X
X
Back to the top
X

Geïnteresseerd? Vraag de gratis 3 dagen trainen pas dan aan!

Wil jij RAF Sport geheel vrijblijvend 3x gratis uitproberen?
klik op onderstaand knop, en vul je gegevens daar dan in. Je ontvangt een gratis strippenkaart ter waarde van € 30,- via de mail.
De 3 trainingen zijn een maand geldig en worden automatisch 
beëindigd.

X

Muscle Plus voor vrouwen – Echte krachttraining voor spiermassa met een Personal Trainer – 6 weken – in Lelystad

Muscle Plus voor Vrouwen

RAF-Sport-maps

Je wilt sterker worden en meer spieren krijgen? Dan ben je bij RAF Sport aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen de juiste materialen aan, maar ook de juiste 1-op-1 begeleiding. Het trainen van de spieren is meer dan zware gewichten heffen. Om effectief spieren op te bouwen en sterker te worden komt er meer bij kijken. Van het op maat gemaakte voedingsschema tot de juiste rustperiodes en op elkaar afgestemde gevarieerde oefeningen. Onze Personal Trainer stelt samen met jou het juiste sport- voedingsschema samen die volledig op jou is afgestemd om snel spiermassa op te bouwen en sterker te worden. Dit is wat het Muscle Plus traject van 6 weken globaal inhoudt.

samen icon

We doen het samen!

Gedurende de komende 6 weken zal je worden ondersteund door de medewerkers van RAF Sport. Na die 6 weken stopt je inschrijving automatisch en bepaal jij zelf hoe en op welke manier je door wilt in het behouden van jouw verkregen spiermassa!

Fitness

Met professionele begeleiding

Tijdens de komende 6 weken word je begeleid door een echte professional! Je leert wat écht trainen is en volgt een effectief op maat gemaakt voedingsprogramma.

Afslanken

Zeker resultaat

De RAF Personal Trainer zal voor jou klaarstaan zodat je op een gezonde manier en eigen niveau aan de slag gaat en zo effectief mogelijk spiermassa op zal gaan bouwen. En ben je toch niet tevreden? Dan geven we je oude lichaam weer terug 😉

100% resultaatgarantie

RAF-Sport-maps

De Personal Trainers van RAF Sport hebben ruime ervaring op het gebied van het opbouwen spiermassa tot het niveau van bodybuilding wedstrijden aan toe. Met een uitgedacht en op jouw lichaam afgestemde aanpak, inclusief sportschema en voedingsschema, zorgen we ervoor dat je gezond sterker wordt en op een effectieve wijze meer spiermassa opbouwt. Onderdeel hiervan is de zogenaamde overload training.

musculous

Gezond sterker worden

Een van de belangrijkste taken waar je aan moet voldoen om sterker te worden is efficiënt en effectief trainen. We zien het vaak in de sportschool, iemand traint er een paar weken en blijft op hetzelfde gewicht trainen of raakt geblesseerd door een gebrekkige techniek. Onder andere door gebruik te maken van overload training zorgen we dat je progressie blijft boeken. De RAF Personal Trainer zorgt er verder met diverse technieken en methoden voor dat jij je altijd door blijft ontwikkelen om op gezonde wijze sterker en gespierder te worden. Met een minimale kans op blessures en met een resultaat dat uiteindelijk beter behouden blijft. Dat is één van de krachten van de 1-op-1 begeleiding door onze ervaren Trainers.

musculous

Meetbare resultaten en garantie

Jouw vaste Personal Trainer stelt concrete en haalbare doelen. Vervolgens wordt je 1-op-1 begeleid en krijgt de volledige aandacht. De Personal Trainer zorgt ervoor dat je trainingen effectief zijn en de gestelde doelstellingen worden behaald. Met onze ervaring en kennis durven we een 100% resultaatgarantie te geven. We maken de groei van jouw spiermassa tijdens het traject meetbaar. We monitoren de progressie richting de door ons samen opgestelde doelen. Dit kan bijvoorbeeld door onder andere je biceps, bovenbenen of kuiten op te meten met een meetlint. Uiteraard maken we ook gebruik van een geavanceerde weegschaal.

samen icon

We doen het samen!

Gedurende de komende 6 weken zal je worden ondersteund door de medewerkers van RAF Sport. Na die 6 weken stopt je inschrijving automatisch en bepaal jij zelf hoe en op welke manier je door wilt in het behouden van jouw verkregen gezonde levensstijl!

Fitness

Met professionele begeleiding

Tijdens de komende 6 weken word je begeleid door een echte professional! Je leert wat écht trainen is en volgt een effectief op maat gemaakt voedingsprogramma.

