X
X
Back to the top
X

Geïnteresseerd? Vraag de gratis 3 dagen trainen pas dan aan!

Wil jij RAF Sport geheel vrijblijvend 3x gratis uitproberen?
klik op onderstaand knop, en vul je gegevens daar dan in. Je ontvangt een gratis strippenkaart ter waarde van € 30,- via de mail.
De 3 trainingen zijn een maand geldig en worden automatisch 
beëindigd.

X

3 trainingen kopen

Koop 3 losse trainingen

Koop 3 losse trainingen en betaal gelijk via Ideal. Daarna kun je de app downloaden om je aan te melden voor één van onze lessen of om zelfstandig bij RAF te komen trainen in de fitness- en krachttraining- zaal.

Je trainingen zijn 1 jaar geldig.

Bij RAF Sport Lelystad bundelen we de beste sportconcepten in één sportschool. Dit houdt in dat jij alle toffe groepslessen bij ons kunt volgen. Ja, alle toffe groepslessen van boutique fitnessclubs zijn gecombineerd in één abonnement!

Bij ons vind jij de meest populaire lessen in de omgeving: Crossfit, Hitzone, RAF Spinning, Boxing Fit en Mobility. Daarnaast maak jij bij ons gebruik van performance metingen. Door onze hartslag gebaseerde workouts kun jij sneller resultaat behalen. Via deze unieke technologie zie jij tijdens jouw workout de progressie live op het scherm.

Wij maken jouw sportprestaties inzichtelijk. De prestaties die jij kunt inzien zijn onder andere hartslag, calorieën en de daarbij behaalde RAF punten. Alles wordt gemeten tijdens deze lessen die jij kunt inzien in de app.

Even geen zin in zo’n geweldige les? Geen probleem! In onze uitgebreide fitness en krachttraining zalen kun je onder deskundige begeleiding aan de slag. Wist je dat we de enige erkende Powerlifting en Gewichthef club in de omgeving zijn? RAF Sport beschikt over de laatste high-end fitnessapparatuur met de meest moderne loopbanden, fietsen, crosstrainers en nog veel meer!

Dus waar wacht je nog op? Probeer deze unieke club eens uit met 3 gratis en vrijblijvende trainingen!

Tot snel bij RAF Sport in Lelystad.
...

33 0

Wist je dat de CrossFit games nu bezig zijn? Hierbij strijden verschillende atleten uit alle landen voor de felbegeerde titel: “Fittest of the earth” CrossFit is een ontzettend populaire manier van trainen geworden, omdat hierbij alle facetten van fit zijn/worden aan de orde komen. Bij RAF Sport hebben we een grote groep “CrossFitters” die we zien groeien als atleten dmv onze lessen en open gym.
Geïnteresseerd? Vraag naar de mogelijkheden!

In het filmpje een blik op onze fitte CrossFit girls! 🤩💪🏻

#grilpower #crossfit #crossfitgames #rulez #rafsport #riseabovefitness #fittestonearth #stronger #crossfitbox
...

41 2

Save the date!!
Zaterdag 16 September houden we een clubwedstrijd voor de “big five” deze bestaat uit: squat- bench- deadlift- snatch- clean and jerk. Zo wordt je ultiem uitgedaagd in kracht en techniek! Met de totalen van deze 5 bepalen we een “overal” winnaar, maar we zullen ook per onderdeel winnaars uitroepen. Kortom een groot feest! En denk eraan dat meedoen al een doel op zichzelf is!
We hopen dan ook dat veel leden meedoen of komen kijken: Twijfel je of het wat voor jou is, vraag het aan de trainers, we helpen je graag!
Ben je klaar voor je maximale prestatie? Blokeer dan alvast 16 September in je agenda, meer informatie volgt binnenkort 😃💪🏻

#clubkampioenschap #bigfive #rafsport #lelystad #squat #bench #deadlift #snatch #cleanandjerk #powerlifting #olympicweightlifting #crossfit #fitness #riseabovefitness
...

39 6

Wij zitten nu ook op Tiktok! Volg ons @rafsport_ 🤩 ...

55 4

Gisteren reden we met ons weightlifting-team weer naar Amsterdam, voor de laatste ronde in het NK-team olympisch gewichtheffen. 4 van onze atleten waren weer aan het strijden voor de club en eigen pr’s! Het was een mooie afsluiter met deze ronde een 2e plek in de regio.

De komende tijd zullen we als club verder bouwen en werken aan de kracht en de techniek van onze atleten. Wil je dit ook? kom er dan lekker bij! RAF-Sport is de weightlifting-club van Flevoland! Bij ons geen one size fits all, maar trainers met echte aandacht en kennis!

#rafsport #leystad #olypicweightlifting #flevoland #weightliftingclub #weightliftingteam #nkteams #nederlandsegewichthefbond #snatch #cleanandjerk #joinus #training #fitness #weightlfiting #📽️tessa
...

76 2

Do something today that your future self will thank you for!

Wil je écht fitter worden, gewicht verliezen of hulp bij het opbouwen van een nieuw sportritme? Heb je het gehad met de manier waarop je de afgelopen tijd hebt geleefd en wil je er nu echt verandering in gaan brengen? Het 6 weken Fitplan helpt je met het maken van een gezonde frisse start!

De 6 weken starten we met een uitgebreide intake, waarin we kennis maken en kijken naar jouw wensen, doelen, agenda, trainingsverleden, eventuele blessures, en alles wat maar ter sprake komt. Vanuit hier gaan we aan de slag met met liefst 8 personal training momenten! Ook ontvang je in de 6 weken elke week een voedingsschema op maat, deze combinatie zorgt dat jij weet wat je moet doen en een goede start maakt voor een gezonde levensstijl!

Ben je klaar voor een gezonde frisse start?? Kies dan voor het 6 weken Fit Plan en we helpen jou op weg!

#rafsport #riseabovefitness #Lelystad #lelystadwordtfitter #6wekenfitplan #gezondenfitworden #fitness
...

4 0

"Just remember, somewhere, a little Chinese girl is warming up with your max."

De jager en verzamelaar van vroeger heeft plaats gemaakt voor de zakenman achter het bureau. De Griekse goden, aanbeden beelden van vroeger maar dat zien we in ons huidige straatbeeld allang niet meer terug. Maar wat nu als we je vertellen dat dit nog wel mogelijk is! Dat met de juiste training, goede voeding en rust, ook jij eruit kan komen te zien als een Griekse God! Geen Buddha… maar de sterkste versie van jezelf! Een gezond programma waarin je niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk sterker voelt dan ooit! Je fit en energiek voelen om weer te jagen op datgene wat jij wilt bereiken!
Met het muscle plus programma voor mannen bieden we je een realistisch gezond voedingsprogramma in combinatie met professionele personal training sessies waarin we opzoek gaan naar jou ware kracht! Een verandering in levensstijl, passend bij jou ervaring en doelen! De sterkste versie van jezelf, zowel in de gym als daarbuiten!

Ga de uitdaging aan, doe mee en ontdek hoe geweldig het voelt om echt sterk te zijn!

#rafsport #riseabovefitness #Lelystad #lelystadwordtfitter #personaltraining #muscleplusvoormannen #mannen #fitness #krachttraining #sterkworden #Fitterworden #geenbuddha
...

14 0
Jol 11-07, Lelystad

Openingstijden

Ma t/m Vr8.30 uur tot 22.00 uur
Zaterdag9.00 uur tot 15.00 uur
Zondag9.00 uur tot 15.00 uur

Contactgegevens

0320 85 12 96

Chat openen
1
Hoi!
Je kan ons ook appen voor meer informatie. Makkelijk toch?!