X
X
Back to the top
X

Geïnteresseerd? Vraag de gratis 3 dagen trainen pas dan aan!

Wil jij RAF Sport geheel vrijblijvend 3x gratis uitproberen?
klik op onderstaand knop, en vul je gegevens daar dan in. Je ontvangt een gratis strippenkaart ter waarde van € 30,- via de mail.
De 3 trainingen zijn een maand geldig en worden automatisch 
beëindigd.

X

RAF Active zet je in beweging met je smartwatch en een echte coach!

bewegen-wit-icoon

Je gaat vaker en meer bewegen!

sterker-icoon-wit-2

Je houdt het makkelijker vol

hart-wit-2

Voel je fit en energiek

personal-trainer-wit

24/7 coaching van een expert

Wil je meer bewegen? RAF Active helpt je daarbij!

RAF-Sport-maps

Wij laten je meer bewegen dankzij onze mix van wetenschap, techniek en professionele persoonlijke coaching. De RAF Active Coach zal je continu helpen en motiveren om jouw gezondheidsdoelen te behalen. Je draagt een smartwatch waarmee jouw RAF Active coach je doelgericht kan ondersteunen. Samen met je RAF Active coach bekijk en analyseer je eenvoudig je RAF Active statistieken. Aan de hand daarvan ontvang je deskundig advies en de stok achter de deur die je nodig hebt om je doelen sneller te bereiken.

trainer-icoon-zwart

Je persoonlijke RAF Active Coach

RAF Active is een persoonlijk traject om jouw doelen te behalen op het gebied van bewegen. Je persoonlijke coach blijft je gedurende het gehele traject ondersteunen. Je kan trainen en bewegen wanneer het jou uitkomt. Afspraken worden persoonlijk en alleen met jou gemaakt.

hart

Gezond, fit en meer

Bewegen heeft een postitief effect op je gezondheid, je wordt fitter en zelfs slanker als dat je doel is. Voldoende bewegen heeft daarnaast nog veel meer positieve gevolgen. Bewegen is goed voor je hersenen en je geheugen, het zorgt voor sterkere botten, verlaagd stress en geeft je meer energie.

pngfind.com-pi-symbol-png-2556175-160x160

Haalbare persoonlijke doelen

Wandelen, fietsen, skeeleren, traplopen of fitness; Wij zorgen er samen voor dat elke beweging telt. Met elke beweging werk je aan je gezondheid en kom je dichter bij jouw persoonlijke doel. Jij bepaalt samen met je RAF Active coach wat jouw doelen zijn en hoe je die wilt gaan behalen.

smartwatch-160x160

Een app of een persoon?

RAF Active is een vorm van personal training. Je wordt middels de RAF Active app op je smartwatch door een RAF Active coach in je dagelijkse bewegingen gemonitord en gemotiveerd. Regelmatig spreek je persoonlijk af met je RAF Active coach om te evalueren of je nog op de juiste weg bent.

bewegen-zwart-icoon

Bewegen volgens de richtlijn

De Gezondheidsraad hanteert de volgende richtlijn: Minstens 150 minuten per week aan matig intensieve inspanning, zoals wandelen en fietsen, verspreid over diverse dagen; Minstens tweemaal per week spier- en botversterkende activiteiten; En: voorkom veel stilzitten. Hier helpt RAF Active je mee!

icons8-buy-upgrade-80-2

Mogelijkheid tot meer!

RAF Active is zo ontworpen dat het traject goed samen gaat met bijvoorbeeld RAF voedingcoaching, RAF sport of een van de andere RAF programma’s. Tijdens de intake zal je coach je hier meer informatie over geven en samen met jou bepalen welke combinaties het beste aansluiten bij jouw persoonlijke doel.

De kosten van RAF Active (en eventueel voedingscoaching)

RAF-Sport-maps

Vraag een rondleiding aan!

Ben je benieuwd naar RAF Sport en zou je graag eens vrijblijvend een kijkje willen komen nemen? Vraag dan een gratis rondleiding aan. Je kan dan gelijk al je vragen stellen.

Bij RAF Sport Lelystad bundelen we de beste sportconcepten in één sportschool. Dit houdt in dat jij alle toffe groepslessen bij ons kunt volgen. Ja, alle toffe groepslessen van boutique fitnessclubs zijn gecombineerd in één abonnement!

Bij ons vind jij de meest populaire lessen in de omgeving: Crossfit, Hitzone, RAF Spinning, Boxing Fit en Mobility. Daarnaast maak jij bij ons gebruik van performance metingen. Door onze hartslag gebaseerde workouts kun jij sneller resultaat behalen. Via deze unieke technologie zie jij tijdens jouw workout de progressie live op het scherm.

Wij maken jouw sportprestaties inzichtelijk. De prestaties die jij kunt inzien zijn onder andere hartslag, calorieën en de daarbij behaalde RAF punten. Alles wordt gemeten tijdens deze lessen die jij kunt inzien in de app.

Even geen zin in zo’n geweldige les? Geen probleem! In onze uitgebreide fitness en krachttraining zalen kun je onder deskundige begeleiding aan de slag. Wist je dat we de enige erkende Powerlifting en Gewichthef club in de omgeving zijn? RAF Sport beschikt over de laatste high-end fitnessapparatuur met de meest moderne loopbanden, fietsen, crosstrainers en nog veel meer!

Dus waar wacht je nog op? Probeer deze unieke club eens uit met 3 gratis en vrijblijvende trainingen!