Afslanken

Zeker resultaat

De RAF Personal Trainer zal voor jou klaarstaan zodat je op een gezonde manier en eigen niveau aan de slag gaat en zo effectief mogelijk spiermassa op zal gaan bouwen. En ben je toch niet tevreden? Dan geven we je oude lichaam weer terug 😉

Vraag een rondleiding aan

RAF-Sport-maps

Wil je weten je meer informatie over het Muscle Plus programma van RAF Sport of uitgebreidere informatie over de club? Zou je graag een gesprek willen met één van de trainers voor meer informatie en hoe we jou kunnen helpen? Vraag dan een rondleiding aan door het invullen van onderstaand formulier. We nemen binnen 24 uur contact met je op voor een afspraak.

  Monday Motivation 😃

  RAF Sport is niet de gemiddelde sportschool! RAF Sport biedt trainingen voor plezier en motivatie onder toeziend oog van professionele Personal Trainers.

  We bieden verschillende persoonlijke trajecten aan en sluiten hierbij altijd aan bij jouw wensen en doelen! Wil je nu eens echt progressie boeken? Laat je dan informeren naar de mogelijkheden en ga ervoor! 😃💪🏻

  #rafsport #riseabovefitness #Lelystad #lelystadwordtfitter #fitlelystad #hartslagtraining #slimtrainen #sportschool #personaltraining
  ...

  21 0

  Hoe harder je sport, hoe meer RAF punten je verzamelt en des te meer korting op je abonnement bij RAF Sport! RAF Punten maken je doelen inzichtelijk en motiveren je. Met RAF punten wordt iedereen gelijkgetrokken, zodat de inspanning van beginners vergelijkbaar is met de inspanning van topsporters.

  Wij stellen hoge eisen aan onze personal trainers. RAF Sport heeft een eigen inhouse academy waar we onze trainers opleiden en bijscholen zodat jij veilig en verantwoord sport. Onze gediplomeerde trainers weten je altijd aan te moedigen en je succesvol naar je doel te begeleiden.

  #rafsport #riseabovefitness #Lelystad #lelystadwordtfitter #fitness #crossfit #sportschool
  ...

  13 0

  Met onze hartslagband houden we real-time je hartslag in de gaten. Tijdens de workout (in de vrije fitness of in de les) zie je dus steeds of je in de goede hartslagzone zit. ❤️ Zo sport je altijd op de juiste intensiteit.
  Doordat we je tracken, wordt een workout afgestemd op jouw persoonlijke kunnen. 🔥De coach ziet het wanneer je een tandje harder mag gaan of juist een stap terug moet nemen. Je doet dus niets wat buiten je kunnen ligt. Het is geen onderlinge competitie, maar een persoonlijk proces. 💪 Na je training zie je alle ins and outs van jouw prestatie. In de statistieken wordt het harde bewijs geleverd dat je resultaat boekt en dichterbij je doel komt. 

  RAF Sport is niet de gemiddelde sportschool. RAF Sport biedt workouts voor plezier en motivatie onder toeziend oog van Personal Trainers. 🙏

  #rafsport #riseabovefitness #Lelystad #lelystadwordtfitter #fitlelystad #hartslagtraining #slimtrainen #sportschool #personaltraining
  ...

  5 0

  Gisteren hadden we een geweldige Team-training Olympisch gewichten!! Zondag 14mei staat de tweede voorronde voor het NK-teams weer op het programma! Wij hebben er weer zin in 😃💪🏻

  #olympischgewichtheffen #nkteams2023 #rafsport #nederlandsegewichthefbond #teamtraining #snatch #cleanandjerk
  ...

  53 2

  In de sportschool van de toekomst is data de basis. Concrete doelstellingen, performance-metingen en RAF punten begeleiden je naar het gewenste resultaat. Je traject wordt gemonitord en bijgehouden in onze app. Zo bewijzen we dat je vooruitgang boekt.

  Met onze hartslagsensor houden we real-time je hartslag in de gaten. Tijdens de workout zie je dus steeds of je in de goede hartslagzone zit. Zo sport je altijd op de juiste intensiteit. Na afloop ontvang je gedetailleerd statistieken, zodat je je vooruitgang kunt volgen. 

  Doordat we je tracken, wordt een workout afgestemd op jouw persoonlijke kunnen. De coach ziet het wanneer je een tandje harder mag gaan of juist een stap terug moet nemen. Je doet dus niets wat buiten je kunnen ligt. Het is geen onderlinge competitie, maar een persoonlijk proces. 

