport-maps

De Personal Trainers van RAF Sport hebben ruime ervaring op het gebied van het opbouwen spiermassa tot het niveau van bodybuilding wedstrijden aan toe. Met een uitgedacht en op jouw lichaam afgestemde aanpak, inclusief sport- en voedingsschema, zorgen we ervoor dat je gezond sterker wordt en op een effectieve wijze meer spiermassa opbouwt. Onderdeel hiervan is de zogenaamde overload training.

musculous

Gezond sterker worden

Een van de belangrijkste taken waar je aan moet voldoen om sterker te worden is efficiënt en effectief trainen. We zien het vaak in de sportschool, iemand traint er een paar weken en blijft op hetzelfde gewicht trainen of raakt geblesseerd door een gebrekkige techniek. Onder andere door gebruik te maken van overload training zorgen we dat je progressie blijft boeken. De RAF Personal Trainer zorgt er verder voor dat je altijd door blijft ontwikkelen door het toepassen van diverse technieken en methoden om op gezonde wijze sterker en gespierder te worden. Met een minimale kans op blessures en met een resultaat dat uiteindelijk beter behouden blijft. Dat is één van de krachten van de 1-op-1 begeleiding door onze ervaren Personal Trainers.

musculous

Meetbare resultaten en garantie

Jouw vaste Personal Trainer stelt concrete en haalbare doelen. Vervolgens wordt je 1-op-1 begeleid en krijg je de volledige aandacht. De Personal Trainer zorgt ervoor dat je trainingen effectief zijn en de gestelde doelstellingen worden behaald. We maken de groei van jouw spiermassa tijdens het traject meetbaar. We monitoren de progressie richting de door ons samen opgestelde doelen. Dit maken we inzichtelijk door verschillende metingen, simpel met het meetlint en uiteraard met gebruik van onze geavanceerde weegschaal. Door onze ervaring en kennis geven we 100% resultaatgarantie!

samen icon

We doen het samen!

Gedurende de komende 6 weken zal je worden ondersteund door de medewerkers van RAF Sport en je eigen Personal Trainer. Na die 6 weken stopt je inschrijving automatisch en bepaal jij zelf hoe en op welke manier je door wilt in het behouden van jouw verkregen gezonde levensstijl!

Fitness

Met professionele begeleiding

Tijdens de komende 6 weken word je begeleid door een echte professional! Je leert wat écht trainen is en volgt een effectief op maat gemaakt voedingsprogramma.

Afslanken

Zeker resultaat

De RAF Personal Trainer staat voor jou klaar! Zo bouw je op een gezonde manier effectief spiermassa op. Je werkt altijd op je eigen niveau, waarbij we je blijven uitdagen en rekening houden met jouw trainingsverleden. En ben je toch niet tevreden? Dan geven we je oude lichaam weer terug 😉

Vraag een rondleiding aan

RAF-Sport-maps

Wil je weten je meer informatie over het Muscle Plus programma van RAF Sport of uitgebreidere informatie over de club? Zou je graag een gesprek willen met één van de trainers voor meer informatie en hoe we jou kunnen helpen? Vraag dan een rondleiding aan door het invullen van onderstaand formulier. We nemen binnen 24 uur contact met je op voor een afspraak.

  Bij RAF Sport Lelystad zijn we op zoek naar een veelzijdige en enthousiaste Allround Fitness Trainer / Groepsles Instructeur en/of Personal Trainer om ons team te versterken. Als een toonaangevend sportcentrum in de regio, streven we ernaar om onze leden een uitstekende fitnesservaring te bieden, zowel individueel als in groepsverband. We zijn op zoek naar gepassioneerde individuen die affiniteit hebben met sport en fitness, en die bereid zijn om zich in te zetten voor verdere opleidingen en ontwikkeling.

  Verantwoordelijkheden:
  * Het geven van inspirerende en effectieve groepsfitness lessen voor verschillende niveaus en doelgroepen. (Crossfit, Hyrox, Hitzone, Spinning, Bokszaktraining, Mobility, Kids, Masters);
  * Het geven van persoonlijke trainingssessies die zijn afgestemd op de individuele behoeften en doelen van onze leden;
  * Het bieden van deskundige begeleiding en ondersteuning om onze leden te helpen hun fitnessdoelen te bereiken en te overtreffen;
  * Het creëren van een positieve en motiverende omgeving waarin onze leden worden aangemoedigd en ondersteund;
  * Actieve promotie van onze diensten en het aantrekken van nieuwe leden door uitstekende klantenservice en professionele interactie.

