X
X
Back to the top
X

Hmmm, best interessant toch?!

Vraag een gratis inspiratiesessie aan. Deze is bedoeld om te bekijken wat je wensen en doelen zijn en tegelijk kunnen we je uitleggen wat onze werkwijze is. Dit duurt een half uurtje en is nog even zonder sport. Vanuit daar gaan we een planning maken hoe we je het beste kunnen helpen met het behalen van je doelstelling(en) en welk pakket het beste bij je past. Natuurlijk ben je tot niets verplicht na deze inspiratiesessie.


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Icons | Fitnessresultaten

  FitnessresultatenBehaal je gegarandeerd met RAF Sport!

  RAF-Sport-maps
  1. Plan een inspiratie sessie

   Kom langs en laat je inspireren tijdens de inspiratiesessie. Dan bespreken we je opties, laten we de club zien en kun je bepalen of je bij ons wilt komen trainen.

  2. Kies je basis fitness pakket

   We bieden een praktisch aanbod aan Fitnesspakketten. Basispakketten met upgrades voor Personal Coaching, Voedingscoaching, Personal Training en Groepslessen.

  3. Begin met het Kickstart Pakket

   We trappen af met een Kickstart. Daarin meten en bespreken we je fysieke startsituatie in een Intake en zorgen we voor een schema op maat de basis van jouw training en begeleiding.

  4. Gegarandeerd Resultaat

   Na de kickstart weet je precies wat je moet doen om je gewenste resultaat te behalen. Dit is precies waar de trainers van RAF je mee blijven stimuleren en helpen.

  Open chat
  1
  Hoi!
  Je kan ons ook appen voor meer informatie. Makkelijk toch?!