  Bij RAF Sport zijn we gespecialiseerd in Fitnesstrainingen op maat, Crossfit, Spinning en de HITzone. We zijn de enige Powerlifting en Weightlifting Club in Flevoland en zijn er voor beginners en gevorderden! Of je nu fitter wilt worden, gewicht wilt verliezen of juist sterker wilt worden, bij RAF Sport ben je op het juiste adres!

  Laat je uitdagen door RAF Sport, daar waar elke hartslag telt!

  #rafsport #Lelystad #riseabovefitness #fitness #sportschool #hartslagtraining #slimtrainen
  ...

  16 0

  Vandaag stonden we in de eerste voorronde van het “Olympisch Gewichtheffen Nederlands Kampioenschap Teams” 4 van onze lifters mochten het spits afbijten! En wat hebben ze het goed gedaan!
  Voor Ster & Kyra hun allereerste wedstrijd, beide met een mooie totaal score! Arie & Judith, meer ervaren, gingen voor pr’s! Arie pakte deze zowel op de snatch als clean&jerk en Judith op de snatch en zat heel dichtbij een pr op haar clean&jerk!

  Geweldig gedaan allemaal! En nog leuker dat we als (bijna) volledig team aanwezig konden zijn! Elkaar helpen en aanmoedigen, we zijn super trots op onze RAF- Weightlifters!!! Op naar de volgende ronde op 14 Mei 😃💪🏻🏋🏼🏋🏼‍♀️

  #rafsport #lelystad #riseabove #weightlifting #olympicweightlifting #olylifting #snatch #cleanandjerk #teameffort #weightliftingteam #strongertogether
  ...

  85 3

  Wees eens eerlijk, waarvoor train jij eigenlijk??
  Bij RAF Sport trainen we slim en voor een leven lang sterk! Geen korte termijn fysieke doelen, maar werken aan een gezonde levensstijl en gezond ouder worden. Je zal zien, dat wanneer je op die manier traint, je meer en sneller progressie boekt dan ooit!

  Bij RAF Sport zijn we gespecialiseerd in Fitnesstrainingen op maat, Crossfit, Spinning en de HITzone, allen op basis van hartslag technologie. We zijn de enige Powerlifting en Weightlifting Club in Flevoland en zijn er voor beginners en gevorderden! Of je nu fitter wilt worden, gewicht wilt verliezen of juist sterker wilt worden, bij RAF Sport ben je op het juiste adres!

  Laat je uitdagen door RAF Sport, daar waar elke hartslag telt! #rafsport #riseabovefitness #lelystad #slimtrainen #hartslagtraining #personaltraining #professionals
  ...

  41 1

  In de sportschool van de toekomst is data de basis. Concrete doelstellingen, performance-metingen en RAF punten begeleiden je naar het gewenste resultaat. Je traject wordt gemonitord en bijgehouden in onze app. Zo bewijzen we dat je vooruitgang boekt.

  Met onze hartslagsensor houden we real-time je hartslag in de gaten. Tijdens de workout zie je dus steeds of je in de goede hartslagzone zit. Zo sport je altijd op de juiste intensiteit. Na afloop ontvang je gedetailleerd statistieken, zodat je je vooruitgang kunt volgen.

  Doordat we je tracken, wordt een workout afgestemd op jouw persoonlijke kunnen. De coach ziet het wanneer je een tandje harder mag gaan of juist een stap terug moet nemen. Je doet dus niets wat buiten je kunnen ligt. Het is geen onderlinge competitie, maar een persoonlijk proces.

  Bij RAF Sport zijn we gespecialiseerd in Fitnesstrainingen op maat, Crossfit, Spinning en de HITzone. We zijn de enige Powerlifting en Weightlifting Club in Flevoland en zijn er voor beginners en gevorderden! Of je nu fitter wilt worden, gewicht wilt verliezen of juist sterker wilt worden, bij RAF Sport ben je op het juiste adres!

  Laat je uitdagen door RAF Sport, daar waar elke hartslag telt! #rafsport #riseabovefitness #lelystad #slimtrainen #hartslagtraining #personaltraining #professionals
  ...

  18 0
  Jol 11-07, Lelystad

  Openingstijden

  Ma t/m Vr8.30 uur tot 22.00 uur
  Zaterdag9.00 uur tot 15.00 uur
  Zondag9.00 uur tot 15.00 uur

  Contactgegevens

  0320 85 12 96

  Chat openen
  1
  Hoi!
  Je kan ons ook appen voor meer informatie. Makkelijk toch?!