  Vereisten:
  * Affiniteit met sport en fitness, en de bereidheid om opleidingen en bijscholing te volgen.
  * Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om een positieve relatie op te bouwen met onze leden, juist met jong én oud;
  * Flexibiliteit in werktijden, inclusief avonden en weekenden. Werktijden in overleg;
  * Ervaring in fitnessinstructie, groepslesinstructie en/of personal training is een pluspunt maar geen vereiste.

  Wat wij bieden:
  * Een dynamische en ondersteunende werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  * Mogelijkheden voor verdere opleidingen en bijscholing;
  * Een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (Tussen de € 2340,- en € 3900,- bruto per maand);
  * Gratis toegang tot onze faciliteiten en korting op diensten en producten.

  Meer info op indeed.nl 🙂 Solliciteren vóór 30 juni 2024
  ...

  19 0

  Wauw!! @thalitavanr en @cindyhooites zijn gewoon geëindigd op de derde plaats in hun leeftijdscategorie bij de @hyroxnl fitnessrace in Rotterdam! Dames van harte gefeliciteerd 🥳 #hyroxrotterdam2024 #hyroxworld #hyroxworkout #hyroxnl #rafsport #rafsportlelystad #riseabovefitness ...

  65 8

  Crossfit Open 24.2
  AMRAP 20 min:
  (As many rounds as possible in 20 min)
  300m row
  10 deadlifts 84/56kg
  50 double-unders

  2/3 workouts zitten er al weer op! Lekker gedaan weer allemaal, voor elk ‘puntje’ gestreden! 💪🏻💪🏻
  ...

  37 2

  Crossfit Open 24.1
  Vorig weekend stond in het teken van 24.1, de eerste workout van de Crossfit Open 2024! Db snatches en burpees stonden op het programma. 🥵 Wat was het leuk om te zien hoe iedereen elkaar aanmoedigden en hielp om tot het gaatje te gaan! Dat beloofd wat voor de volgende 2 workouts!

  Wij zijn in iedergeval klaar voor de volgende workout a.s. weekend! 💪🏻
  ...

  75 5

  RAF SPORT OFFICIAL HYROX PARTNER 🤝🏻⚡️
  RAF Sport Lelystad is een trotse partner van HYROX en biedt alle sporters de mogelijkheid om deel te nemen aan de HYROX lessen.

  HYROX staat bekend om functionele fitness oefeningen die geschikt zijn voor iedereen. Dit maakt de trainingen uitdagend en leuk, zelfs voor beginnende sporters. Het is dan ook niet voor niets dat HYROX bekend staat als ’the fitness competition for every body’.

  Of je nu wilt trainen voor de competitie of gewoon op zoek bent naar een uitdagende en unieke manier om aan je kracht en uithoudingsvermogen te werken, bij RAF Sport Lelystad ben je aan het juiste adres.
  Onze ervaren trainers helpen je bij het behalen van je doelen en motiveren je om het beste uit jezelf te halen! 💪🏻

  Wil jij jezelf fysiek en mentaal uitdagen en je fitnessniveau verbeteren? Schrijf je dan nu in voor een HYROX training en ontdek waarom het dé nieuwe uitdaging is voor iedereen! 💥
  ...

  52 3

  NEW HITZONE RELEASE! 💥
  We starten het nieuwe jaar weer goed met een nieuwe Hitzone release! 💪🏻

  Met deze keer de volgende oefeningen:
  •Deadlifts, high pulls en cleans
  •Side raise, arnold press en chest press
  •Skill mill push, skill mill pull en sprints
  •Back squat en lunges (links en rechts)

  Wanneer zien we jou in de les? 😉
  ...

  40 6

  Wij zijn gek van CrossFit. We zijn nog gekker op het coachen van CrossFit.

  Als coaches kunnen we jou laten zien hoe leuk, veilig en effectief CrossFit kan zijn.
  Els die een kilometer kan rennen zonder te stoppen, Kim die haar eerste pull up doet, Daniel die 20 kilo afvalt en stopt met roken, Fabian die geen rugpijn meer heeft en Lizette die beter haar werk kan doen omdat ze sterker is. Na duizenden uren coachen worden wij nog steeds heel blij van het delen van deze overwinningen met onze leden en we kunnen niet wachten om ze ook met jou te delen! Kom eens langs bij RAF Sport voor Crossfit!
  ...

  19 0
  Jol 11-07, Lelystad

  Openingstijden

  Ma t/m Vr8.30 uur tot 22.00 uur
  Zaterdag9.00 uur tot 15.00 uur
  Zondag9.00 uur tot 15.00 uur

  Contactgegevens

  0320 85 12 96

  Chat openen
  1
  Hoi!
  Je kan ons ook appen voor meer informatie. Makkelijk toch?!