X
X
Back to the top
X

Hmmm, best interessant toch?!

Vraag een gratis inspiratiesessie aan. Deze is bedoeld om te bekijken wat je wensen en doelen zijn en tegelijk kunnen we je uitleggen wat onze werkwijze is. Dit duurt een half uurtje en is nog even zonder sport. Vanuit daar gaan we een planning maken hoe we je het beste kunnen helpen met het behalen van je doelstelling(en) en welk pakket het beste bij je past. Natuurlijk ben je tot niets verplicht na deze inspiratiesessie.


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  X

  Content | Unieke eigenschappen RAF

  RAF Sport is uniek in Lelystad en omgeving!

  RAF-Sport-maps

  In een normale sportschool haakt men gemiddeld al snel weer af en doelstellingen worden dan niet behaald. RAF Sport is anders, hieronder een aantal unieke aspecten waarmee RAF Sport zich al onderscheidt van al die andere fitnesscentra in Lelystad en omgeving:

  Personal-Training-75x55

  Permanente Begeleiding

  Er zijn altijd trainers op de fitnessvloer aanwezig om je te helpen bij je training of om je vragen te beantwoorden.

  trainer-icoon-zwart

  De beste trainers

  De trainers van RAF zijn hoog opgeleid en experts in hun vakgebied! Ze weten je te motiveren en te stimuleren.

  hart

  Hartslag Training

  Bij RAF Sport trainen we op hartslag. Iedere training op je eigen niveau en intensiteit aan de slag! Daarna worden alle statistieken opgeslagen en doorgestuurd naar je mail adres.

  personal-coaching-icoon-75x75

  Persoonlijke Benadering

  RAF Sport staat bekend om zijn persoonlijke benadering en begeleiding. Ben je even niet geweest? Dan contacten we je om na te gaan waar je blijft.

  app-icon-zwart

  Smartphone App

  In de app vind je je trainingsschema, trainingsstatistieken, je metingen, je kan je aanmelden voor de groepslessen en je kan er mee trainen op hartslag. Erg handig als stimulans om je resultaten te behalen!

  Open chat
  1
  Hoi!
  Je kan ons ook appen voor meer informatie. Makkelijk toch?!