X
X
Back to the top
X

Hmmm, best interessant toch?!

Vraag een gratis inspiratiesessie aan. Deze is bedoeld om te bekijken wat je wensen en doelen zijn en tegelijk kunnen we je uitleggen wat onze werkwijze is. Dit duurt een half uurtje en is nog even zonder sport. Vanuit daar gaan we een planning maken hoe we je het beste kunnen helpen met het behalen van je doelstelling(en) en welk pakket het beste bij je past. Natuurlijk ben je tot niets verplicht na deze inspiratiesessie.


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Crossfit bij RAF Sport Lelystad

  CrossFit bij RAF Sport in Lelystad

  CrossFit bij RAF Sport Lelystad!Jouw resultaat is wat telt!

  RAF-Sport-maps

  CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Bewegingen worden op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. Het doel van CrossFit is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, zo effectief en veilig mogelijk fit en gezond te worden.

  gewichtheffen

  Experts in Gewichtheffen

  Powerliften

  Experts in Powerliften

  Fitness

  Experts in Fitness

  trainer-icoon-zwart

  Persoonlijke Coaching

  groepslessen-icoon-zwart

  Geen overvolle lessen

  hart

  Slim trainen in jouw hartslag-zone

  CrossFit bij RAF Sport in Lelystad

  CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Bewegingen worden op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. Het doel van CrossFit is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, zo effectief en veilig mogelijk fit en gezond te worden.

  black-300x150

  Nieuw!

  RAF-Sport-maps

  CrossFit Kids bij RAF Sport Lelystad

  Elke werkdag om 16.00 uur

  CrossFit Teens bij RAF Sport Lelystad

  Elke werkdag om 17.00 uur

  Groepslesrooster RAF Sport

  RAF-Sport-maps

  De Crossfit prijzen

  Abonnementen van RAF Sport

  Vanaf 1 januari 2022

  RAF-Sport-maps
  • Basispakket 12 maanden

   Voor minimaal 12 maanden
  • 9,95per week
  • € 59,95 eenmalige kosten fundamentals pakket
  • Nu inschrijven
  • Basispakket 3 maanden

   Voor minimaal 3 maanden
  • 12,50per week
  • € 59,95 eenmalige kosten fundamentals pakket
  • Nu inschrijven
  RAF-Sport-maps
  • Inhoud Fundamentals Pakket

   Voorbereiding op de Crossfit lessen
  • Een intake
  • 3 personal training fundamental sessies van 30 min
  • € 5,00 bartegoed (voor wat lekkers aan de balie)
  • Proefperiode van 3 maanden bij Basis 18 mnd
  • Proefperiode van 2 maanden bij Basis 12 mnd

  Voor elk abonnement geldt:

  RAF-Sport-maps
  heart euro icon
  100 hartslagpunten = € 1,- korting!
  infinite icon
  Zo vaak sporten als je wilt!
  groepslessen-icoon-zwart
  Onbeperkt Crossfit & Groepslessen
  hart
  Gratis lenen van hartslagsensor
  Personal-Training-75x55
  Onbeperkt Vrije fitness (open gym)
  trainer-icoon-zwart
  Permanente begeleiding
  facebook
  Toegang tot de RAF Facebook Groep
  app-icon-zwart
  Gratis gebruik van de app

  Koop losse trainingen

  RAF-Sport-maps

  Meedoen met de lessen bij RAF Sport of gebruik maken van de fitness- en krachttraining-faciliteiten kan ook zonder abonnement. Je kunt je losse trainingen in pakketten aanschaffen, deze zijn maar liefst een jaar geldig. Je zou dus bijvoorbeeld gewoon lid kunnen blijven bij je huidige sportschool en af en toe een training meepikken bij RAF. Dat is nog eens flexibiliteit!

  • 1 training

   € 12,- per training
  • 12,-
  • Nu kopen
  • 3 trainingen

   € 10,- per training
  • 30,-
  • Nu kopen
  • 5 trainingen

   € 9,50 per training
  • 47,50
  • Nu kopen
  • 10 trainingen

   € 8,50 per training
  • 85,-
  • Nu kopen
  • 20 trainingen

   € 7,50 per training
  • 150,-
  • Nu kopen
  • 50 trainingen

   € 6,50 per training
  • 325,-
  • Nu kopen

  Je kan verschillende redenen hebben om met een personal trainer te werken. Of je nu fitter wilt worden, werken aan een blessure (preventie), gewicht wilt verliezen, of juist sterker wilt worden? Wij maken een plan dat 100% past bij jouw lichaam, behoeften en doelstellingen, zodat je al snel motiverende resultaten behaalt! Ook als het even zwaar is, coachen we jou door de training heen. Met maar één doel: jouw resultaat!

  Bij RAF Sport zijn we gespecialiseerd in Fitnesstrainingen op maat, Crossfit, Spinning en de HITzone. We zijn de enige Powerlifting en Weightlifting Club in Flevoland en zijn er voor beginners en gevorderden!

  Laat je uitdagen door RAF Sport, daar waar elke hartslag telt!

  #rafsport #riseabovefitness #lelystad #slimtrainen #hartslagtraining #personaltraining #professionals
  ...