Tot snel bij RAF Sport in Lelystad.
...

33 0

Wist je dat de CrossFit games nu bezig zijn? Hierbij strijden verschillende atleten uit alle landen voor de felbegeerde titel: “Fittest of the earth” CrossFit is een ontzettend populaire manier van trainen geworden, omdat hierbij alle facetten van fit zijn/worden aan de orde komen. Bij RAF Sport hebben we een grote groep “CrossFitters” die we zien groeien als atleten dmv onze lessen en open gym.
Geïnteresseerd? Vraag naar de mogelijkheden!

In het filmpje een blik op onze fitte CrossFit girls! 🤩💪🏻

#grilpower #crossfit #crossfitgames #rulez #rafsport #riseabovefitness #fittestonearth #stronger #crossfitbox
...

41 2

Save the date!!
Zaterdag 16 September houden we een clubwedstrijd voor de “big five” deze bestaat uit: squat- bench- deadlift- snatch- clean and jerk. Zo wordt je ultiem uitgedaagd in kracht en techniek! Met de totalen van deze 5 bepalen we een “overal” winnaar, maar we zullen ook per onderdeel winnaars uitroepen. Kortom een groot feest! En denk eraan dat meedoen al een doel op zichzelf is!
We hopen dan ook dat veel leden meedoen of komen kijken: Twijfel je of het wat voor jou is, vraag het aan de trainers, we helpen je graag!
Ben je klaar voor je maximale prestatie? Blokeer dan alvast 16 September in je agenda, meer informatie volgt binnenkort 😃💪🏻

#clubkampioenschap #bigfive #rafsport #lelystad #squat #bench #deadlift #snatch #cleanandjerk #powerlifting #olympicweightlifting #crossfit #fitness #riseabovefitness
...

39 6

Wij zitten nu ook op Tiktok! Volg ons @rafsport_ 🤩 ...

55 4

Gisteren reden we met ons weightlifting-team weer naar Amsterdam, voor de laatste ronde in het NK-team olympisch gewichtheffen. 4 van onze atleten waren weer aan het strijden voor de club en eigen pr’s! Het was een mooie afsluiter met deze ronde een 2e plek in de regio.

De komende tijd zullen we als club verder bouwen en werken aan de kracht en de techniek van onze atleten. Wil je dit ook? kom er dan lekker bij! RAF-Sport is de weightlifting-club van Flevoland! Bij ons geen one size fits all, maar trainers met echte aandacht en kennis!

#rafsport #leystad #olypicweightlifting #flevoland #weightliftingclub #weightliftingteam #nkteams #nederlandsegewichthefbond #snatch #cleanandjerk #joinus #training #fitness #weightlfiting #📽️tessa
...

77 2

Do something today that your future self will thank you for!

Wil je écht fitter worden, gewicht verliezen of hulp bij het opbouwen van een nieuw sportritme? Heb je het gehad met de manier waarop je de afgelopen tijd hebt geleefd en wil je er nu echt verandering in gaan brengen? Het 6 weken Fitplan helpt je met het maken van een gezonde frisse start!

De 6 weken starten we met een uitgebreide intake, waarin we kennis maken en kijken naar jouw wensen, doelen, agenda, trainingsverleden, eventuele blessures, en alles wat maar ter sprake komt. Vanuit hier gaan we aan de slag met met liefst 8 personal training momenten! Ook ontvang je in de 6 weken elke week een voedingsschema op maat, deze combinatie zorgt dat jij weet wat je moet doen en een goede start maakt voor een gezonde levensstijl!

Ben je klaar voor een gezonde frisse start?? Kies dan voor het 6 weken Fit Plan en we helpen jou op weg!

#rafsport #riseabovefitness #Lelystad #lelystadwordtfitter #6wekenfitplan #gezondenfitworden #fitness
...

4 0

"Just remember, somewhere, a little Chinese girl is warming up with your max."

De jager en verzamelaar van vroeger heeft plaats gemaakt voor de zakenman achter het bureau. De Griekse goden, aanbeden beelden van vroeger maar dat zien we in ons huidige straatbeeld allang niet meer terug. Maar wat nu als we je vertellen dat dit nog wel mogelijk is! Dat met de juiste training, goede voeding en rust, ook jij eruit kan komen te zien als een Griekse God! Geen Buddha… maar de sterkste versie van jezelf! Een gezond programma waarin je niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk sterker voelt dan ooit! Je fit en energiek voelen om weer te jagen op datgene wat jij wilt bereiken!
Met het muscle plus programma voor mannen bieden we je een realistisch gezond voedingsprogramma in combinatie met professionele personal training sessies waarin we opzoek gaan naar jou ware kracht! Een verandering in levensstijl, passend bij jou ervaring en doelen! De sterkste versie van jezelf, zowel in de gym als daarbuiten!

Ga de uitdaging aan, doe mee en ontdek hoe geweldig het voelt om echt sterk te zijn!

#rafsport #riseabovefitness #Lelystad #lelystadwordtfitter #personaltraining #muscleplusvoormannen #mannen #fitness #krachttraining #sterkworden #Fitterworden #geenbuddha
...

14 0
Jol 11-07, Lelystad

Openingstijden

Ma t/m Vr8.30 uur tot 22.00 uur
Zaterdag9.00 uur tot 15.00 uur
Zondag9.00 uur tot 15.00 uur

Contactgegevens

0320 85 12 96

Chat openen
1
Hoi!
Je kan ons ook appen voor meer informatie. Makkelijk toch?!