  47 0

  In onze Crossfit lessen werken we aan jouw doelen met een duidelijk plan! In deze nieuwe periode ligt de focus op het Olympisch Gewichtheffen en mobiliteit. Natuurlijk sluiten we deze periode ook weer af met een mooie WOD om te bepalen waar jij staat en welke stappen je kan ondernemen (m.b.v je trainer) om weer meer progressie te boeken. Dit is goed en inzichtelijk te volgen via onze unieke progressie kaart!
  Aanstaande maandag beginnen we met de eerste WODs en technische trainingen!

  Ook altijd al eens willen leren gewichtheffen of je techniek & explosiviteit willen verbeteren? Doe dan de komende tijd (weer) geregeld mee met onze lessen!!! 💪🏻🔥

  #crossfit #goals #plan #progression #progressiekaart #rafsport #riseabove #lelystad #olympicweightlifting #olylifting #gewichtheffen #mobility #workout #stronger
  ...

  16 1

  In de sportschool van de toekomst is data de basis. Concrete doelstellingen, performance-metingen en RAF punten begeleiden je naar het gewenste resultaat. Je traject wordt gemonitord en bijgehouden in onze app. Zo bewijzen we dat je vooruitgang boekt.

  Met onze hartslagsensor houden we real-time je hartslag in de gaten. Tijdens de workout zie je dus steeds of je in de goede hartslagzone zit. Zo sport je altijd op de juiste intensiteit. Na afloop ontvang je gedetailleerd statistieken, zodat je je vooruitgang kunt volgen.

  Doordat we je tracken, wordt een workout afgestemd op jouw persoonlijke kunnen. De coach ziet het wanneer je een tandje harder mag gaan of juist een stap terug moet nemen. Je doet dus niets wat buiten je kunnen ligt. Het is geen onderlinge competitie, maar een persoonlijk proces.

  Bij RAF Sport zijn we gespecialiseerd in Fitnesstrainingen op maat, Crossfit, Spinning en de HITzone. We zijn de enige Powerlifting en Weightlifting Club in Flevoland en zijn er voor beginners en gevorderden! Of je nu fitter wilt worden, gewicht wilt verliezen of juist sterker wilt worden, bij RAF Sport ben je op het juiste adres!

  Laat je uitdagen door RAF Sport, daar waar elke hartslag telt! #rafsport #riseabovefitness #lelystad #slimtrainen #hartslagtraining #personaltraining #professionals
  ...

  27 0

  Happy Birthday!!
  dus 40 burpees voor iedereen 😇🥳🥳

  In de spinning genieten ze al even van een extra feestje, kom jij ook nog lekker trainen vandaag? 💪🏻

  #birtdayparty #fabulous40 #personaltraining #spinning #feestje #partytime #fitness #rafsport #lelystad
  ...

  54 5

  Heb je het warm?? Kom sporten!! Het is bij ons binnen lekker cool!! #rafsport #riseabovefitness #lelystad #airco #climatecontrol #afkoelen ...

  18 1

  Heb je het gehad met de manier waarop je de afgelopen maanden hebt geleefd en ben je klaar voor verandering? Wil je gewicht verliezen, écht fitter worden of wellicht een nieuw sportritme opbouwen? Tijdens de komende 6 weken wordt je begeleidt door een echte professional! Je leert wat echt trainen is en volgt een effectief op maat gemaakt voedingsprogramma. Geen lange abonnementen, gewoon 6 weken en daarna kijk je maar of je door wilt gaan ☺️💪🙏 #rafsport #riseabovefitness #lelystad #6wekenfit #gezondleven ...

  14 1

  RAF Sport kan zichzelf nu één van de groenste sportcentra van de omgeving noemen! Er zijn zojuist maar liefst 200 zonnepanelen op ons dak aangesloten om er voor te zorgen dat alle apparatuur en airco’s lekker door kunnen blijven draaien met 0 op de meter! We doen daarom volop mee in de energietransitie! #rafsport #riseabovefitness #lelystad #zonnepanelen #energietransitie #lekkerkoelsporten ...

  53 1

  Olympisch Gewichtheffen en Powerliften bij RAF Sport Lelystad
  Persoonlijk Coaching traject
  Binnen het persoonlijke coaching traject van RAF Sport ontvang je trainingsschema’s voor het olympisch gewichtheffen of powerliften op maat! Onze bekwame en gecertificeerde coaches hebben ervaring met alle vaardigheidsniveaus. Dus of je nu ervaring wilt opdoen, richting een wedstrijd wilt trainen of gewoon plezier wilt hebben en sterker wilt worden, wij zorgen voor gevarieerde trainingsprogramma’s op jouw niveau en passend bij jouw trainingsdoel.

  Je zal je lifts en technieken aanzienlijk zien verbeteren onder begeleiding van je ervaren persoonlijke coach. Door het directe contact met je coach ontvang je snel feedback op je trainingen en ben je onderdeel van onze geweldige community.

  Voor meer informatie link in bio
  ...

  19 0
  Jol 11-07, Lelystad

  Bekijk onze promo video!

  Openingstijden

  Maandag t/m Vrijdag8.30 uur tot 21.30 uur
  Zaterdag9.00 uur tot 15.00 uur
  Zondag9.00 uur tot 15.00 uur

  Contactgegevens

  0320 85 12 96

  Jol 11-07, Lelystad

  Open chat
  1
  Hoi!
  Je kan ons ook appen voor meer informatie. Makkelijk toch?!